annesi zatenDün gece bitirdim bölümü bu sahnede Erkan süperdi bayıldım Mihriban annesi olabilir bence
annesi zaten
Gözünün kızarması ile o duyguyu gerçekten çok iyi yansıttı .Gerçekten o acıyı yaşıyor gibi sadece rol yapmak diyemeyiz buna yoksa Erkan beye haksızlık yaparız
Erkan abinin devlestigi sahne. Bu adam en tepeye cikacak.
sahnedeki 4 oyuncunun da muhteşem yüzyıl oyuncusu olması yine kalitemizi fışkırtmışız yeni bir diziye yoksa @Forumdash ın bulacağı oyunculardan iş yoktu @mrt-06 @Dosi @xBUGRAx @MasacRE- @yatutarsa @Yiğitt @Harunnn60 @ThequeerDün gece bitirdim bölümü bu sahnede Erkan süperdi bayıldım Mihriban annesi olabilir bence
Yaa bi sektire sektire git şurdansahnedeki 4 oyuncunun da muhteşem yüzyıl oyuncusu olması yine kalitemizi fışkırtmışız yeni bir diziye yoksa @Forumdash ın bulacağı oyunculardan iş yoktu @mrt-06 @Dosi @xBUGRAx @MasacRE- @yatutarsa @Yiğitt @Harunnn60 @Thequeer
Ekli dosyayı görüntüle 58082 Ekli dosyayı görüntüle 58083 Ekli dosyayı görüntüle 58084 Ekli dosyayı görüntüle 58085
ay hoşt önemli olan ikinci dizide üstüne koyabilmek öbgz den sonra daha iyi dizi olarak gidebileceği tek adres vardı my ye geldi aras da ayrıca beyazıt için diğer aday senin çağataydı biz arası seçtik @Çiğdem- artık bize destek olurYaa bi sektire sektire git şurdan
Bi kere obgzyi nasıl yuttun Nereye soktun? Ulan istanbulu sormuyorum bile
Diğer ikisi figuran. Gerek yok
Türkiye'deki taninan oyuncularinin neredeyse %50'sinin bu dizide oynadigini dusunursek büyük bir istatistik degilsahnedeki 4 oyuncunun da muhteşem yüzyıl oyuncusu olması yine kalitemizi fışkırtmışız yeni bir diziye yoksa @Forumdash ın bulacağı oyunculardan iş yoktu @mrt-06 @Dosi @xBUGRAx @MasacRE- @yatutarsa @Yiğitt @Harunnn60 @Thequeer
Ekli dosyayı görüntüle 58082 Ekli dosyayı görüntüle 58083 Ekli dosyayı görüntüle 58084 Ekli dosyayı görüntüle 58085
o %50 nin %90-95 i yetenkliydi amaTürkiye'deki taninan oyuncularinin neredeyse %50'sinin bu dizide oynadigini dusunursek büyük bir istatistik degil
Normalde sevdigim Meltem Cumbul disinda hepsi cok iyi performans sergilemislerdi Muhtesem gerçekten yildizlar geçidiydi.o %50 nin %90-95 i yetenkliydi ama
İyiki Çağatay'ı seçmemişsiniz. Ferihadan sonra Medcezirle biz ucurduk.ay hoşt önemli olan ikinci dizide üstüne koyabilmek öbgz den sonra daha iyi dizi olarak gidebileceği tek adres vardı my ye geldi aras da ayrıca beyazıt için diğer aday senin çağataydı biz arası seçtik @Çiğdem- artık bize destek olur
ulan istanbulu yerden yere vuran faruka bakın siz😱
figuran değildi yakup efendi en az coşkun ka fenomendi ne büyüler ne zehirler yapmıuştı hem @destere figuran da olsa şu sahnede olmak için @MasacRE- yi keser bence
ay hoşt önemli olan ikinci dizide üstüne koyabilmek öbgz den sonra daha iyi dizi olarak gidebileceği tek adres vardı my ye geldi aras da ayrıca beyazıt için diğer aday senin çağataydı biz arası seçtik @Çiğdem- artık bize destek olur
ulan istanbulu yerden yere vuran faruka bakın siz😱
figuran değildi yakup efendi en az coşkun ka fenomendi ne büyüler ne zehirler yapmıuştı hem @destere figuran da olsa şu sahnede olmak için @MasacRE- yi keser bence
İyiki Çağatay'ı seçmemişsiniz. Ferihadan sonra Medcezirle biz ucurduk.
Ulan İstanbul'u övüp övmemekle ne alakası var? Ona bakıcaksan obgzye saydırırdım
Çağatayıda , Arasıda @pompy meşhur etti tıpkı benle @destere i ettiği gibi hepimizi ilk kullanan oydu dizilerinde oyüzden başarı sahiplenmeye kalkmayınNormalde sevdigim Meltem Cumbul disinda hepsi cok iyi performans sergilemislerdi Muhtesem gerçekten yildizlar geçidiydi.
Işık saçan insan yemek yerken bile kendini belli edermiş @Yiğitt sen övermisin azcık ben beceremıyorum böyle şeyleri
ergen dizisiyile uçan kaç oyuncu var ki galiba senin hayallerine doğru uçtu çağatay onu kastettin senİyiki Çağatay'ı seçmemişsiniz. Ferihadan sonra Medcezirle biz ucurduk.
Ulan İstanbul'u övüp övmemekle ne alakası var? Ona bakıcaksan obgzye saydırırdım