- Reaksiyon puanı
- 79,390
- Puanı
- 1,060
Başında patladı planı@S.G.A.T. ın Herifi plan yapmış tahmin ettiğimiz gibi ama kendi canıda tehrikeye girince fragmanda tutuşmuş![]()
![]()
![]()
Başında patladı planı@S.G.A.T. ın Herifi plan yapmış tahmin ettiğimiz gibi ama kendi canıda tehrikeye girince fragmanda tutuşmuş![]()
![]()
![]()
kız asıl olayı kaçırmışsın sadiş hamile çocuğu doğurursa iyice kalıcı olur rolü artar kudur
Aaa onlar bir şey yapmadı kı onu anlamadımkız asıl olayı kaçırmışsın sadiş hamile çocuğu doğurursa iyice kalıcı olur rolü artar kudur@serhatt la kenarda
![]()
sen üzülme diye göstermemişlerdirAaa onlar bir şey yapmadı kı onu anlamadım![]()
![]()
![]()
Sadiş'in hamile kalması çok saçma. Vartolu'yla birlikte olması 2 karaktere de ters. İyice saçmalıyor senaryo.![]()
Ne ara oldularsen üzülme diye göstermemişlerdir![]()
kız sevişmeyince temiz aşk mı oluyor 😱Ne ara oldularTemiz aşkları daha iyiydi
![]()
![]()
![]()
Gözü kör olsun senaristin iyice delirdiNe ara oldularTemiz aşkları daha iyiydi
![]()
![]()
![]()
Gözü kör olsun senaristin iyice delirdi![]()
@xemrexxx Hep bu anı bekliyormuş gibi baksana şunakız sevişmeyince temiz aşk mı oluyor 😱
Kıymete bindi üvey evlat
Aman Sadişin bana bi zararı yok kenarda takılıyor işte kafasına görekız asıl olayı kaçırmışsın sadiş hamile çocuğu doğurursa iyice kalıcı olur rolü artar kudur@serhatt la kenarda
![]()
aa ne münasebet,iki günde batırırVartolu hak ediyor Çukuru![]()
![]()
![]()
Yamaç gidip gitar çalsın barlardaaa ne münasebet,iki günde batırır![]()
Gelsin ben de şarkı söylerim beraber sahne alırız,gecenin sonunda da anlarsın yaYamaç gidip gitar çalsın barlarda![]()
![]()
![]()
Senin şarkı söylediğin yerde insan kalmazGelsin ben de şarkı söylerim beraber sahne alırız,gecenin sonunda da anlarsın ya![]()
Sadece Yamaç kalsın bana yeterSenin şarkı söylediğin yerde insan kalmaz![]()
![]()
![]()
Nerde o eski bölümler.
Hemen sezon finali yapıp yeni sezonda toparlasın.
Ben 17.bölümde kaldım devam edemedim inşallah yakın zamanda bakacağım bakalım neler olmuş
2. fragman
@pompy reyisten diziye müdahele geldiSadiş'in hamile kalması çok saçma. Vartolu'yla birlikte olması 2 karaktere de ters. İyice saçmalıyor senaryo.![]()