Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 6.Hafta

Bundan sonra herseye alınmak yok.
şuana kadar burda nasip olmadı birisiyle sesli görüşmek.
nasip sanaymış işte. kıymetlimsin :D
kime niyet kime kısmet derler doğruymuş :D

:love1:ayy evett yok yok alınmam merak etme sen sende benim kıymetlimsin cnm benim sesini duydum sıra görmekte o günü merakla bekliyorum bakalım karşıma nasıl bir güzellik
çıkacak doğru tabii bana kısmetmişş ay ne şanslıyım yaşasın:oley:

:love1:ayy evett yok yok alınmam merak etme sen sende benim kıymetlimsin cnm benim sesini duydum sıra görmekte o günü merakla bekliyorum bakalım karşıma nasıl bir güzellik
çıkacak doğru tabii bana kısmetmişş ay ne şanslıyım yaşasın:oley:
zamanla oda olur :A kismet bakacagiz 😛

@denizz19 bu arada birseyden 100% emin olduk :A benle @vadikızı bayaniz :F
eskilerde kendini farkli tanitanlar olmustu 10 sene öncesinde :A
ben 10 sene boyunca kimseye güvenmedim bu zamana kadar.
benim tekrar kabugumdan cikmama @Bully vesile oldu diyebilirim :D yoksa bu adimi atamazdim :F

benim tekrar kabugumdan cikmama @Bully vesile oldu diyebilirim :D yoksa bu adimi atamazdim :F
Ayy biliyoruz hanım olduğunuzu kimse size bir şey mi dedi ben mesela @Çiğdem- in erkek olduğunu düşünüyorum :A

:F:Fevet yahu bayanız valla kimse aksini iddia edemez çok şükür bugüne kadar
asla başkası gibi davranmadım davranmamda :D

bu hafta çok iyi sahneyle karşınızdayız..bu sahneye kayıtsız kalamayacaksınız,tüm yarışmacılara başarılar:)
img-suskunlarbolumecevititirafediyorahumbensanaasigim-731.jpg

Untitled-141WO1.jpg

Sahne Özeti: Ecevit Ahuya karşı olan hislerini açıklar,bu durumdada duygu yüklü harika bir sahne ile izleyici karşılaşır..
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @dosimosi @yader @sokak sanati @vadikızı @mrt-06 @denizz19 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @Aserat @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @HeisenBerg

ahu çok güzel ağlıyor onun hatrına üçbeş puan artırmak mümkün olsada ecevit o artıların üç mslini harcayıp eksiye düşürüyor?:)

ahu çok güzel ağlıyor onun hatrına üçbeş puan artırmak mümkün olsada ecevit o artıların üç mslini harcayıp eksiye düşürüyor?:)
Murat elensin diyorsun ama sanki yarışmayı bir bayanmı kazanacak kalan yarışmacıların çoğu erkek büyük ihtimal erkek yarışmacı kazanır yarışmayı:)

Buda asik olma yolunda olursam yada bana karsi hisler beslendigini anladigim an devreye koydugum sarki :A
ben ne sevebilirim nede sevilmeliyim :D

kendalla devam edelim bakalım umarım beğenirsiniz😉

@MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @dosimosi @yader @sokak sanati @mrt-06 @denizz19 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @Aserat @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @HeisenBerg

Buda asik olma yolunda olursam yada bana karsi hisler beslendigini anladigim an devreye koydugum sarki :A
ben ne sevebilirim nede sevilmeliyim :D

bence sen sevilmelisin hemde çokk:D

Demet ve Nur kaldı hanımlardan :A
@destere M ile başlayan yarışmacılar elensin diyor,yarışmada erkek yarışmacılar çoğunlukta Mli yarışmacılar elenince sanki erkek yarışmacı kalmayacak bu açıdan söyledim:) Tabiki bayan yarışmacı da kazanabilir çoğunluk açısından söyledim @destere Mli yarışmacılar elensin diyor:D