Survivor 2017 - 61. Bölüm Tanıtımı - Birleşme Partisi + Fatih Terim

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,864
Puanı
1,051
BİRLEŞME PARTİSİ:
KONUKLAR:
MUSTAFA - EMİNA SANDAL çifti
FATİH TERİM

Fatih Terim sürpriz oldu.:X

Sema ne yapıyor öyle.:F O değilde niye ünlüler bir anda gönüllülere kendilerini kötülemeye başladı. Bi faydası olmayacak ki yine 2 takım olunacak.:X

Birleşme partisinde ünlülerin iki grubu da gönüllülerden gördükleri elemanlara yapışıp karşı tarafın dedikodusunu yapacaklar anlaşılan :A

Umarım yarışmacılardan biri de rahmetli Neşet Ertaş'tan bir şarkı söyler [emoji17]

Maçtan sonra kafayı bulmuştum ama Tuğçe'yi gördükten sonra resmen ayaldım. :A

Ünlülerin takım arkadaşlarını satması, dedikodu vs. ile ilgincime gitti...Özellikle Pınar, Adem.

Fatih Terim sürpriz oldu.:X

Sema ne yapıyor öyle.:F O değilde niye ünlüler bir anda gönüllülere kendilerini kötülemeye başladı. Bi faydası olmayacak ki yine 2 takım olunacak.:X
Her sene ünlüler gönüllülerin karşıaında dökülüyor dedikodu konusunda :)

BİRLEŞME PARTİSİ:
KONUKLAR:
MUSTAFA - EMİNA SANDAL çifti
FATİH TERİM
Acun ile iş birliğimizi yine konuşturmuşuz ayoll ben mustiyi oda eminayı konuk alıyordu dedik ozaman birleştirelim çift oarak survivorlarımıza katılsınlar böylece emina bana mustide acuna beleşe gelmiş oldu :A :A :A

@Bully @MasacRE- @efe UYSAL @sokak sanati bu akşam kimselere söz vermeyin 21:00 civarı buluşalım ayoll mustimin şerefine dahada coşturucam belkide bu yıl beraber izlediğimiz son survivor olucak kaçırmak istemeyenler 21:00 da burda olsun
:Z:Z:Z

@Bully @efe UYSAL @sokak sanati @MasacRE-