TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
İşte gerçekten akıllı bir insan olsa onların hepsini karşı atak olarak yaptığımı anlardı ama insan saf olmasın :F rezalet resmen kendi seçtiğim şarkıyı bile beğenmiyorum :F

Seçilen bir şarkıyla ilgili önemli bir açıklama yapacağım. Sonuçların açıklandığı gece..
Hangi şarkı çok kötü sonuçlar aldığı halde seçildi? Çok ilgi çekici detaylar final gecesinde.:A

Dün yapacağım bir açıklama vardı bugün yapacağım, ben 4 yıllık bir üyeyim artık rütbe olarak da gelecek en son noktaya geldim ben forumda bu yarışma dışında 10'larca yarışma/etkinlik yaptım ve bu saatten sonra da "hit kazanma" gibi bir derdim yok ve bana şu konuda yazılanların hiçbirini hak etmiyorum. Anketin işleyişini biliyorsunuz bir seçenek azami olarak 2 hafta kalıyor ve Rihanna da ankete eklenince haliyle bir karşılaşma oldu. Ancak alt tarafı bir forum etkinliğini bu kadar abartılmasını beklemiyordum, insan olarak hepimizin hataları oluyor; yarışmada belli bilinen bir işleyiş var ve arada benim unuttuğum konularda bu işleyiş aksayabiliyor sonradan uyarınca bugün yaşanan Harunnn60 ve MayısKralı ile yaşadığımız sorunlar çıkıyor, belli ki geçerli kuralları yeterince açık yazmamışım. Burada herkese adil davranmaya çalışıyorum beni tanıyanlar zaten bilir, sadece bu yarışmada değil forum genelinde de aynı duruşu göstermeye gayret ediyorum, kimseyi kayırma ya da yerme gibi bir gayem yok şayet bu yapıda bir insan olsaydım şuan sizin takdirinizle bu mevkide olamazdım. Forumun amacı insanların birbirleriyle iletişim kurması, keyifli vakit geçirmesidir bu ortamın bozulmasına ne ben ne Bully izin verir, burada beni kötü niyetli bir insanmışım gibi lanse edilmesine çok üzüldüm neyse konuya gelirsek bundan sonra bu yarışmada da herhangi bir kural değişikliği olmayacak ve yeni bir kural eklenmeyecek, taleplerinizi ikinci sezon olursa değerlendireceğim ama bu sezonda işleyişte değişiklik olmayacak. Bu mesajdan sonra da konunun sadece yarışmanın formatına göre devam etmesini temmeni ediyorum, herkese iyi geceler.

Konu yeniden aktif şarkılarınızı bekliyorum.

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Ahmad @batuhankaralar @MayısKralı @Harunnn60 @FaJi, @MasacRE-, @dosimosi, @Yakamoz-Asi, @vadikızı, @ozmoturk, @Aserat, @turkuazz, @xemrexxx, @vadikızı, @destere, @Amoureux, @Doğu, @RüzgarGülü
Adamlık cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir Atacan. Bugün bu tür bir yazıyı sana yazdıranlara acıyorum. Adam gibi bir açıklama yapmışsın hala bir kendi egolarını tatmin etme çabası. Yeri gelince her türlü haksızlığın arkasına sığınanlar gelmiş sözde haksızlığa gelince her türlü ağza alınmayacak şeyi yazabiliyor. Sende temiz bir insan olduğun için bu tür kişilere cevap veriyorsun çünkü adamlığın bunu gerektiriyor. Bence bundan sonra kâle alıp cevap bile verme, bilgisayarı kapat, dışarıdaki temiz havaya çık, sağlığın adına en doğrusunu yaparsın. Değmiyor zira aynı seviyede olamayanlara bir şey anlatmak zordur, kör ve kişiliksizdir böyleleri.

Bu hafta geçtikten sonra hiç bir sanatçı haftası olmaz inşallah; yada en azından konsept olabilecek değerli sanatçılarla olur.

Son düzenleme:
7. HAFTA OYLAMA BAŞLADI! (SON OY GÖNDERME: CUMA 19.00)

VİDEO İLE AYNI SIRADA (Oylarken nickleri silmeyiniz)
batuhankaralar (Where You Have Been)
Faji (Only Girl)
Ahmad (This Is What You Came For)
Bully (Don't Stop The Music)
Çiğdem- (Love The Way You Lie)
denizz19 (Man Down)
MayısKralı (Diamonds)
sokak sanati (We Found Love)
Harunnn60 (Rude Boy)

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Ahmad @batuhankaralar @MayısKralı @Harunnn60 @FaJi @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @vadikızı @ozmoturk @Aserat @turkuazz @xemrexxx @vadikızı @soo @EFE UYSAL @destere @Amoureux @tolgab @dreamy @Doğu

Adamlık cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir Atacan. Bugün bu tür bir yazıyı sana yazdıranlara acıyorum. Adam gibi bir açıklama yapmışsın hala bir kendi egolarını tatmin etme çabası. Yeri gelince her türlü haksızlığın arkasına sığınanlar gelmiş sözde haksızlığa gelince her türlü ağza alınmayacak şeyi yazabiliyor. Sende temiz bir insan olduğun için bu tür kişilere cevap veriyorsun çünkü adamlığın bunu gerektiriyor. Bence bundan sonra kâle alıp cevap bile verme, bilgisayarı kapat, dışarıdaki temiz havaya çık, sağlığın adına en doğrusunu yaparsın. Değmiyor zira aynı seviyede olamayanlara bir şey anlatmak zordur, kör ve kişiliksizdir böyleleri.

Bu hafta geçtikten sonra hiç bir sanatçı haftası olmaz inşallah; yada en azından konsept olabilecek değerli sanatçılarla olur.
Ne güzel yazmışsın sevgili Yakamoz kutlarım. :)

Ne çok kavga etmemi bekleyen varmış. Ne çok can yaktım zamanında demekki. Hee aslında doğru bir ara yarışmadan bile atmıştım birini rezil rüsva etmiştim. Böyle içinde kalmalar normal. Diğerini zaten her boşlukta gömüyorum. Kavga etmemi beklemeleri normal.:))))

Oylarımı kullandım şarkılar güzeldi @FaJi şarkının aşığı oldumm ilk kez dinlememe rağmen :love1:herkese başarılar diliyorum

Oyları kullanmak hiç kolay olmadı :( Kötü puan verme potansiyeli olan birkaç üye dışında iyi puanlar alıp birinci olurum gibi geliyor :A