Aleyna Tilki 'Adı Efsane'ye Mi Katılıyor?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Aleyna Tilki 'Adı Efsane'ye Mi Katılıyor?

aleyna-tilki-nasil-populer-oldu-hayati-hakkinda-8916260_821_o.png

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'ye dizi teklifi götürüldü, Aleyna Tilki'nin kararı ne olacak?

Yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in yer aldığı dizinin 20. bölümünde az önce saydığımız 3 başrol oyuncusu da ayrılacak. Dizi ise gençlik dizisi olarak devam edecek. Bu nedenle yapım şirketi kadroya yeni isimler katmak için çalışmalar yürütüyor. İlk teklif ise ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'ye gitti.

Aleyna Tilki gelen teklifi reddetti!

''Adı Efsane'' yeni bölümleriyle her cumartesi 20.00'da Kanal D'de!

Orijinal formatta oku

Çocuk oyuncular arenasına yeni bir rakip geldi. Emir Berke Zincidi, ayağını denk al :A

Erdal Beşikçioğlu'nu gönderdikten sonra başrolü Aleyna Tilki'ye mi verecekler? Dizinin adını değiştirin bari efsaneden kestane olacak :A

Zaten bu dizi aylar önce bitmişti ki bozmuştu çok yani.. kim gelse artık KUR-TA-RA MAZ !

20.Bölümü final bölümü olarak izleyecem diğer bölümleri adı efsane bölümleri olarak görmeyecem :A :A :A

Ergen dizisi denilince ben bu kadar olacağını düşünmemiştim. Neyseki 20'den sonrasını izlemiyecem.

Dizi sektörünü anlamıyorum piyasada o kadar oyuncu bulunuyorken niye bu tarz tercihler yapılıyor,ayrıca şunuda anlıyoruz artık oyunculuk değilde kim nasıl popüler olmuş o tercih ediliyor piyasada

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan