Niye
Ezik adam o tam Yamacın bağırıp çağıracağı adamı yapacağı bir tip
Hahah işler ile bayraktar tabiki daha uyumluEzik adam o tam Yamacın bağırıp çağıracağı adamı yapacağı bir tip![]()
![]()
![]()
Ufuk küçük kalır@mrt-06 @Forumdash @MasacRE- @xemrexxx @kerem
İşler ya da Ufuk Bayraktar dışında düşünemiyorumİçerde den Mestan çıkarsa düşüp bayılırım zaten ayoll 😕😕😕
Ayarlarlar Vartolunun babasıda 40 yaşındaydı onuda yaşlandırdılar 65 civarı geldi diziyeUfuk küçük kalır![]()
Her konuda da bilgi sahibisin pessAyarlarlar Vartolunun babasıda 40 yaşındaydı onuda yaşlandırdılar 65 civarı geldi diziyeEmmide 40 yaşında hatta 15 şer yaş küçük Paşa ve İdristen 😱😱😱
Okadar gizlediler adamı Mestan gelirse hevesim kaçarHer konuda da bilgi sahibisin pess![]()
gelmez o çünkü geçen seneki dizilerinde oynadı,Aliço yetiyor zatenOkadar gizlediler adamı Mestan gelirse hevesim kaçar![]()
![]()
![]()
Aliçoyu yedirmeyiz ayoll ne zararı varDizide de ölsün çıksın![]()
Yer işgal ediyor boş yereAliçoyu yedirmeyiz ayoll ne zararı var![]()
![]()
![]()
Zibidi Emrahtan iyidir Aliço ve MedetYer işgal ediyor boş yere![]()
Emrah olmasa bu dizi olmaz,diğer ikisi gereksiz karakterZibidi Emrahtan iyidir Aliço ve Medet![]()
![]()
![]()
Adama sahip çıkın ayollHadsizlik etti cezasını çekecek![]()
Senin Hatrına Emrah ile Celasunu hediye ettim kıymetimi bil ayollEmrah olmasa bu dizi olmaz,diğer ikisi gereksiz karakter![]()
aaa bütün gece uyumayıp hediyelerine baktım ayolSenin Hatrına Emrah ile Celasunu hediye ettim kıymetimi bil ayoll![]()
![]()
![]()