Düet şarkılarıda kullanabiliyorsunuz ama 2 yarışmacı aynı anda yarışmadaysa birisi elenmesi gerekiyor @YiğittOha kullanabiliyor muyuz bunu ?İlyas'ı da Yiğiti de severim ya 1 şarkı için elenmesini istemem ama elenirse ona ithafen kullanırım
![]()
Düet şarkılarıda kullanabiliyorsunuz ama 2 yarışmacı aynı anda yarışmadaysa birisi elenmesi gerekiyor @YiğittOha kullanabiliyor muyuz bunu ?İlyas'ı da Yiğiti de severim ya 1 şarkı için elenmesini istemem ama elenirse ona ithafen kullanırım
![]()
Güzel şarkı bu hafta Buraydan yana şanslısınİkinci haftada "Sen Benden Gittin Gideli" ile elenmemeye çalışacağız(Recap süresi 1:08'e kadar)
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @OzaN
Buray'a iyi puan vermiştim bu iyiliğimi unutmazsın umarımGüzel şarkı bu hafta Buraydan yana şanslısın![]()
Kısmet o zamanDüet şarkılarıda kullanabiliyorsunuz ama 2 yarışmacı aynı anda yarışmadaysa birisi elenmesi gerekiyor @Yiğitt![]()
![]()
![]()
Merak etme aklımda 😉Buray'a iyi puan vermiştim bu iyiliğimi unutmazsın umarım![]()
Görev başarılı
Dur sen yarışmamı başlatınca reytinglerini tepetaklak edeceğim
Takvim şarkısını İlyas veya Buray söylemiyor ki sadece klipte yer aldılar, sayılmaması lazım bunun @ThequeerDüet şarkılarıda kullanabiliyorsunuz ama 2 yarışmacı aynı anda yarışmadaysa birisi elenmesi gerekiyor @Yiğitt![]()
![]()
![]()
Güzel seçim yapmışsın, türkücüyle geldiğin için benden yüksek alırsın zaten.Dur sen yarışmamı başlatınca reytinglerini tepetaklak edeceğim![]()
![]()
Bende ona şaşırdım sadece klipte oturuyorlarTakvim şarkısını İlyas veya Buray söylemiyor ki sadece klipte yer aldılar, sayılmaması lazım bunun @ThequeerSayılıyorsa kullanabilirsin ama kullanılması imkansız.
Güzel şarkı seçmişsin iyi puan veririm gibi, diğerlerine de bakmam lazım amaTakvim şarkısını İlyas veya Buray söylemiyor ki sadece klipte yer aldılar, sayılmaması lazım bunun @ThequeerSayılıyorsa kullanabilirsin ama kullanılması imkansız.
Güzel seçim yapmışsın, türkücüyle geldiğin için benden yüksek alırsın zaten.
Benim şarkımı nasıl buldun?![]()
Düet şarkılarıda kullanabiliyorsunuz ama 2 yarışmacı aynı anda yarışmadaysa birisi elenmesi gerekiyor @Yiğitt![]()
![]()
![]()
@Çiğdem- Takvim şarkısı kullanılamaz Bahadır Tatlıöz şarkısı o saçmalamaonların sesi bile yok.
Gitmeyin kızın üstüne belli ki yorgunluktan falan karıştırdıKız o şarkı düetmi Allah seni ne yapmasın İlyas klipte oynuyor ve vokal yapmış ne düeti kendine gel kızzz
Gitmeyin kızın üstüne belli ki yorgunluktan falan karıştırdı![]()
En sevdiğim hobimGitmeyin kızın üstüne belli ki yorgunluktan falan karıştırdı![]()
Bu şarkıyı koyarken gerçekten çekindim. Belkide bu hafta elenebilirim. En azından Baba için desteklerinizi benden esirgemeyin.
Recap: 00.22 -01.32
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @OzaN