Aylık 30 bin lira kazanıyor diyorlar.9 yaşındaki yeğenim izliyor. Onun yüzünden önerilen videolar kısmında çıkıp duruyordu.
Arada ben de bakıyorum ama.Küçük çocukların vakit öldürme itemi.
İçindeki küçük çocuk büyümemiş demek ki.Arada ben de bakıyorum ama.
İçimdeki küçük çocuğu ve siyahi teyzeyi hep korurum.İçindeki küçük çocuk büyümemiş demek ki.
Siyahi teyze mi o da kim?İçimdeki küçük çocuğu ve siyahi teyzeyi hep korurum.
9 yaşındaki yeğenim izliyor. Onun yüzünden önerilen videolar kısmında çıkıp duruyordu.
Hep çağırırlar zaten. Bıktım ben onun dertlerinden. Kız olsaydı bu kadar zor olmazdı. Erkek yeğen zor oluyorAynen Fatihcim adaşın olan yeğenim var 7 yaşına girdi işte bu yuotuberlerin videolarına bayılıyor benide yanına çağırıyor hala ne olur izleyelim diye Orkun ışıtmak bu oğlan işte
eğlenerek izliyor ya
Hep çağırırlar zaten. Bıktım ben onun dertlerinden. Kız olsaydı bu kadar zor olmazdı. Erkek yeğen zor oluyor
Bunun bir sevgilisi var taş taş @mrt-06 @Harunnn60 @Doğu @Forumdash @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @destere @Aserat @turkuazz @MayısKralı @gözlemci @xemrexxx @FaJi @DarkLeqenD
Videoyu izlerken sesi kısın ve only you şarkısını açın çünkü çocukta kızda biraz tuhaflar ve boş yapıyorlar
ahh dünya çapulculara kaldıBunun bir sevgilisi var taş taş @mrt-06 @Harunnn60 @Doğu @Forumdash @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @destere @Aserat @turkuazz @MayısKralı @gözlemci @xemrexxx @FaJi @DarkLeqenD
Videoyu izlerken sesi kısın ve only you şarkısını açın çünkü çocukta kızda biraz tuhaflar ve boş yapıyorlar
Bunun bir sevgilisi var taş taş @mrt-06 @Harunnn60 @Doğu @Forumdash @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @destere @Aserat @turkuazz @MayısKralı @gözlemci @xemrexxx @FaJi @DarkLeqenD
Milletin sevgilisine bakmaya utanmıyor musun terbiyesiz?Bunun bir sevgilisi var taş taş @mrt-06 @Harunnn60 @Doğu @Forumdash @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @destere @Aserat @turkuazz @MayısKralı @gözlemci @xemrexxx @FaJi @DarkLeqenD
Meryem can diye YouTube kanalı var 1 milyonun üstünde abonesi var ve tatli bir kz sana benzetiyorum bir sürü marka reklamları yapıyor videoda falan kim bilir kaç para alıyor sende YouTube kanalı açmalısın ayda 4 bin TL yeterahh dünya çapulculara kaldı
E özellikle gösteriyor izleneyim diye bizde izliyoruz işteMilletin sevgilisine bakmaya utanmıyor musun terbiyesiz?