Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 5.Hafta

Benim Ya da bir başkası İçin fark etmez ki nakavt ettim lafı bire bir ego kasmak aslında çık şu çocukça triplerin içinden Yani biraz. Daha 2 gün öncesine kadar abla deyip sırf oy toplamak İçin yarandığın kişiye şimdi art niyet hareketler traji komiksin gerçekten :) Konuyla ilgili son sözümdür o sebeple cevap bekleyen cümleler kurmamanı tavsiye ederim tek cevap ver ama karşılık isteme :)

Egom var abla diyerek oy toplamaktı amacım hepsi doğru.
Seninle kişisel problemim yok ama sana yapılan hoş şeyler başkasına yapıldığında zoruna gidiyorsa sende bencilsin k.bakma. Ve hiç bir yatırımın olamaz karşısında tepkimi fazlasıyla koyarım.:):)

ya bosuna tartismayin, bu tarz konular bir yere varilmiyor cunku bende buna benzer tarza yazinca söylenenler oldu.
benim bu konudaki fikrimi ben defalarca dile getirmistim.
Umarim hak edilene hakedilen puanlar veriliyordur

Evet arkadaşlar yarışma kaldığı yerden devam ediyor oylarınızı bekliyoruz :A
evdeyim simdi. yolda dusundumde acaba oy kullanmasammi :D
bu hafta genelde iyi puan verdiklerim düsüste :D -10 alsam elenmem herhalde :A
ben bir cok sahneyi begenmedim :D

ya bosuna tartismayin, bu tarz konular bir yere varilmiyor cunku bende buna benzer tarza yazinca söylenenler oldu.
Umarim hak edilene haledilen puanlar veriliyordur
Valla ben tartışma çıkarmak İçin yazmamıştım ki zaten sadece genel bir durumu söylemek istemiştim ama direk şahlandı sayın arkadaş. :) Yani adını bile zikretmemiştim direk kendisi çullandı :D

@dosimosi oy kullan yahu niye kullanmıyorsun :D

Valla ben tartışma çıkarmak İçin yazmamıştım ki zaten sadece genel bir durumu söylemek istemiştim ama direk şahlandı sayın arkadaş. :) Yani adını bile zikretmemiştim direk kendisi çullandı :D

@dosimosi oy kullan yahu niye kullanmıyorsun :D
Dur daha yeni geldim eve. 2 sahneye bakamadim daha.
Bu sarkiya kullandim. bunda zorlaniyorum :D dusunmem gerek yada es gecerim bu hafta .A

Öncelikle yarışmayla alakalı olarak bir şey söylemek istiyorum. Bilemiyorum yarışma videolarını gerçekten izliyor muyuz da birilerini sırf tatmin edebilmek için mi oy kullanıyoruz. Bugün biraz bunun farkına vardım. Bu tutum devam ederse bir hal çaresine bakacağım, bilginize.
aslında bu geçen haftadanda bariz ortada olan bir durumdu,bunu kendi adıma söyleyeyim tüm haftalar baştan sona izliyorum hatta bazı haftalar tüm sahneleri 3 defa izliyorum sırf oylamayı daha iyi oylayabilmek için ama bunu tüm haftalar tüm yarışmacılar ile tüm juriler yapıyormu o kadarını bilmiyorum:)

aslında bu geçen haftadanda bariz ortada olan bir durumdu,bunu kendi adıma söyleyeyim tüm haftalar baştan sona izliyorum hatta bazı haftalar tüm sahneleri 3 defa izliyorum sırf oylamayı daha iyi oylayabilmek için ama bunu tüm haftalar tüm yarışmacılar ile tüm juriler yapıyormu o kadarını bilmiyorum:)
Yani dediğim gibi herkes yapıyor diye bir şey söylemek için yazmadım o yazımı. Genel manada biraz enteresanlık var oylarda. :D Neyse ya :)

Yani dediğim gibi herkes yapıyor diye bir şey söylemek için yazmadım o yazımı. Genel manada biraz enteresanlık var oylarda. :D Neyse ya :)
biliyorum bunu genel anlamda sordun aslında bunu söylemende iyi oldu bence çünkü bazen kafalarda soru işaretleri kalabiliyor yarışmacıların yada jurilerin,bu açıklamam tüm yarışmacılar ile juride olanlar içindi ayrıca:)

Umarim hak edilene hakedilen puanlar veriliyordur

evdeyim simdi. yolda dusundumde acaba oy kullanmasammi :D
bu hafta genelde iyi puan verdiklerim düsüste :D -10 alsam elenmem herhalde :A
ben bir cok sahneyi begenmedim :D

Hoşgeldin cnm
tartışma benim yüzümden yani benim oylar yüzünden oluyor ben sustukça üstüme
geliniyor olsun sonuna kadar suscam ben umrumda değil artık:D

@sokak sanati senin gibi başka konudan cevap vereyim :A doğru yapıyorsun ben sadece ilk hafta hariç şuana kadar hep sadece insanlara oy kullan dedim bana oy ver demedim :A onu belirteyim dedim.
zaten bu hafta riskli olduğunu düşünüyorsan çabalaman en doğrusu ve sen bu tarz çabaların herzaman meyvesini yedin :D
@EFE UYSAL dediya illa yazarsin Survivor konusunda diye. bugün ona göz dağı verecem :D bu hafta oy kullanmazsa bu taktiğe devam edeceğimi bilsin :D

@sokak sanati senin gibi başka konudan cevap vereyim :A doğru yapıyorsun ben sadece ilk hafta hariç şuana kadar hep sadece insanlara oy kullan dedim bana oy ver demedim :A onu belirteyim dedim.
zaten bu hafta riskli olduğunu düşünüyorsan çabalaman en doğrusu ve sen bu tarz çabaların herzaman meyvesini yedin :D
@EFE UYSAL dediya illa yazarsin Survivor konusunda diye. bugün ona göz dağı verecem :D bu hafta oy kullanmazsa bu taktiğe devam edeceğimi bilsin :D

Evet bu hafta biraz desteklenmeyecegim gibi hissediyorum.:( Haluk'ta yok zaten.s.s

İyiydi ilk 2 olması lazım.:D @turkuazz bu hafta bomba gelmiş. @Bully 'de iyiydi.:D Kaan özelden yazdığım yanlış az önce baktım ilk 3.:A
bu hafta değişecek benimde oylar :) üstlerde olanlar aşağı kaydi. birileri yine galiba aynı sıralarda olacak.
zirvemdekide geçen hafta ortalardaydı :D