MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Bu haftaki şarkım Rüyalarda Buluşuruz

Yıllar var ki biz seninle bakışarak konuşuruz sevdalanmış kalbimizle rüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruz....

Aşk gülümüz solsa bile gözümüz yaş dolsa bile zaman geçmiş olsa bile rüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruz....

berbat ama nede olsa sanat şeysi hakkını vermek lazım :)

ilk haftaki şarkıya göre bu şarkı düşük geldi tarzı bana uymuyor daha çok @Tolstoyevski nin erkin amcasının tarzıyla söylemiş soğuduk mirkelamdan :) yinede diğerleri nasıl gelmiş ona bakmak lazım :)

Sözleri bile ne kadar anlamlı nesi berbat. :)
berbat olan sensin zeki amcada kusur yok :)

ilk haftaki şarkıya göre bu şarkı düşük geldi tarzı bana uymuyor daha çok @Tolstoyevski nin erkin amcasının tarzıyla söylemiş soğuduk mirkelamdan :) yinede diğerleri nasıl gelmiş ona bakmak lazım :)

berbat olan sensin zeki amcada kusur yok :)
Ballı kurabiyem fındıklı kekim şaka yaptığını biliyorum. :bhr:

Ballı kurabiyem fındıklı kekim şaka yaptığını biliyorum. :bhr:
ne kadarda güzel konuşuyorsun böyle görümcek:) insanın sevinçten dibi düşer bu sözler karşısında :)

@MasacRE- @MEnes @destere şu @Doğu yu çok başı boş bıraktılar ayoll banlansada kurtulsak diyemi bakıyorlar anlamadım gerçi banlanma süreside çoktan geçti BİR BANLANSA DÖNÜŞTE KENDİNE GELİR AYOLL bir format yemesi lazım :A :A :A

mesut komiser var @pompy konuk jurimi olsa ayoll :A

@pompy
dur oy göndersin sonra banlasınlar acelen ne :)

Rüyamda bile siyaset yapıyorum bazen aman diyim oralara da geliyim deme :A

Pis sıvacılar beni yanlız bıraktı :A Banlansam ruhları duymaz :A
la düşene tekme vurmayan bizden değildir :) sıvacıların belli başlı kurallarından biride içlerinden düşen olursa düşmandan önce onu yok etmektir :)

bizde biraz şans olsa dalkılçık ikinci hafta bize merhaba diyemezdi :)

BU HAFTA "KARAAĞAÇ" DİYORUZ. 00:08-01:14 UMARIM BEĞENİRSİNİZ.. :Z

şarkıyı bilmemde araba kapısı açıkken kızın ön koltukta bir duruşu var orda şarkı zirve yapmış :)

çok civelek :)

çok kaliteli şarkılar gelmese bundan sonra bu hafta ilk üçteki yeri sağlam benim açımdan :)

Son düzenleme:
ne kadarda güzel konuşuyorsun böyle görümcek:) insanın sevinçten dibi düşer bu sözler karşısında :)

dur oy göndersin sonra banlasınlar acelen ne :)

la düşene tekme vurmayan bizden değildir :) sıvacıların belli başlı kurallarından biride içlerinden düşen olursa düşmandan önce onu yok etmektir :)
Birbirimizin açığını kollayıp yerden yere vurmak ve linç etmek en büyük hobimiz :A İşte sıva kültürü budur :A

2. HAFTA | MEHMET ERDEM - KİMSE BİLMEZ
Bu hafta Arka Sokaklar'ın 415.bölümünde çalan "Kimse Bilmez" şarkısıyla karşınızdayız. Tepkiler dinince L&M müziklerine devam edeceğim :F

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Forumdash

Bu hafta Arka Sokaklar'ın 415.bölümünde çalan "Kimse Bilmez" şarkısıyla karşınızdayız. Tepkiler dinince L&M müziklerine devam edeceğim :F

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Forumdash

Geçen hafta daha iyiydi.:A

Tam verebilirim. :)

bizde biraz şans olsa dalkılçık ikinci hafta bize merhaba diyemezdi :)

şarkıyı bilmemde araba kapısı açıkken kızın ön koltukta bir duruşu var orda şarkı zirve yapmış :)

çok civelek :)

çok kaliteli şarkılar gelmese bundan sonra bu hafta ilk üçteki yeri sağlam benim açımdan :)

Geçen hafta daha iyiydi.:A
@batuhankaralar sadece müzikli videoya sen seslendirsene ayoll tam puanlar gelir öyle değilmi çocuklar :A :A :A