İyi puan verdiğimi hatırlıyorum yine ama sen maşallah hep düşük .ss@denizz19 sen nasıl buldun bonişimmm
İyi puan verdiğimi hatırlıyorum yine ama sen maşallah hep düşük .ss
Sonuçlar 21:00'daçokta çarpıcı sonuçlar var
![]()
![]()
biliyoruz zira kendisi çakma da olsa hürrem yüzüğü takarak sultan omaya hak kazandı :ama bursalı esma sultan da sultanlık alameti gösterirse seninkini deviririz giderGerçek Esma sultan budur, taklitlerinden kaçınınız.
![]()
Geçen hafta 6 vermiştin sanırım ben 12+vermiştim .ssBen mi Ferhat Göçer'e düşük veriyorum![]()
Geçen hafta 6 vermiştin sanırım ben 12+vermiştim .ss
O ara Muhteşem Yüzyıl da gerçek bizdeydi reklamını yapmak için sultanımız takmıştır yüzüğü.biliyoruz zira kendisi çakma da olsa hürrem yüzüğü takarak sultan omaya hak kazandı :ama bursalı esma sultan da sultanlık alameti gösterirse seninkini deviririz gider
![]()
biliyoruz zira kendisi çakma da olsa hürrem yüzüğü takarak sultan omaya hak kazandı :ama bursalı esma sultan da sultanlık alameti gösterirse seninkini deviririz gider
![]()
Bu iyi verdiğin anlamına mı geliyorTamam bu hafta ödeşmiş olacağız![]()
@sokak sanati başkan hasta olmuş şuan gebermekle meşkul olduğundan oy açıklama görevi bana düşücek bu akşamdiziler beni bekliyor @Çiğdem- ben kayboluyorum üç beş saat umarım berbat başkanın @sokak sanati ve etkisiz eleman @Harunnn60 ile birlikte başarısız ve reytingsiz foktan bir proğram sunarsınız allah kahretsin sizi hadi byy![]()
@sokak sanati başkan hasta olmuş şuan gebermekle meşkul olduğundan oy açıklama görevi bana düşücek bu akşam![]()
![]()
![]()
neyseki tam zamanında hortladın ayollGözü olanın gözü çıksın. Nazara geldim![]()
survivoru yine geçersiniz inşİstanbullu Gelin eşliğinde sonuç gecesi![]()
neyseki tam zamanında hortladın ayoll![]()