MusicSurvivor 6.Sezon 11.Hafta / Oylama Başladı

@Çiğdem- oyumu etkilemeye çalışıyorlar şunun kafasına bir oklava indiriver :)
öyle isteğe bağlı puan veremiyorum recebe bir bakıcam güzel bir kurcalıycam sonra o günkü hava durumumuma göre hoşuma giderse iki üç bişeyler veririz :)
havadurumu demişken bazen hüzünleniyorum böyle geceleri bazende enerji yüklü hissediyorum kendimi :) hüzünlendiğim zamanlar melankolik şarkılara yüksek veriyorum genelde ama enerjik olduğım dönemler tam tersi bir seçim yapıyorum :)
Benimki enerjik bir şarkı, o zaman enerjik bir döneminde dinlersen memnun olurum :A

Son düzenleme:
Ben olsam recapi 15. saniyede baslatirdim. müzik cok etkileyici ve iyi bir giris oluyor sözlerin girisine oranla :)

Bu haftaki şarkımız klibiyle de oldukça dikkat çekmeyi başarmış, karşılıksız sevgiyi en güzel resmeden şarkı 'Kalp Kırılsa da Sever' olacak. Umarım beğenirsiniz, herkese bol şans. :)

@mrt-06 @Tolstoyevski @MasacRE- @OzaN @Bully @turkuazz @Çiğdem- @Harunnn60 @ozmoturk @MayısKralı @MEnes @FaJi @destere @Dosi @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @berkann @Yiğitt @Doğu @cookies @sokak sanati @dreamy @Sherlock @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @tolgab @Billy Kane
Kalp kırılsada maalesef seviyor ama oda bir yere kadar. defalarca kırıldımı artık dur deyip mesafe koyup kendi yoluna bakmalı insan :)
ben artık öyle yapıyorum mesela.
@turkuazz böyle harika oldu. Müziği çok etkili. Bu haftayı atlattınmı siradaki şarkılarla finali görmen gerekiyor.

Evet gelelim tüm şarkıların değerlendirmelerine. 2 şarkı hariç diğer seçimleri beğendim ama şekillendi listem. Ara sıra kemiklenmiş ilk sıralardaki listeme yeni şarkılar girebiliyor. bu haftada birisi sıçrama yaşarken biri sert düşecek :S
Şarkılar azaldı ve 3-6 puandakiler benim için birbirine yakın. 7 puan yani zirvedeki bu hafta açık ara en beğendiğim.
@mrt-06 @Bully @MasacRE- @denizz19 @Tolstoyevski @turkuazz @OzaN basarılar diliyorum ve bu hafta sürpriz bir isim elenir diye düşünüyorum. Final puanına sahip birisinin gitme ihtimali yülsek :D
@Çiğdem- son dakikalari bekleyeyimmi yoksa nezaman yollarsam yollayayayım assolist @destere den bir önceki oy olarakmi aciklarsin? :A

Kalp kırılsada maalesef seviyor ama oda bir yere kadar. defalarca kırıldımı artık dur deyip mesafe koyup kendi yoluna bakmalı insan :)
@turkuazz böyle harika oldu. Müziği çok etkili. Bu haftayı atlattınmı siradaki şarkılarla finali görmen gerekiyor.

Evet gelelim tüm şarkıların değerlendirmelerine. 2 şarkı hariç diğer seçimleri beğendim ama şekillendi listem. Ara sıra kemiklenmiş ilk sıralardaki listeme yeni şarkılar girebiliyor. bu haftada birisi sıçrama yaşarken biri sert düşecek :S
Şarkılar azaldı ve 3-6 puandakiler benim için birbirine yakın. 7 puan yani zirvedeki bu hafta açık ara en beğendiğim.
@mrt-06 @Bully @MasacRE- @denizz19 @Tolstoyevski @turkuazz @OzaN basarılar diliyorum ve bu hafta sürpriz bir isim elenir diye düşünüyorum. Final puanına sahip birisinin gitme ihtimali yülsek :D
@Çiğdem- son dakikalari bekleyeyimmi yoksa nezaman yollarsam yollayayayım assolist @destere den bir önceki oy olarakmi aciklarsin? :A
Yani sonuç :A

başlangıçta bitişte jenerikli oldu zaten çok iyi oldu:)

aman seninkiler bizden ırak olsun :)

şarkıcılar sap olunca mecburen araya renk katmak şart :) @Tolstoyevski nin seçimleri berbattırda nasıl olmuş bu sefer muhteşem şeyler seçmiş ben pavarottiyi sunucu yapar sanıyordum :)

haftanın hipisi :) yalnız şarkı güzelmiş :)

zeki amca herzamanki gibi muhteşem :)

esmer kızın fistanı güzelmiş :)

yalnız taşıma suyla ağaçkakan dönmüyor buraya kadarmış :)
@MasacRE- buraya kadar gelmende başarıydı şutlanabilirsin artık :)

Sense8'de çalıyor. Kalitesi oradan geliyor.:A

Güzel şarkı. Umarım iyi recap seçersin.:D

aman seninkiler bizden ırak olsun :)

şarkıcılar sap olunca mecburen araya renk katmak şart :) @Tolstoyevski nin seçimleri berbattırda nasıl olmuş bu sefer muhteşem şeyler seçmiş ben pavarottiyi sunucu yapar sanıyordum :)

haftanın hipisi :) yalnız şarkı güzelmiş :)

zeki amca herzamanki gibi muhteşem :)

esmer kızın fistanı güzelmiş :)

yalnız taşıma suyla ağaçkakan dönmüyor buraya kadarmış :)
@MasacRE- buraya kadar gelmende başarıydı şutlanabilirsin artık :)
Sen de her zaman muhteşemsin elticim. :love1:

hhaah aa vlla dracula bekliyordum bende @Tolstoyevski den :A oy içinde yapmıs olabilir siz 1 verin :F

@mrt-06 hacıları konuk ederde sizi islama akvusturur inş :A :A :A

@mrt-06 nerde yetmişlik bir nene görse onu sunucu yapar ondan hiç ümidimiz yok :) yarışmayı huzurevine çevirecek :)
Konuklarım harika olacak. :A

Son Oy Yollama Tarihi: 14 Mayıs Pazar 21:00

Oylama başladı video ilk sayfada özel kutularınada atacam :Z

7 Şarkımız kaldı hepinizden katılım bekliyoruz :Z

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt
Özelden yollarsan oy atarım. :A :Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking