MusicSurvivor 6.Sezon 12.Hafta / Oylama Başladı

Bir derdim var dinleyin
Ey gökteki yıldızlar

Beni benden çalarak
Kaybolup gitti yıllar

Aşk aşk aşk yüzünden
Izdıraba kul oldum
Ömrüm böyle tükendi
Ne kadar zalim yıllar

Gönlüm söz dinlemiyor
Sevdiğimi ver diyor
Kim görse şu halimi
Bir daha sevme diyor

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @Dosi @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @ @mrt-06 - @OzaN @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Titanium @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem- @Tolstoyevski

Bir derdim var dinleyin
Ey gökteki yıldızlar
Beni benden çalarak
Kaybolup gitti yıllar

Aşk aşk aşk yüzünden
Izdıraba kul oldum
Ömrüm böyle tükendi
Ne kadar zalim yıllar

Gönlüm söz dinlemiyor
Sevdiğimi ver diyor
Kim görse şu halimi
Bir daha sevme diyor

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @Dosi @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @ @mrt-06 - @OzaN @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Titanium @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem- @Tolstoyevski

Telefonumda olan bir şarkı. Düzgün recap seç tam puanı kap:A

Etiket gelmedi mi? Kimse iplememiş yahu. :A Olmamış atılmasına da razıyım ama görmezden gelinmek en kötü işkencedir. :)
Forumda bir tripsel salgın mı var bu ne böyle herkes tripli. :D Görsek herhalde tepki veririz senin hangi mesajını es geçtim. :F Bildirim gelmemiş. :D

Emir vs Celal konusuna da bak. :A

Maşallah bu hafta yine beğendiğim şarkılar aynı anda yarışıyor. Ondan sonra neden düşük verdin. Atmayın abi hepsini bir anda. :A @Çiğdem- sende nasıl hemşerisin ya? İnsan özel yetki verir puanlamada :A

Sen anlama boş ver kanka.:A Recap seçmek bi yetenek işi. O yüzden önemli.:A
Şarkı belli, güzelse sevdiysen, recap falan bakmaz - zaten recap şarkıyı hiç dinlemeyenler içindir- basarsın hak gördüğün puanı. Ben bildiğim şarkıları bir sıraya sokarım; en sevdiğimi başa, sevmediğimi en sona. Bilmediğim şarkılarında recaplarını dinler sıralarım. En sevdiğim şarkının recabı, şarkının herhangi bir yerini kapsamasa sadece 1 saniyelik bile olsa en başta karar kıldığım puanı veririm. Recaba göre hareket etmek bu yarışmanın en saçma olayıdır, rezalettir. Şimdi Erkin Koray'ın şarkısının recabını beğenmezsen şarkıyı sevdiğin halde düşük mü vereceksin? Çok komik.

Şarkı belli, güzelse sevdiysen, recap falan bakmaz - zaten recap şarkıyı hiç dinlemeyenler içindir- basarsın hak gördüğün puanı. Ben bildiğim şarkıları bir sıraya sokarım; en sevdiğimi başa, sevmediğimi en sona. Bilmediğim şarkılarında recaplarını dinler sıralarım. En sevdiğim şarkının recabı, şarkının herhangi bir yerini kapsamasa sadece 1 saniyelik bile olsa en başta karar kıldığım puanı veririm. Recaba göre hareket etmek bu yarışmanın en saçma olayıdır, rezalettir. Şimdi Erkin Koray'ın şarkısının recabını beğenmezsen şarkıyı sevdiğin halde düşük mü vereceksin? Çok komik.

Şarkıyı yönetmek çok önemli bence. Şarkının hangi kısmının can alıcı olduğunu bilip ona göre seyirci tavlamak bi sanattır. Bunu becerene tam puan veririm ama yapamazsa şarkıyı iyi yönetemezse 1-2 puan kırarım. Bu benim görüşüm. Bence doğru olan bu.:D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan