MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

ben bir çok şarkıyla bu yarışmalarda karşılaştım yani göçük ün gelecek şarkılar hangileri herhangi bir fikrim yok artık her hafta tek tek kurcalayacağız eleyene kadar :)

sen kışkırtıyorsun işte eskiden böyle kötü huyları yoktu :) nasıl ablasın hayret kardeşin tümden yoldan çıkmış :)
hahaha tamam @mrt-06 çok korkutma çocuğu ayoll :A

10363937_379485665564453_5503843182673671955_n.jpg

@batuhankaralar @Bully @destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Doğu @Dosi @ozmoturk @tolgab @denizz19 @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @mesmeso61 @MasacRE- @soo @vadikızı @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @mrt-06 @xemrexxx

Benden ilk ve son güzel puanını alır, sonra da elenirsin muhtemelen :A

Son şarkısı Olay da fena sayılmaz. :D
Selam Dengesiz albümünü dinlemedin mi hepsi hit olabilecek pop şarkılar gerçi youtube yüklememiş ben ona güvenerek seçtim ama sağlık olsun en azından popüler şarkılarını kullanarak elenmiş olucam içimde kalmıcak. :D:D

Selam Dengesiz albümünü dinlemedin mi hepsi hit olabilecek pop şarkılar gerçi youtube yüklememiş ben ona güvenerek seçtim ama sağlık olsun en azından popüler şarkılarını kullanarak elenmiş olucam içimde kalmıcak. :D:D
Dinlemedim, dinlesem severim belki :A Güm Güm dışında Ayşe Hatun dinlediğimi hatırlamıyorum :D

Olay'a da radyolardan alıştım. :D

Hakkında hayırlısı :F