Buray’ın önceden kadın olduğunu söylesem inanır mıSen diğer juri başkanımızı bekle destere yi erkeklere kazma diye arkaya atıyor kadınları öne![]()
![]()
![]()
Lütfen hayatında 1 ilke imza atıp bu hafta adaletli ololmamış sayını yükseltmek gerek senin anlaşıldı![]()
Buray’ın önceden kadın olduğunu söylesem inanır mıSen diğer juri başkanımızı bekle destere yi erkeklere kazma diye arkaya atıyor kadınları öne![]()
![]()
![]()
Lütfen hayatında 1 ilke imza atıp bu hafta adaletli ololmamış sayını yükseltmek gerek senin anlaşıldı![]()
Beğenmedim ilk haftalarda ancak kullanılabilecek bir şarkı bu saatten sonra iyi gitmez@dreamy ın listesinde vardır mutlaka grubun çıkış parçalarından biri zaten bu ya 1. klip yada 2.klip bununla meşhur olmuslardı
3:40 itibaren dinle![]()
![]()
Hhaha destereye seksi bir fotosunu gösterirsen o inanır evetBuray’ın önceden kadın olduğunu söylesem inanır mı?
Lütfen hayatında 1 ilke imza atıp bu hafta adaletli ol![]()
Hahahahah ben şimdiden aramaya başlayayım o zamanHhaha destereye seksi bir fotosunu gösterirsen o inanır evet![]()
![]()
![]()
ohaaa benimki 2004 den grubunda çıkış parçasıydı sanırım sen 2000liler gibi 2010 dakı şarkısıyla tanımıssınBeğenmedim ilk haftalarda ancak kullanılabilecek bir şarkı bu saatten sonra iyi gitmez
Hem asıl çıkışları budur bu şarkıyla tanınmışlardır bunu duymadım deme bana
Ee madem taa ilk şarkısını biliyorsun ondan sonrası niye yok sendeohaaa benimki 2004 den grubunda çıkış parçasıydı sanırım sen 2000liler gibi 2010 dakı şarkısıyla tanımıssın@denizz19 un ergenler forumu ele geçirmiş lafına katılıyorum
![]()
@XanTier anladık olmamışBuray’ın önceden kadın olduğunu söylesem inanır mı?
Lütfen hayatında 1 ilke imza atıp bu hafta adaletli ol![]()
2004 DE bununla tanıdım onları çok dinlediğim bir şarkısıydı ama sonra öyle dinlediğim şarkıları olmadıEe madem taa ilk şarkısını biliyorsun ondan sonrası niye yok sendeBen de @xemrexxx in senin yaşını gizlediğin lafına katılıyorum en az 30 yaşındasın sen daha az olması mümkün değil
![]()
Tamam benden 4 yaş büyüksün daha önceki şarkılarını hatırlaman normal, ama bende ergen değilim yani2004 DE bununla tanıdım onları çok dinlediğim bir şarkısıydı ama sonra öyle dinlediğim şarkıları olmadı![]()
![]()
@xemrexxx in boş iftiraları işte 26 ım![]()
![]()
![]()
Oha bu ne hırs 😱Zaten @dreamy 'ye oyun oynadım. Komşu Kızı şarkısı çok ilgi gördü falan dedim Erkin Koray kullandı 1. Oldu dedim. Saf inandı halbuki kıl payı elenmekten kurtulmuştu
Onun sonu yakın sen rahat ol![]()
O kadar güzel değil efsane parçaları var kaç tanebu şarkısı dışında hiçbir şarkısını ne duydum ne dinledim şu yıla kadar tek bildiğim bu
![]()
![]()
@MasacRE- @dreamy @Harunnn60
Oha bu ne hırs 😱
O kadar güzel değil efsane parçaları var kaç tane![]()
2010 dan sonra çok alakalı olmadım müzikle 90lı yıllar 2000li yılları iyi biliyorum zaten teyib dönemini bitti KRAL TV youtube ye yerini kaptırdı bizim nesilin ilgisi azaldı müziğeTamam benden 4 yaş büyüksün daha önceki şarkılarını hatırlaman normal, ama bende ergen değilim yaniBenim ilk Sen Gidiyorsun'la dikkatimi çekmişti ama önceki albümlerinden de var bildiğim şarkıları. Zaten çok fazla da dinlediğim bir grup değil ben daha sert müziklerden hoşlanıyorum
![]()
Oha bu ne hırs 😱
O kadar güzel değil efsane parçaları var kaç tane![]()
2010 dan sonra çok alakalı olmadım müzikle 90lı yıllar 2000li yılları iyi biliyorum zaten teyib dönemini bitti KRAL TV youtube ye yerini kaptırdı bizim nesilin ilgisi azaldı müziğe![]()
![]()
![]()
aa görürsünüz teyzeyi fizik olarak 2000lileri cebimizden çıakrtırız haladreamy'de bir darbe vurmuş sanaSen yaşlanmışsın iyice boşver bu işleri gençlere bırak Çiğdem teyze
![]()
Aha oklavada geldi ben kaçayım yavaştanaa görürsünüz teyzeyi fizik olarak 2000lileri cebimizden çıakrtırız hala![]()
![]()
![]()
aa çok teşekkürler diğer yarışmacılara örnek olsun
Ben de hediyeler aldım sana teyze yaşın ilerlemiş iyice lazım oluraa çok teşekkürler diğer yarışmacılara örnek olsun![]()
@xemrexxx gibi oluck sonun bence bak şuan geberiyor ders çıkarBen de hediyeler aldım sana teyze yaşın ilerlemiş iyice lazım olur
![]()
![]()
Kimse seni sormadıkı gerçektenOrtalardan kayboldum sandınız ki öldü şimdi söyleyebilirsiniz kral geri döndü.Bu hafta mutlaka yollarım oylarımı.
![]()
![]()