MusicSurvivor 6.Sezon 11.Hafta / Oylama Başladı

Bu hafta, "Adını Söylerdim" isimli parçamızla karşınızdayız, herkese başarılar. :)

"Bana huzur veren birini sorsalar, adını söylerdim.."

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE-@vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @Çiğdem-

İlk kez duydum ve sevemedim. Alt yapıda olmamış. Sesde amatör çıkmış. Facia bence.:(

Aklıma direk yeşilçam geldi zaten. Ama hangi film çıkaramadım. Sanki Hülya Koçyiğitli bir filmdi.:D
Evet doğru tahmin bu filmmiş. :D Fakat Türkan Şoray'da da hatırlıyorum. (b)

images

Benim için problem yok, umarım Haziran gelmeden biter yarışma ne diyelim. :A

Açık konuşmak gerekirse bu haftaki şarkını pek beğenemedim. Final puanı alması sürpriz olur gibi. :A
Ben seninkini beğendim, şaka bir yana iddialı bir seçim yapmışsın. :D

@Yiğitt juri kadromuzdasın renk katıcaksın :Z:Z:Z @mrt-06 @Bully @sokak sanati
morgul.jpg
Bu manyağı neden başımıza musallat ettin. :A

:Fvadikızı nicki 3 defadır etikette olmamışş yaw bana garezinizmi var :F:F
Defalarca denedim olmadı. :F

images

:FBiliyorum cnm benimde uğraşıp olmadığı çok oldu 3 kere aynı anda vadikızı olmayınca takılım dedim :F

Bu hafta, "Adını Söylerdim" isimli parçamızla karşınızdayız, herkese başarılar. :)

"Bana huzur veren birini sorsalar, adını söylerdim.."

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE-@vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @Çiğdem-
Hangimiz Tertemiz koysaydın bari :T:

images

@Yiğitt arkadaş kayırmıyor tam aksine @Bully a basıyordu düşükleri :A :A :A

yılmaz morgulumuz :bhr::bhr::bhr:

Bu haftaki şarkımız klibiyle de oldukça dikkat çekmeyi başarmış, karşılıksız sevgiyi en güzel resmeden şarkı 'Kalp Kırılsa da Sever' olacak. Umarım beğenirsiniz, herkese bol şans. :)

@mrt-06 @Tolstoyevski @MasacRE- @OzaN @Bully @turkuazz @Çiğdem- @Harunnn60 @ozmoturk @MayısKralı @MEnes @FaJi @destere @Dosi @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @berkann @Yiğitt @Doğu @cookies @sokak sanati @dreamy @Sherlock @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @tolgab @Billy Kane

İlk kez duydum. Bol şans.:)

Bu haftaki şarkımızla 2000'lerin başına, Avrupa Birliği'nin kapısından döndüğümüze inandırıldığımız yıllara dönüyoruz. O zamanlar kokoreçin AB uyum sürecinde yasaklanacağı çok tartışılmıştı ve Mirkelam da bu konuyu oldukça enerjik bir şarkıyla yorumladı. Karşınızda Kokoreç :Z

@mrt-06 @Tolstoyevski @MasacRE- @OzaN @Bully @turkuazz @Çiğdem- @Harunnn60 @ozmoturk @MayısKralı @MEnes @FaJi @destere @Dosi @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @berkann @Yiğitt @Doğu @cookies @sokak sanati @dreamy @Sherlock @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @tolgab @Billy Kane

Aman zaten büyük beklentilerim yok senden :D ama bir kişiden de olsa yüksek ver ölmeden göreyim :A

3 yasa 4. Hafta verdim zaten. Aç gözlü. Az ile yetin biraz.:A

Bu haftaki şarkımızla 2000'lerin başına, Avrupa Birliği'nin kapısından döndüğümüze inandırıldığımız yıllara dönüyoruz. O zamanlar kokoreçin AB uyum sürecinde yasaklanacağı çok tartışılmıştı ve Mirkelam da bu konuyu oldukça enerjik bir şarkıyla yorumladı. Karşınızda Kokoreç :Z

Yönetim sana oyum oynuyor. Etiketler gelmemiş.:A

Şarkı ise normal. Belli bi kalitesi var yine.:D

@Bully bu da mı gol değil yetmedi mi artık 1-2-1-2-1-2 :D
Komşu Kızı ve Tek Başına'ya üst üste iyi puanlar verdik ya :D

Ayrıca forum zaten yüksek veriyor Erkin'e, her hafta final puanı da alıyon, benim vereceğim olası bir düşük puan zaten etkilemiyor seni :A

Geçen haftaki şarkın benim zevkime göre kötüydü, final puanı aldın, bu hafta da Hababam'ın da etkisiyle zirveye oynarsın muhtemelen. :) Belki 3 veririz. 😛