MusicSurvivor 6.Sezon / Büyük Final / Sonuçları/ 22:30'da

Ben abime abi demiyorum ki canım. .ss İsmiyle hitap ederim ya da ismini söyleyim yanına bazen abi diyorum. :A
oyüzdenmi şiddet uyugluyor acaba sana cnm abi demezsen ardsın gibi davranır :A

La bizim 3 tane hayırsız sıvacının üçü de sana oy verecek ne şampiyonluğundan bahsediyorsun sen :A
bunlar nasıl arkadaş :(

çocuk tutturmus feridunun şarkısını beğendim ama erkinin şampiyon olmasını istiyorum oyumu onamı atayım ayoll olurmu öyle şey birde sıvacı arkdsı olucaksın tühh dedim :A

oyu @MasacRE- ye ama gönlü @Tolstoyevski de :A @mrt-06 @Bully

@Doğu
Feridun Düzağaç 4

Umduğunu bulamayacaksın sanırsam.:A
87619.jpg

çocuk tutturmus feridunun şarkısını beğendim ama erkinin şampiyon olmasını istiyorum oyumu onamı atayım ayoll olurmu öyle şey birde sıvacı arkdsı olucaksın tühh dedim :A

oyu @MasacRE- ye ama gönlü @Tolstoyevski de :A @mrt-06 @Bully

@Doğu
Feridun Düzağaç 4

@Çiğdem- 20 puan önde dedi senin için @Tolstoyevski bu sebeple puan farkını kapatalım dedi. Bizi biraz ayarttı açıkçası.s.z

Doğudan bile gol yemişsek maç bitmiştir, başkan tayfası 5er puanlık oylarla arayı açacaktır buraya kadarmış sağlık olsun ikincik de iyidir. :)

@MasacRE şimdiden tebrik ediyorum efsane bir şampiyonluk kazandın özellikle 20 puan farkı kapatıp fark açman yıllar geçse de unutulmayacsk bir destan oldu. :A

@Doğu Beni de şaşırttı ya :A Teşekkürler sıvacı arkadaşım :A

Doğudan bile gol yemişsek maç bitmiştir, başkan tayfası 5er puanlık oylarla arayı açacaktır buraya kadarmış sağlık olsun ikincik de iyidir. :)

@MasacRE şimdiden tebrik ediyorum efsane bir şampiyonluk kazandın özellikle 20 puan farkı kapatıp fark açman yıllar geçse de unutulmayacsk bir destan oldu. :A
Ne totem yaptın be :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking