Bu gece rahat bir uyku çekersin artık
ESAS çift olarak Hazanın yerinde ben olsaydım 241 bölüm sürerdi,bu kara,kuru kızla anca sezon sonunu görür dizi
kız yukarıda rtük var elinde kılıcını salliyi bu sahneleri görünceBu öpüşme mi.Fanlar fotoğraflarını birleştirmiş gibi hareket yok.
![]()
çiftlere ihtiyacımız yok hazan ve ece tek başlarına yeterliydi bize
artık çatıdan inebiliriz
Aaa senin kayıp düşmen lazım zaten oradan kaygansınartık çatıdan inebiliriz![]()
çatıda tek başına durmak zor zaten kızlar aşağı indiyse bende inebilirim tabiki orda tek başıma ne yapayımkiAaa senin kayıp düşmen lazım zaten oradan kaygansın![]()
![]()
![]()
Hahaha Aaa doğum gününde Mart ayı budamı tesadüf bilemiyorum belkide bu sapıklığın doğuştan geliyordurçatıda tek başına durmak zor zaten kızlar aşağı indiyse bende inebilirim tabiki orda tek başıma ne yapayımki![]()
sapıklık değil değer vermek benimkisi hep diyorumda yanlış anlıyor artniyetlilerHahaha Aaa doğum gününde Mart ayı budamı tesadüf bilemiyorum belkide bu sapıklığın doğuştan geliyordur![]()
![]()
![]()
Hahahah Aaa olurmu cnm sempatik sapık diye ayırıyorum ben seni Tolga Çevik kategorisine koyuyorumsapıklık değil değer vermek benimkisi hep diyorumda yanlış anlıyor artniyetlilerkarşı cinse haddinden fazla değer veriyorum tabi karşı cinsin bu durumda mutlu olması lazım ama görünüşe bakılırsa oklava kaptıklarına göre onlarada iyilik yaramıyor
![]()
harikayı sempatik kısmına attım yoksa sapık lafına hala çok güceniyorum bilesin hogathaHahahah Aaa olurmu cnm sempatik sapık diye ayırıyorum ben seni Tolga Çevik kategorisine koyuyorum![]()
![]()
![]()
Hahaha Aaaa herkes bir alıngan zaten bu yıl sen bari otur oturduğun yerde ayollharikayı sempatik kısmına attım yoksa sapık lafına hala çok güceniyorum bilesin hogatha![]()
benim alınganlığım en fazla 10 dakika sürer o kadarındada tahammül edersin artık hogathaHahaha Aaaa herkes bir alıngan zaten bu yıl sen bari otur oturduğun yerde ayollBizim alınganlık yapmaya hakkımız yok
![]()
![]()
![]()