Daha önce ne zaman haksız oldum da yine dedin ve bu kez yine haklıyım benim gibi düşünenler var
Daha önce ne zaman haksız oldum da yine dedin ve bu kez yine haklıyım benim gibi düşünenler var
Zara çok yeni Lanada öyle bir yere varamazsın onlarla.
Kayyum o zaman yapacak bir şey yok.
Tamam tamam sen haklısın. ( 😛)Daha önce ne zaman haksız oldum da yine dedin ve bu kez yine haklıyım benim gibi düşünenler var
Kanka sen destek verirsen Lena diyeceğim ben şampiyon olmak için değil foruma tanıtmak için ama tabi ki bir yere kadarda hedefim olacak
Kendim yarışıyormuş gibi destek veremem ama destek atarım zaten jüri başkanı olacağım artık bana yalvaracaksınız.
Sen disliyorsun sadece . Bunu unutmayacağımTamam tamam sen haklısın. ( 😛)
Ariana'ya olan desteğime göre bir şeyler yaparsın, tanımayanlar olduğu için 1 verenler olacaktır senin iyi vermen lazım.
Unutmazsın biliyorum sende kindar bir tip var. Ben mesela yarına unuturum. 😛Sen disliyorsun sadece . Bunu unutmayacağım
Ne kini Ben 1 haftaya unuturum işte fark oUnutmazsın biliyorum sende kindar bir tip var. Ben mesela yarına unuturum. 😛
İyi öyle olsun.Ne kini Ben 1 haftaya unuturum işte fark o
Hahah Yıldızlar Yarışıyorun ilk sezonunda Kıvanç ile de 1.oldum. Dediğin gibi karadenizde de öyle.@Harunnn60 un tek galibiyeti ordan sanırım kulağımızı çınlata çınlata şevvaldende soğutu bizi
Gözüm her yerde üstünüzde
Görevimi başarıyla yerine getirdiğime göre konuyu terk edebilirim
hhahah forum dısındada takip ediyormus seni bully destere
kıvanç ı keşke hatırlatmasaydın demek bir zamanlar sendede parlak sevgisi varmış ben olsam unuturdum öyle bahtsız günleriHahah Yıldızlar Yarışıyorun ilk sezonunda Kıvanç ile de 1.oldum. Dediğin gibi karadenizde de öyle.
Şu MS'ler olamadık bi. Hep son 5-6'ya kaldım. :/ @Çiğdem-
Kaanda destek verir destereyi atarız aşağı süper olur.
@Çiğdem- sunucu olarak kaldığı müddetçe sonsuza kadar başkanım benden kurtulmak isteyen önce hogathayı safdışı bırakmalı
Rock müzik seçeceğiz dimi.Şarkı seçimleri bu akşam 21.00'da arkadaşlar.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @FaJi @Ahmad @Harunnn60
Evet rock kesin seçildi gibi. Bende ona atayım da iyice kesinleşsin.Rock müzik seçeceğiz dimi.
Araştırıyorum. Önerin varsa özelden söylersin.Evet rock kesin seçildi gibi. Bende ona atayım da iyice kesinleşsin.
Aklında var mı şarkı?
Pek tarzım değil rock o yüzden fazla seçenek bilmiyorum, bildiklerimi de zaten diğer yarışmacılar da biliyordur.Araştırıyorum. Önerin varsa özelden söylersin.
Oylarını merak ettim şimdiden.Sabirsizlikla bekliyorum ve @mrt-06 onayiyla harika bir bas juri olma planimi devreye koyacagim bu hafta