Sıcak'ı sevmeyen forum Kokoreç'i ne kadar sever bilmem
İçleri geçmiş hep bunların, eğlenmeye niyetleri yok illa efkarlanacaklar, Erkin'i sürekli 1.yapmalarından da belli zaten![]()
Kokoreç şarkısını ben hiç sevmem valla
Sıcak'ı sevmeyen forum Kokoreç'i ne kadar sever bilmem
İçleri geçmiş hep bunların, eğlenmeye niyetleri yok illa efkarlanacaklar, Erkin'i sürekli 1.yapmalarından da belli zaten![]()
Hhahah aa doğru @mrt-06 ile çok konusmustuk içleri çürümüş bunların diyordum 16-23 civarı çocuklar ama hepsinin ruhu en az 60 ile başlıyor huzur evi gibiSıcak'ı sevmeyen forum Kokoreç'i ne kadar sever bilmem
Bu hafta yine efsane bir eserler sizlerleyiz efendim,
Zeki Müren'den Nasıl Geçti Habersiz...
Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım
Bazen gözyaşı oldu, bazen içli bir şarkı
Her anını eksiksiz, dün gibi hatırlarım...
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE-@vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @Çiğdem-
Artık her hafta bomba gibi eserlerle geliyorum.Listende bir değişikliğe gitmişsin cnm iyide olmus![]()
kıskanırım seni beni son anda hatırlaman iyi oldu aşkın kanunuda haftayamı final turunda olan 3 şarkınıda ayarlamanı emrak ettim yeni bir ayar çekmişsin belli cnmArtık her hafta bomba gibi eserlerle geliyorum.![]()
![]()
Aşkın Kanunu listeden çıkardım ablacım keşke daha önce kullansaydım.kıskanırım seni beni son anda hatırlaman iyi oldu aşkın kanunuda haftayamı final turunda olan 3 şarkınıda ayarlamanı emrak ettim yeni bir ayar çekmişsin belli cnm![]()
şu 9.haftada olan oynak şarkı yerine koysaydık keşkeAşkın Kanunu listeden çıkardım ablacım keşke daha önce kullansaydım.![]()
Aşkın Kanunu da oynak.şu 9.haftada olan oynak şarkı yerine koysaydık keşke![]()
![]()
aklıma ismi nedense şuan gelmiyor sözü olmayan şarkı vardıya finallik şarkıydı yanı niye sadece müziği var anlamak güç![]()
![]()
![]()
Bu hafta sağdan soldan Esterabim diyoruz...
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @Dosi @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @Çiğdem- @MasacRE-@vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @Çiğdem-
Bu hafta sağdan soldan Esterabim diyoruz...
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @Dosi @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @Çiğdem- @MasacRE-@vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @Çiğdem-
Efsane değil ama iyi
Aşkın Kanunu da oynak.
Evet demin yine denk geldim neden sözü yok aklamadım.
Kendin gibi berbat.![]()
eleyecek önemli birisini arıyordum bendeBu hafta sağdan soldan Esterabim diyoruz...
Aşkın Kanunu da oynak.
Evet demin yine denk geldim neden sözü yok aklamadım.
Kendin gibi berbat.![]()
Bu hafta yine efsane bir eserle sizlerleyiz efendim,
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE-@vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @Çiğdem-
Efsane.
Bir gece ansızın eleneceksin.Asıl seni göreceğiz bu hafta bakalım, bizim Esterabim geçmişimiz sağlam.
https://fav10.net/forum/threads/benim-albümüm-3-sezon-1-hafta-sonuçları.261125/
Türkan Şoray filminde de çalmıştı bu şarkı.
Belki hatırlarsan Edis Hun da vardı galiba.
Bir gece ansızın eleneceksin.![]()
Türkan Şoray filminde de çalmıştı bu şarkı.
Belki hatırlarsan Edis Hun da vardı galiba.
Bir gece ansızın eleneceksin.![]()
Bu hafta yine efsane bir eserle sizlerleyiz efendim,
Beni 3 kere etiketlemişsinBu hafta sağdan soldan Esterabim diyoruz...