eTV MusicSurvivor 7.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Oha kullanabiliyor muyuz bunu ? :A İlyas'ı da Yiğiti de severim ya 1 şarkı için elenmesini istemem ama elenirse ona ithafen kullanırım :A
Düet şarkılarıda kullanabiliyorsunuz ama 2 yarışmacı aynı anda yarışmadaysa birisi elenmesi gerekiyor @Yiğitt :A :A :A

İkinci haftada "Sen Benden Gittin Gideli" ile elenmemeye çalışacağız :F (Recap süresi 1:08'e kadar)

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @OzaN
Güzel şarkı bu hafta Buraydan yana şanslısın :D

Düet şarkılarıda kullanabiliyorsunuz ama 2 yarışmacı aynı anda yarışmadaysa birisi elenmesi gerekiyor @Yiğitt :A :A :A
Takvim şarkısını İlyas veya Buray söylemiyor ki sadece klipte yer aldılar, sayılmaması lazım bunun @Thequeer :D Sayılıyorsa kullanabilirsin ama kullanılması imkansız.

Dur sen yarışmamı başlatınca reytinglerini tepetaklak edeceğim :A :A
Güzel seçim yapmışsın, türkücüyle geldiğin için benden yüksek alırsın zaten. :D

Benim şarkımı nasıl buldun? :bhr:

Geçen hafta Lena'nın şarkısı çok düşük puanlar almamasına rağmen çokta yüksek alamadığı için son 3'te yer almıştı. Ama Dua'nın harika şarkısından sonra yabancılara karşı bir nefret sezdim. Bu hafta tarz değiştirerek Lost On You diyoruz. :Z @Çiğdem- sen bu şarkısını çok sevmiştin. :D

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı@MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann@S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @OzaN

Takvim şarkısını İlyas veya Buray söylemiyor ki sadece klipte yer aldılar, sayılmaması lazım bunun @Thequeer :D Sayılıyorsa kullanabilirsin ama kullanılması imkansız.

Güzel seçim yapmışsın, türkücüyle geldiğin için benden yüksek alırsın zaten. :D

Benim şarkımı nasıl buldun? :bhr:
Güzel şarkı seçmişsin iyi puan veririm gibi, diğerlerine de bakmam lazım ama :A

40 yılın başı racapı iyi seçmişsin bu seferde eleniyormuşsun :A :A .A @S.G.A.T.