Aylık 30 bin lira kazanıyor diyorlar.9 yaşındaki yeğenim izliyor. Onun yüzünden önerilen videolar kısmında çıkıp duruyordu.![]()
Arada ben de bakıyorum ama.Küçük çocukların vakit öldürme itemi.
İçindeki küçük çocuk büyümemiş demek ki.Arada ben de bakıyorum ama.![]()
İçimdeki küçük çocuğu ve siyahi teyzeyi hep korurum.İçindeki küçük çocuk büyümemiş demek ki.![]()
Siyahi teyze mi o da kim?İçimdeki küçük çocuğu ve siyahi teyzeyi hep korurum.![]()
9 yaşındaki yeğenim izliyor. Onun yüzünden önerilen videolar kısmında çıkıp duruyordu.![]()
Hep çağırırlar zaten. Bıktım ben onun dertlerinden. Kız olsaydı bu kadar zor olmazdı.Aynen Fatihcim adaşın olan yeğenim var 7 yaşına girdi işte bu yuotuberlerin videolarına bayılıyor benide yanına çağırıyor hala ne olur izleyelim diye Orkun ışıtmak bu oğlan işte
eğlenerek izliyor ya![]()
Hep çağırırlar zaten. Bıktım ben onun dertlerinden. Kız olsaydı bu kadar zor olmazdı.Erkek yeğen zor oluyor
![]()
Bunun bir sevgilisi var taş taş@mrt-06 @Harunnn60 @Doğu @Forumdash @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @destere @Aserat @turkuazz @MayısKralı @gözlemci @xemrexxx @FaJi @DarkLeqenD
Videoyu izlerken sesi kısın ve only you şarkısını açın çünkü çocukta kızda biraz tuhaflar ve boş yapıyorlar
ahh dünya çapulculara kaldıBunun bir sevgilisi var taş taş@mrt-06 @Harunnn60 @Doğu @Forumdash @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @destere @Aserat @turkuazz @MayısKralı @gözlemci @xemrexxx @FaJi @DarkLeqenD
Videoyu izlerken sesi kısın ve only you şarkısını açın çünkü çocukta kızda biraz tuhaflar ve boş yapıyorlar
Bunun bir sevgilisi var taş taş@mrt-06 @Harunnn60 @Doğu @Forumdash @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @destere @Aserat @turkuazz @MayısKralı @gözlemci @xemrexxx @FaJi @DarkLeqenD
Milletin sevgilisine bakmaya utanmıyor musun terbiyesiz?Bunun bir sevgilisi var taş taş@mrt-06 @Harunnn60 @Doğu @Forumdash @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @destere @Aserat @turkuazz @MayısKralı @gözlemci @xemrexxx @FaJi @DarkLeqenD
Meryem can diye YouTube kanalı var 1 milyonun üstünde abonesi var ve tatli bir kz sana benzetiyorum bir sürü marka reklamları yapıyor videoda falan kim bilir kaç para alıyor sende YouTube kanalı açmalısın ayda 4 bin TL yeterahh dünya çapulculara kaldı![]()
![]()
![]()
E özellikle gösteriyor izleneyim diye bizde izliyoruz işteMilletin sevgilisine bakmaya utanmıyor musun terbiyesiz?![]()