Aynen ama reytinglerde düşük olunca ne bilim.Yok cnm bence daha yeni başlıyor Dağhanın Şahika ile ortak olması büyük olayları getirecek
Aynen ama reytinglerde düşük olunca ne bilim.Yok cnm bence daha yeni başlıyor Dağhanın Şahika ile ortak olması büyük olayları getirecek
Aynen ama reytinglerde düşük olunca ne bilim.![]()
Arkadaşlar izleyenlere merhaba, bu diziyi bayadır düşünüyorum izlemeli miyim? neden?
Ev ahalisi izliyorda ben ilk bölümlerini kaçırınca dahada bakamadım, birde reytingleri iyi gelmeyince acaba iyi değil mi dedim sonra düşündüm yeter de izlenmiyordu ancak güzel diziydi .Neden olmasın dedim bide size danışayım istedim.ben izlemeni tavsiye ederim ablacım bende çok güzel bir dizi😉
Ev ahalisi izliyorda ben ilk bölümlerini kaçırınca dahada bakamadım, birde reytingleri iyi gelmeyince acaba iyi değil mi dedim sonra düşündüm yeter de izlenmiyordu ancak güzel diziydi .Neden olmasın dedim bide size danışayım istedim.
çok teşekkür ederim abla , yardımın için bir daha yarın konuşuruzben ilk bölümden beridir izliyorum diziyi konusunu beğendim foxtaki dizi olunca netten takip ediyordum bu hafta tv den izledim bnce yükselecek ratingleri sen istersen ona göre yorumlarsın
çok teşekkür ederim abla , yardımın için bir daha yarın konuşuruz
Yarın bakayım reytinglere olmadı başlayacağımTabii konuşuruz ablacım izleyebilecekmisin yarın😉
Yarın bakayım reytinglere olmadı başlayacağım
hhhaha yine bağırıp çağırıcak brilerini bulmustur ayollBakin diziye kim gelmiş for @denizz19@cookies @vadikızı @EFE UYSAL @Çiğdem- @mrt-06 @destere @dosimosi Ekli dosyayı görüntüle 54090
Bu adam da diziden diziye atlıyor Vadi'den sonra Karagül uğursuz geldi.Bakin diziye kim gelmiş for @denizz19@cookies @vadikızı @EFE UYSAL @Çiğdem- @mrt-06 @destere @dosimosi Ekli dosyayı görüntüle 54090
Bakin diziye kim gelmiş for @denizz19@cookies @vadikızı @EFE UYSAL @Çiğdem- @mrt-06 @destere @dosimosi Ekli dosyayı görüntüle 54090
umarım elenirBakin diziye kim gelmiş for @denizz19@cookies @vadikızı @EFE UYSAL @Çiğdem- @mrt-06 @destere @dosimosi Ekli dosyayı görüntüle 54090