Ebru Yaşar'ı nasıl buldunVadikızı da yoktur inşallah.![]()
Ebru Yaşar'ı nasıl buldunVadikızı da yoktur inşallah.![]()
Gülşen'i bana yaz bebişimEvet ilk gün daha bitmeden 10 yarışmacımız belli oldu elinizi çabuk tutun başvuru yapacaklar
1 @Tolstoyevski Selda Bağcan
![]()
2 @Billy Kane Dua Lipa
![]()
3 @mayıs Kralı Lena Meyer
![]()
4 @Yiğitt İ lyas Yalçıntaş
![]()
5 @sokak sanati Sia
![]()
6 @denizz19 Ebru Yaşar
![]()
7 @batuhankaralar Erkan Oğur
![]()
8 @ozan Nazan Öncel
![]()
9 @Ahmed Ebru Gündeş
![]()
10 @mesmeso61 Müslüm Gürses
![]()
@destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmed @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @YıldırıM @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Yiğitt
Fena değil iyi aldığın haftalar olurEbru Yaşar'ı nasıl buldun![]()
Arada sürpriz yapıp tam puanlar veriyordum "Aaaa çok sağol beklemiyordum" şeklinde şaşkınlıklar yaşıyordun, bu tatlı telaşeleri de özlersin.Vadikızı da yoktur inşallah.![]()
Beni niye etiketledin şimdi öyle birinin varlığından bile haberim yok ne diyeyim sanaDaddy Yankee ile mi gelsem ki @MayısKralı @Ahmed çok efsane şarkıları var ama forum destek vermez
@MasacRE-
Beni niye etiketledin şimdi öyle birinin varlığından bile haberim yok ne diyeyim sanaSia ile gelmiyor musun sen zaten niye değiştiriyorsun
![]()
Rap gitmez forumda boşver sen onuDespacito Gazolina'yı söyleyen adam ama rap yapıyor işte forum sevmez.s.s
Sen forumun nabzını bilen birisin olabilir mi diye şey ettim. Sia'da efsane aslında emin olamadım.![]()
Rap gitmez forumda boşver sen onuMadonna niye düşünülmüyor acaba hiç, sizin bahsettiğiniz isimler daha portakalda vitaminken piyasada olan bir isim sonuçta kendisi
![]()
Yerlilerde eskiler de güzel gidiyor aslında ama yabancılarda gitmeyebilir dediğin gibiMadonna'nın tarzı şu dönemin alışık olduğumuz müzik tarzına çok uzak. Uymaz o foruma![]()
Yerlilerde eskiler de güzel gidiyor aslında ama yabancılarda gitmeyebilir dediğin gibiO zaman sen Sia'da kal en iyisi
![]()
Fena değil iyi aldığın haftalar olur![]()
Ebru Yaşar'ı sevdiğini pek düşünmüyorum nedense ama sorayımYerlilerde eskiler de güzel gidiyor aslında ama yabancılarda gitmeyebilir dediğin gibiO zaman sen Sia'da kal en iyisi
![]()
Doğru tahminEbru Yaşar'ı sevdiğini pek düşünmüyorum nedense ama sorayım![]()
İlla ki şu şarkısı güzeldi dediğin vardır benceBakacağız![]()
Hayatımda açıp Ebru Yaşar dinleyeyim demişliğim yok ama sağdan soldan duyduğum şarkıları vardır tabi ki çıkınca bakarız artık şimdi bir şey diyemeyeceğimİlla ki şu şarkısı güzeldi dediğin vardır bence![]()
Senin şu artist hallerin beni benden alıyorHayatımda açıp Ebru Yaşar dinleyeyim demişliğim yok ama sağdan soldan duyduğum şarkıları vardır tabi ki çıkınca bakarız artık şimdi bir şey diyemeyeceğim![]()
o yarıştı malesef yarışanlar ilk konuda var değişik bulman gerekiyorGülşen'i bana yaz bebişim![]()