MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Kısmet göreceğiz artık, yarıştığın kişinin sevdiğim şarkıları da vardı sanırım diye hatırlıyorum ama unutmuş da olabilirim. :A Öyle dinleme listemde özel olarak yer ayırttığım biri değil yani çok da yüksek gelmeyebilir. :A
İlla ki vardır, ben hatırlatırım sana :A Mesela bir Gidecek Yerim mi Var, Aşk-ı Kıyamet, Yani Olmuyor, Neyleyim falan bunları bilmen lazım :A

İlla ki vardır, ben hatırlatırım sana :A Mesela bir Gidecek Yerim mi Var, Aşk-ı Kıyamet, Yani Olmuyor, Neyleyim falan bunları bilmen lazım :A
İsim olarak olmasa bile dinledikçe hatırlarım diye düşünmekteyim. :A Şimdi desen bile ismini bilmem ve hatırlamam zor. :A

Genel olarak favori sanatçılarımdan olduğu söylenemez ama kalitesini yadsıyamam elbette. İyi puanlar alması olası gibi duruyor, şarkılara bakarak göreceğiz artık kardo. :A

Senin zevkine güveniyorum işini bilirsin sen :A
Asıl @destere yi merak ediyorum bu sezon sadece 3 kadın şarkıcı var mecburen erkekleri de öne çıkarmak zorunda bakalım onlardan biri olacak mı FD :A

Sokak Sanatının baş jüri olmasını doğru bulmadığım gibi diğer arkadaşların da aynı görüşte olabileceğini düşünüyorum ben. Hiçbir şekilde adil biri olmadığını zaten herkes biliyor Ve daha şimdiden şuna düşük veririm diyerek isimlerini ortaya koyuyor. Normalde ismini vererek yazmak istemiyordum ama @Çiğdem- bunca kişiyle sorunu olan bir insanı baş jüri yaparak neyi amaçladığını gerçekten merak ediyorum. Ki ben şimdiden şarkılarımız güzel bile olsa kötü vereceği hissiyatını tavırlarından alıyorum. Bu durumun önüne bir engel gelmesini talep ediyorum. Sırf birilerine yaranmak İçin, gönlü olsun diye pohpohlamaya gerek Yok.

Sokak Sanatının baş jüri olmasını doğru bulmadığım gibi diğer arkadaşların da aynı görüşte olabileceğini düşünüyorum ben. Hiçbir şekilde adil biri olmadığını zaten herkes biliyor Ve daha şimdiden şuna düşük veririm diyerek isimlerini ortaya koyuyor. Normalde ismini vererek yazmak istemiyordum ama @Çiğdem- bunca kişiyle sorunu olan bir insanı baş jüri yaparak neyi amaçladığını gerçekten merak ediyorum. Ki ben şimdiden şarkılarımız güzel bile olsa kötü vereceği hissiyatını tavırlarından alıyorum. Bu durumun önüne bir engel gelmesini talep ediyorum. Sırf birilerine yaranmak İçin, gönlü olsun diye pohpohlamaya gerek Yok.
Yürü bee süper mod. :A

Evet tepkiler çığ gibi büyüyor söz yapımcıda. :A

Herkese başarılar diliyorum. Şu an için 4,5 isim favori benim için. :D Ama her hafta seçilen şarkılara göre adaletli bir şekilde oylarız tabi ki de :D

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 22 Mart Çarşamba 17:00

-Kurallar-
17 yarışmacımız var yarışma 15 hafta sürücek 13.hafta yani Çeyrek Final'de 2 eleme yapılacak bu sayede çeyrek finalde yine 5 yarışmacımız olmuş olucak .

Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olucak şarkıyı tamamlamak için 5-6 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak

Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri 2 şer gün olucak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne inicek

Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar

1 yıldır Juri Başkanı olan @destere Başkanlığı bıraktı :(
yerine Benim Albümüm 3.sezonda'da başkanlık görevi yapmış olan Ms'de ise 5 sezonda 3 final birisi Rihanna ile Al Star şampiyonluğu olmak üzere @sokak sanati

diğer bir isim ise MS son sezonda Shakira ile büyük iş başaran yarışmaların önemli ismi olan @Harunnn60 genelde yarışmacı olarak görmeye alışık olduğumuz bu iki isim Juri Başkanlığını paylaşıcaklar

ek olarak yine yarışmacı olarak görmeye alışık olduğumuz 2 Benim Albümüm şampiyonu @xemrexxx ¶ de yarışmacı değil bu sezon juri koltuğunda olucak yenilenen kadrosuyla MS bakalım neler yapacak

Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @DarLeqenD - Calvin Harris
6 @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
7 @batuhankaralar - Mehmet Erdem
8 @vadikızı - Murat Dalkılıç
9 @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal
10 @OzaN - Mirkelam
11 @denizz19 - Ferhat Göçer
12 @ozmoturk -Gökçe
13 @efe UYSA L- Emre Kaya
14 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
15 @MayısKralı - Betül Demir
16 @dreamy - Gökhan Tepe
17 @Mr.At - Aşık Veysel

Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@Doğu
@Yakamoz-Asi
@cevaa
@Maskeli Fedai
@dosimosi
@BesaleT
@tolgab
@RüzgarGülü
@Tzira
@Sherlock
@Aserat
@umuttanyel
@FaJi
@soo
@yatutarsa
@berkann

Sunucular : Ms 5.Sezon Şampiyonu Gökhan Türkmen ve 2.olan Ariana Grande
gturkmen-1421223838.jpg

ariana-grande-2016-courtesy-republic2.jpg

harika yalnız arinanın konudaki resmi konuya kalite katarken türbüşon batırmış durumu :)
yeni jüri başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60 a başarılar diliyorum :)
iki kişi bir ben etmez ama işte uğraşıp dursunlar bamyalarıyla :))

@destere seni bekliyoruz baş jüriliğe :)
zamanında değerimi bilemediniz giden gitti işte kötülere kaldınız:) ne haliniz varsa görün:)

harika yalnız arinanın konudaki resmi konuya kalite katarken türbüşon batırmış durumu :)
yeni jüri başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60 a başarılar diliyorum :)
iki kişi bir ben etmez ama işte uğraşıp dursunlar bamyalarıyla :))

zamanında değerimi bilemediniz giden gitti işte kötülere kaldınız:) ne haliniz varsa görün:)
Sende çok iyi bir şey sayılmazsın ama en azından adilsin :A

hhahah onu @destere yi kaçırmadan öcne düşünücektiniz vlla @Billy Kane :A

hayırlı olsun evet bu sezon streteji açısından daha rahat geçecek @Bully çeyreğe kadar 2 eleme olmayacağı için özellikle çeyrekten önceye çok güçlü şarkılar harcanıyordu ve ondan önce 1 tane daha oluyordu kadro baa dengeli vlla benim albümüm 2.sezon gibi oldu gerçi ordada barış domine etmişti burada öyle biride görünmüyor bu en çok kuru kafa @Tolstoyevski nin işine gelicek gibi geliyor bana :A
çokda onları suçlamayalım hogatha beni sen kaçırıp kötü emellerine alet ettin onların suçu yok :)

Yürü bee süper mod. :A

Evet tepkiler çığ gibi büyüyor söz yapımcıda. :A
ben başkanlarım @Harunnn60 ile @sokak sanati na güveniyorum sokak sanati zaten benim albümüm 3.sezonda juri başkanı yaptığım birisiydi eski başkan olarak yarışmadığı sezonda başkan olması normal @destere de yok :A

hem bana düşük vericek dediğiniz kişinin başkan olması daha iyidir ayoll juri başkanlkığı üyelere zarar getiricek birşey değil mesala 1.hafta 17 kişiden en düşük 10 vericek diyelim normal juriyken 1 vericeksen en düşük burda 10 ve diğer haftalarda ölçülü sınırda devam edicek ben yarışmalarımda 1 vermeyide yasaklıyorum başkana benim belirlediğim aralıkta oylanıcak kısaca başkanlık yaırşmacılara yarar sağlayan birşey başarılar :A

ben başkanlarım @Harunnn60 ile @sokak sanati na güveniyorum sokak sanati zaten benim albümüm 3.sezonda juri başkanı yaptığım birisiydi eski başkan olarak yarışmadığı sezonda başkan olması normal @destere de yok :A

hem bana düşük vericek dediğiniz kişinin başkan olması daha iyidir ayoll juri başkanlkığı üyelere zarar getiricek birşey değil mesala 1.hafta 17 kişiden en düşük 10 vericek diyelim normal juriyken 1 vericeksen en düşük burda 10 ve diğer haftalarda ölçülü sınırda devam edicek ben yarışmalarımda 1 vermeyide yasaklıyorum başkana benim belirlediğim aralıkta oylanıcak kısaca başkanlık yaırşmacılara yarar sağlayan birşey başarılar :A
Senin güvenmen gerçekten adil biri olmayacağı gerçeğini değiştirmeyecek. Kimsenin kaale bile alıp konuşmadığı birini kadroya almandaki amaç ne onu Zaten çözemedim Ya neyse sanırım çok sızlandı sana :)

Sende çok iyi bir şey sayılmazsın ama en azından adilsin :A
başka bişey gerekmiyor zaten yarışmacılara öpücük atmam gerekmiyordu heralde :) adaletli olmam yeterliydi başkanlık için :)

daha çok çekeceğin var yarışmacılardan daha beter olursun umarım :)

La nesi adil hangi klip daha cok çiplaklik iceriyorsa puani ona veriyi totoş.ss
ama orda bile bir standardım var :) yarışmacının soyunması beni etkilemiyor yarışmacının yarıştığı sanatçının soyunması yeterli yüksek puan için :) yani yarışmacılara karşı adilimdir :))