Bayern Münih - Beşiktaş | ŞL 2.Tur Yorum Konusu

Bahaneler is loading...

Bkz: 10 kisiydik

Dua edin de Heynckes bastan Ribery ve Robben ile baslamadi.

İlk yarı gerçekten iyi oynadı ama 2.yarı iyi oynayamadı Beşiktaş. Yinede bizi Avrupa'da temsil etti. BJK yerine FB-GS olsaydı da desteklerdim. Sonuçta başarı TR'nin olacaktı.

Burada hakarete varacak kadar görülmemiş bir şekilde 2-3 gündür linç kampanyası yürütenler sevinsinler. Ben kaç yıldır forumdayım ne GS de ne FB'de böyle bir şey yapıldığını gördüm. Bu demek ki zamanında Beşiktaş iyi basmış kuyruklara. :)

Sağlık olsun demekten başka elimizden bir şey gelmez. Love'un pozisyonu ve devreye girmeden önceki son dakikalara doğru gelen gol, kilit anlardı. İkisinden birinin tersi durum yaşansaydı farklı bir skor konuşuyor olabilirdik. İlk yarıdaki oyun beni tatmin etti.

Porto, Leipzig, Monaco gibi takımların bulunduğu gruptan çıkıp, Almanya'da Münih'ten ilk 40 dakikada gol yememek bana göre başarıdır. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, güzel temsil etti ülkemizi.

İşte gerçek şampiyonlar ligi bu. Öyle iki senedir nispeten kolay takımları yenip avrupa fatihi görmeleri kendilerini, ilk ciddi takımda kendilerine geldiler.

Bu arada neden Münih'i desteklediğime gelirsek, ezelden beri Beşiktaş'la aramız iyi olmadı. Ligte en sevmediğim takımların başında geliyor Beşiktaş. Antipatik bir takım olarak görüyorum ve biz olamıyorsak Beşiktaş yerine Fenerbahçenib şamp olmasını yeğlerim, Beşiktaşla aramız o derece bozuk.

O yüzden sevgili Beşiktaşlı arkadaşlara önce geçmiş olsun diyorum sonra kırdıysam özür diliyorum, ne kadar eğlencesine olsa da alt tarafı bir spordan ibaret oyun o yüzden kalp kırmaya değmez.

Bayern Münih'i tekrardan tebrik ediyorum ve @Çiğdem- in yeni profil resmini dört gözle bekliyorum. :D

RTE reis haklı beyler :A @Sherlock @S.G.A.T. @Tolstoyevski
images

Size de geçmiş olsun @Harunnn60 @Çiğdem- @DarkLegenD iyi geldiniz buraya kadar şanssız bir kuraydı Bayern, belliydi böyle olacağı :D

Forum olarak objektifliğinize hayranım. Ostersund ve vardar denen takımlara yenilip; Porto, Leipzig ve Monaco gibi takımları eziklemek için bugüne kadar ne yediniz, ne içtiniz?

UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası kazandık. :A
Gerçekten 19 yıl önceki olayı bana argüman olarak mı sunacaksın?

Son düzenleme:
Şimdi anladınız mı çıtayı nereye yükselttiğimizi. Uefa takımlarıyla oynayıp gruptan namağlup çıkarak Avrupa Fatihi olunmuyor. Avrupa Fatihi böyle olunuyor
images

Beşiktaş'ın katıldığı son 3 ŞL'inin üçünde de farklı bir mağlubiyet alarak elenmesi ilginç. Liverpool 8-0, Kiev 6-0, Münih 5-0. Şüphesiz gelişme var, sonuçta 2 sene şampiyonluk + ŞL parası iyi kadro oluşmasını sağladı. Bakalım seneye kim olacak diyecektim ki ligte de durumlar iç açıcı değil fakat pazar günkü maçtan sonra netlik kazanacaktır .

Biz de Real'den 6 yiyip geldik şimdi geçmişin sadece iyi yönlerini söylememek gerek. Biz 6 yediğimizde de Beşiktaşlı çoğu taraftar dalga geçmişti, dün gibi hatırlıyorum. Bu işler böyledir, bugün bize yarın size. Şimdi seneye filan ŞL de Barça bize 5-6 atsa, Beşiktaşlı adamların neden eğlendiklerini sorgulamam. Zaten hep böyleydi bu ve tüm ülkelerde böyledir şimdi Dortmund taraftarı güle oynaya Münih'e sevinmedi, United taraftarı Barça nın Chelsea yi yenmesini ister vb. Kulüpler bazında rekabet olduğu sürece uluslararası destek sadece fazla milliyetçi kesimde görülür. Onun dışında gerisi eğlencesine bakar. Milli takımlarda ise birlik beraberlik elbette, Türkiye Almanya yarı final maçında Türkiye gol attığında sevinçten camdan düşüyordum az kalsın.

AB çok iyi almiş :X Ama senaryo olarak çoook vasat altıydı. Umarım haftaya Emrah denen karakter çok az gösterilir. Geçen Selim'in tek kahvehaneye girişini göstermeleri gibi. Emrah'ın da sadece karakolunu göstersinler yeter :A @Çiğdem- @S.G.A.T.

RTE reis haklı beyler :A @Sherlock @S.G.A.T. @Tolstoyevski
images

Size de geçmiş olsun @Harunnn60 @Çiğdem- @DarkLegenD iyi geldiniz buraya kadar şanssız bir kuraydı Bayern, belliydi böyle olacağı :D

Bu twitt gerçekten atılmış mı. :A

Teşekkürler. :D
Aaa Erdoğanın böyle twet atması tuhafıma gitti odamı Beşiktaşla dalga geçiyor yanı
resmi hesap diyorsunuz bir de 😱 Cumhurbaşkana yakışıyormu bilemedim :A :A :A

Aslinda bjk ilk yarı iyi oynadı ancak ikinci yarıda dağıldı kırmızı kart durumuda bunda etkiliydi mutlaka ancak Bayern takımı zaten üst düzey bir takım.Şampiyonlar ligi çok farklı ortam bunu birkez daha bu maçta anlamış olduk.

Çiko saf saf :A Kendisi bu kadar saf olduğunun farkında değil :A
2012 de atmış :( saf mısın saf rolü mü yapıyorsun gülelim diye :(
Aaaaa ne bileyim tarihi gözüme çarpmadıkı @MasacRE- maç sonunda söyledi diye paylaşmış sende gerçekmi demişsin benim gibi aslında başta sende inanmışsın ama sonra tarihi gördün demek @Harunnn60 :A :A :A

Ozaman bu Kütük ne diye paylaşıyor bu maça demiş gibi :F

Bu linç girişimi bana hiç masum gelmiyor. (b)
2-3 gündür yoğun eleştiriler filan 2013'tne beri buradayım ilk tefa bu kadar görüyorum. Hadi S.G.A.T ve Masacre'yi de biliyoruz ayrı onlar espiri ama @Tolstoyevski bu kadar düşmanlığın sebebi nedir bana anlatır mısın? :X Sadece merak ettim bir olay mı yaşadın. Çok yoğun bir saldırı içinde gibisin ve daha önce ben gerçekten forumda böyle bir şey görmedim. O yüzden şaşırdım bir aydınlat bakalım hani sen linç kültürünü sevmezsin ya. (b) :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,197
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil