MusicSurvivor 6.Sezon 12.Hafta / Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,470
Puanı
1,060
YDdalA.jpg

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 16 Mayıs Salı 19:00

6 Yarışmacıdan hangi beşli Çeyrek Final başarısı gösterecek ve kim bu kritik haftada elenecek ?

Evet Final haftalarına son 1 adım kaldı :Z

Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 18 Puan
@denizz19 Ferhat Göçer 9 Puan
@Bully Emre Altuğ 8 Puan
@mrt-06 Zeki Müren 8 Puan
@turkuazz Rafet El Roman 6
@MasacRE- Feridun Düzağaç 2 Puan

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )
3.Hafta @efe UYSA L- Emre Kaya
4.Hafta @MayısKralı - Betül Demir
5.Hafta @ozmoturk - Gökçe
6.Hafta @dreamy - Gökhan Tepe
7.Hafta @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
8.Hafta @Mr.At - Aşık Veysel
9.Hafta @batuhankaralar - Mehmet Erdem
10.Hafta @vadikızı - Murat Dalkılıç
11.Hafta @OzaN - Mirkelam

Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @denizz19 - Ferhat Göçer
6 @MasacRE- - Feridun Düzağaç

Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@ozmoturk
@Maskeli Fedai
@Dosi
@Sherlock
@FaJi
@berkann
@EFE UYSAL
@dreamy
@Doğu
@mesmeso61
@Billy Kane
@tolgab
@vadikızı
@Yiğitt
@OzaN
@DarkLeqenD
@S.G.A.T.

Son Oy Gönderme Tarihi : 18 Mayıs Perşembe 21:00
1 Zeki Müren - Şimdi Uzaklardasın
2 Ferhat Göçer - Vefasız Eksik Yarim
3 Emre Altuğ - Neyleyim
4 Feridun Düzağaç - Düşler Sokağı
5 Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın
6 Erkin Koray - Arap Saçı

Sunucular : Bu önemli haftanın sunucuları @mrt-06 Konukları oluyor tahmin etmek zor değil :A
0197zW.gif

h-bil.jpg

gqEkY3.jpg

n_78857_1.jpg

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-

Son düzenleme:
Geçen hafta ki konukların 50 yıl sonra ki hali adlı tema sanırım bu hafta ki konuklar.:A

@Çiğdem- diger konudaki etiketime dönmedin, 11. hafta sonuclari :D
neyse herkese basarilar ve Rafet bu haftada final puanina sahip birilerini yiyecek hissediyorum gerci herkes final puanina sahip demi, 3 aday var kafamda. Sarkilarini paylasinca netlesir. Gecen hafta tutturdum:D

plan bozmamakla en iyisini yaptın final turu bileti almakta önemli birşey ms de :A

final şarkılarında birbirinden kaliteli zaten :Z:Z:Z

Kaan şarkılar artık bu haftadan sonra güzel gelecek ben yüzden hiç bir şarkıya tepki vermicem diyimde yanlış anlama beni olurmu 😉 o yüzden geri aldım beğeniyi

Kaan şarkılar artık bu haftadan sonra güzel gelecek ben yüzden hiç bir şarkıya tepki vermicem diyimde yanlış anlama beni olurmu 😉 o yüzden geri aldım beğeniyi
Kiz benim gibi hepsine sadece begeni at. Ozaman kimse birsey demez .
@Tolstoyevski eger dusundugum sarki ise ilk 2 de kesin. Baska sarkiysa bakacagiz :)
Rafette efsane sarkiyla geliyor :D artik digerlerinin siralamasi bakalim nasil olacak.
@Bully sana bir ara söylemistim konuda olumlu yada olumsuz birsey demiyecem diye. Özelde dedim diyecegimi zaten :)
@denizz19 bencede Vefasi eksik yarim iyi, diger sarkiya cok iyi demissiniz ama ben onda puan kirarim :D
Hepinize kolay gelsin.

Kiz benim gibi hepsine sadece begeni at. Ozaman kimse birsey demez .
@Tolstoyevski eger dusundugum sarki ise ilk 2 de kesin. Baska sarkiysa bakacagiz :)
Rafette efsane sarkiyla geliyor :D artik digerlerinin siralamasi bakalim nasil olacak.
@Bully sana bir ara söylemistim konuda olumlu yada olumsuz birsey demiyecem diye. Özelde dedim diyecegimi zaten :)
@denizz19 bencede Vefasi eksik yarim iyi, diger sarkiya cok iyi demissiniz ama ben onda puan kirarim :D
Hepinize kolay gelsin.

Doğru diyon böyle yapıncada hiç olmayacak :D Rafetin geleceği şarkıyı merakla bekliorum bu hafta oy vermek bayağı zor olacak ya:D Vefası eksik yarım süper ya ben çok severim bakalım @denizz19 ne yapacak :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan