eTV MusicSurvivor / 7.Sezon 1.Hafta Pazartesi Günü

katıl bence son normal sezonumuz olucak daha önce yarışmadın sanırım çok farklı bir heyecan oluyor :A
Katılmayı düşünüyoru hiç katılmadığım için. Ama yeni keşfettiğim ve daha şarkılarının yarısından çoğunu dinlemediğim bi adamla katılmayı düşünüyorum. Sonra patlarsam falan iyi olmaz :F

güzel seçenek aslında tamam :A

geçen sezon @MasacRE- yarıştı final bile gördü bu sezonda sen temsil etsene sıvacıları
:A :A :A
O bizim gururumuz sıvacıların yüz akı bee. :A Ben de dizi yarışmasında yarı final görmüştüm hem de Leyla ile Mecnun'la o da başka bir gururdu elbette. :A Ama bu yarışma çok uzun soluklu bir yarışma ve ben o tempoya giremeyecek durumdayım. Yakın zamanda işe başlama durumu var zaten okul bitti. İyisi mi müdavim juri olarak kalayım. :A

O bizim gururumuz sıvacıların yüz akı bee. :A Ben de dizi yarışmasında yarı final görmüştüm hem de Leyla ile Mecnun'la o da başka bir gururdu elbette. :A Ama bu yarışma çok uzun soluklu bir yarışma ve ben o tempoya giremeyecek durumdayım. Yakın zamanda işe başlama durumu var zaten okul bitti. İyisi mi müdavim juri olarak kalayım. :A
aaa tamam sen oylarını yollada ozaman oda yeter juride laızm sonucta :A :A :A

iki yarışmacımız daha belli oldu bu sezonda baya dişli geçecek gibi :Z:Z:Z
@Harunnn60 Lana Del Rey
Lana_Del_Rey_Glastonbury_BBC_still.jpg

@S.G.A.T. Athena
athena-14842097732.jpg

1 @Tolstoyevski Selda Bağcan
2 @Billy Kane Dua Lipa
3 @mayıs Kralı Lena Meyer
4 @Yiğitt İlyas Yalçıntaş
5 @sokak sanati Sia
6 @denizz19 Ebru Yaşar
7 @batuhankaralar Erkan Oğur
8 @ozan Nazan Öncel
9 @mesmeso61 Müslüm Gürses
10 @Ahmed Ebru Gündeş
11 @Harunnn60 Lana Del Rey
12 @S.G.A.T. Athena

@destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmed @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @YıldırıM @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Yiğitt @xBUGRAx

iki yarışmacımız daha belli oldu bu sezonda baya dişli geçecek gibi :Z:Z:Z
@Harunnn60 Lana Del Rey
Lana_Del_Rey_Glastonbury_BBC_still.jpg

@S.G.A.T. Athena
athena-14842097732.jpg

1 @Tolstoyevski Selda Bağcan
2 @Billy Kane Dua Lipa
3 @mayıs Kralı Lena Meyer
4 @Yiğitt İlyas Yalçıntaş
5 @sokak sanati Sia
6 @denizz19 Ebru Yaşar
7 @batuhankaralar Erkan Oğur
8 @ozan Nazan Öncel
9 @mesmeso61 Müslüm Gürses
10 @Ahmed Ebru Gündeş
11 @Harunnn60 Lana Del Rey
12 @S.G.A.T. Athena

@destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmed @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @YıldırıM @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Yiğitt @xBUGRAx

yarışmacılar çok iyi benim laptop sıkıntısı düzelmedi katılamıcam herkese başarılar diliyorum @Çiğdem- eğer istersen jüri olurum😉

not:şuan bir akrabamdan nete girdim