yarın akşama arkadaşlarla buluşacağım. erken dönersem izlerim gerçi biz sizden 2 saat sonra izliyoruz. yetişirim muhakkak
Bu sene hiç izlemedin insan hiç mi merak etmez.ssOoo futbol oyunu. İzlerim muhakkak (İZLEMEDİ)
Kaçınılmaz sona yaklaşıyorsun, bunu sen de biliyorsunvatanım sensin geçit vermez @Bully
Vallaha nasıl başlarsan öyle devam eder diye bir söz var ya aynı o hesap Başını izlemeyince otomatikman izleyesin gelmiyor konulara ve ilişkilere hakim olmayınca zevk de vermiyor Eskiden bir saniyesini bile kaçırınca kurdeşen döküyordum. Sigarayı bırakmış gibiyim bu yıl, hafifledimBu sene hiç izlemedin insan hiç mi merak etmez.ss
Başlasan şimdi ben sana olan herşeyi söylerim sen yarışmanın ilk günü uyuya kalmıştınVallaha nasıl başlarsan öyle devam eder diye bir söz var ya aynı o hesap Başını izlemeyince otomatikman izleyesin gelmiyor konulara ve ilişkilere hakim olmayınca zevk de vermiyor Eskiden bir saniyesini bile kaçırınca kurdeşen döküyordum. Sigarayı bırakmış gibiyim bu yıl, hafifledim
Onuda Survivor ortalıktan merak etme ilk bölüm meraktan bakılmıştır Çünkü net reyting alan dizi yokKaçınılmaz sona yaklaşıyorsun, bunu sen de biliyorsun
Vatanım Sensin neyse de şu Çoban Yıldızı mıdır nedir çok yükselmez inşallah
Bu sene hiç izlemedin insan hiç mi merak etmez.ss
Doğu da ki olay bende de var. İlk bölümlerini seyredemediğimden (hastaneden dolayı) izleyesim gelmiyor sigara bırakmış gibi rahatımVallaha nasıl başlarsan öyle devam eder diye bir söz var ya aynı o hesap Başını izlemeyince otomatikman izleyesin gelmiyor konulara ve ilişkilere hakim olmayınca zevk de vermiyor Eskiden bir saniyesini bile kaçırınca kurdeşen döküyordum. Sigarayı bırakmış gibiyim bu yıl, hafifledim
Aynen Yarışmacı sayısı azalırsa mutlaka izlerim ya bizimkiler izliyor ben de kayıtsız kalamam gibi Geçen ada konseyine denk geldim. Mülteci kampı gibi, kadraja sığmamışlar Açmamla kapatmam bir oldu.Başlasan şimdi ben sana olan herşeyi söylerim sen yarışmanın ilk günü uyuya kalmıştın
Onuda Survivor ortalıktan merak etme ilk bölüm meraktan bakılmıştır Çünkü net reyting alan dizi yok
Doğu da ki olay bende de var. İlk bölümlerini seyredemediğimden (hastaneden dolayı) izleyesim gelmiyor sigara bırakmış gibi rahatım
Agalar buradan başlayın Bütün kesitler varAynen Yarışmacı sayısı azalırsa mutlaka izlerim ya bizimkiler izliyor ben de kayıtsız kalamam gibi Geçen ada konseyine denk geldim. Mülteci kampı gibi, kadraja sığmamışlar Açmamla kapatmam bir oldu.
Bende bu sene genelde hafta sonundaki dokunulmazliklara bakiyorum eskiden bende her saniyesine bakardimVallaha nasıl başlarsan öyle devam eder diye bir söz var ya aynı o hesap Başını izlemeyince otomatikman izleyesin gelmiyor konulara ve ilişkilere hakim olmayınca zevk de vermiyor Eskiden bir saniyesini bile kaçırınca kurdeşen döküyordum. Sigarayı bırakmış gibiyim bu yıl, hafifledim
Adaş bunları izlemek için bolca vakit lazım maalesef o bizde yok Sen gereken yerlerde özet geçersinAgalar buradan başlayın Bütün kesitler var
@Çiğdem- sende izle
https://m.youtube.com/playlist?list=PLRapya4Q9bu9x6_fO119VV5geFdfYA79p
Aynen de dokunulmazlıkları yaymışlar günlere tam anlamadım Acun bu sene ne yapmaya çalışmış. Formatı baya bi kurcalamışlar anlaşılan. Ceza oyunu falan gelmiş. Ulan derme çatma bi barakaları var zaten Acun onu bile ellerinden alıyordu geçen denk geldim yazıklar olsun diktatör AcunBende bu sene genelde hafta sonundaki dokunulmazliklara bakiyorum eskiden bende her saniyesine bakardim
Emin olun Survivor geçen sene kadar kaliteli ve zevkli daha da çekişmeli @DoğuBende bu sene genelde hafta sonundaki dokunulmazliklara bakiyorum eskiden bende her saniyesine bakardim
@Maskeli Fedai duymasın Semih reisin olmadığı bir Dominikte kaliteden bahsedilemezEmin olun Survivor geçen sene kadar kaliteli ve zevkli daha da çekişmeli @Doğu
Bu sene Adem reis var@Maskeli Fedai duymasın Semih reisin olmadığı bir Dominikte kaliteden bahsedilemez
Evet o ceza kısmi herkese saçma gelmiski 1 kereye mahsus birşeydi. Devamini görmedik henüz ve oyunlardada 1.tur 2. tur diye saçmalıklar getirmiş Simdilik haftanin 5 günü. 6-7 güne uzadikça saçmalayabilir ve yarışmacı azaldikca malzeme azalmasi gerekirken bölüm sayisi dahada artiyorAdaş bunları izlemek için bolca vakit lazım maalesef o bizde yok Sen gereken yerlerde özet geçersin
Aynen de dokunulmazlıkları yaymışlar günlere tam anlamadım Acun bu sene ne yapmaya çalışmış. Formatı baya bi kurcalamışlar anlaşılan. Ceza oyunu falan gelmiş. Ulan derme çatma bi barakaları var zaten Acun onu bile ellerinden alıyordu geçen denk geldim yazıklar olsun diktatör Acun
Herşey ada hayatında bitiyor sonra diyorsunuzki favorimiz yok ada hayatına bakmazsanız favoriniz olmaz tabiEvet o ceza kısmi herkese saçma gelmiski 1 kereye mahsus birşeydi. Devamini görmedik henüz ve oyunlardada 1.tur 2. tur diye saçmalıklar getirmiş Simdilik haftanin 5 günü. 6-7 güne uzadikça saçmalayabilir ve yarışmacı azaldikca malzeme azalmasi gerekirken bölüm sayisi dahada artiyor
yarismaci azalana kadar bakmam ada hayatlarina