Enes Batur

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061

Enes Batur, Youtube'de 4 Milyon aboneye yaklaşan bir Türk Youtuber.

9 yaşındaki yeğenim izliyor. Onun yüzünden önerilen videolar kısmında çıkıp duruyordu. :D

9 yaşındaki yeğenim izliyor. Onun yüzünden önerilen videolar kısmında çıkıp duruyordu. :D

Aynen Fatihcim adaşın olan yeğenim var 7 yaşına girdi işte bu yuotuberlerin videolarına bayılıyor benide yanına çağırıyor hala ne olur izleyelim diye Orkun ışıtmak bu oğlan işte
eğlenerek izliyor ya:D

Aynen Fatihcim adaşın olan yeğenim var 7 yaşına girdi işte bu yuotuberlerin videolarına bayılıyor benide yanına çağırıyor hala ne olur izleyelim diye Orkun ışıtmak bu oğlan işte
eğlenerek izliyor ya:D
Hep çağırırlar zaten. Bıktım ben onun dertlerinden. Kız olsaydı bu kadar zor olmazdı. :D Erkek yeğen zor oluyor :D

Bunun bir sevgilisi var taş taş :A @mrt-06 @Harunnn60 @Doğu @Forumdash @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @destere @Aserat @turkuazz @MayısKralı @gözlemci @xemrexxx @FaJi @DarkLeqenD

Videoyu izlerken sesi kısın ve only you şarkısını açın çünkü çocukta kızda biraz tuhaflar ve boş yapıyorlar :)
Bunun bir sevgilisi var taş taş :A @mrt-06 @Harunnn60 @Doğu @Forumdash @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @destere @Aserat @turkuazz @MayısKralı @gözlemci @xemrexxx @FaJi @DarkLeqenD

Videoyu izlerken sesi kısın ve only you şarkısını açın çünkü çocukta kızda biraz tuhaflar ve boş yapıyorlar :)
Milletin sevgilisine bakmaya utanmıyor musun terbiyesiz? :A

ahh dünya çapulculara kaldı :( :( :(
Meryem can diye YouTube kanalı var 1 milyonun üstünde abonesi var ve tatli bir kz sana benzetiyorum bir sürü marka reklamları yapıyor videoda falan kim bilir kaç para alıyor sende YouTube kanalı açmalısın ayda 4 bin TL yeter :A

Milletin sevgilisine bakmaya utanmıyor musun terbiyesiz? :A
E özellikle gösteriyor izleneyim diye bizde izliyoruz işte :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking