- Reaksiyon puanı
- 19,182
- Puanı
- 1,060
@xemrexxx damatla konussa damat seni birakip @destere yi alır@mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 damata ne derseler kabulum ayoll ama emre hariç o çekemediğinden fitiralı birşey söyler![]()
![]()
@cookies
hhahah aa ondan çekiniyorum bende
Hhah aa sen napıyorsun bu arada ara vericem diyordun dönüyorsun sanırım yavas yavasSen evlendikten sonra @xemrexxx e haber veririz o an ne soylerse soylesin sonuç olarak damat elinde olcak bosanirsa malını aliriz![]()
Hhaha aa bana kötülük olur o adamı uyandırmaBi gün öyle bi aday olursa tavsiyemiz olur ama ilk tavsiyem güzel bi motorcu kaskı. Oklava için önemli.![]()
Hhaha aa bana kötülük olur o adamı uyandırma![]()
![]()
![]()
Evet yavaş yavaş dönüyorum ama benim bu yatay gecis isi yaş yaHhah aa sen napıyorsun bu arada ara vericem diyordun dönüyorsun sanırım yavas yavas![]()
O da oklava alsin @Çiğdem- le kapissinlarİşte adama tavsiye ediyoruz sana değil senden korumak için bunlar![]()
Evet yavaş yavaş dönüyorum ama benim bu yatay gecis isi yaş ya
O da oklava alsin @Çiğdem- le kapissinlar![]()
HHAHAH aa öyle değil benim yararıma şeyler söyleyinİşte adama tavsiye ediyoruz sana değil senden korumak için bunlar![]()
HHAHAH aa öyle değil benim yararıma şeyler söyleyin![]()
![]()
![]()
Her gün isten gelirken sana en pahalı çikolatalardan ve gül alsın ayrıca yemeği de o yapsinAyaklarını yıkasın bu önemli.![]()
Her gün isten gelirken sana en pahalı çikolatalardan ve gül alsın ayrıca yemeği de o yapsin![]()
Sebze yesin sadece et sevmesin birde balık yesin.![]()
hamsi balık yemiyorsa boşarım zaten laz kızı olarakHer gün isten gelirken sana en pahalı çikolatalardan ve gül alsın ayrıca yemeği de o yapsin![]()
Eger et yemezse kas yapamaz ve Çiğdem o zaman hala Jensene bakarSebze yesin sadece et sevmesin birde balık yesin.![]()
Hamsi tutmayi öğret onahamsi balık yemiyorsa boşarım zaten laz kızı olarak![]()
![]()
![]()
Vuhu ne kadan da açık bi cumle@Çiğdem- kocan için 3 kelime tek cümle : Allah sabır versin![]()
Eger et yemezse kas yapamaz ve Çiğdem o zaman hala Jensene bakar(Jensen de 50 yasinda falan olur artik
)
Hamsi tutmayi öğret ona
Vuhu ne kadan da açık bi cumle![]()
hhahaha en ufak hatasında@Çiğdem- kocan için 3 kelime tek cümle : Allah sabır versin![]()