Aksini iddia eden adam değildir hatta Çekirdeğimi aldım tüvitleri okuyorumBu sene izlediğim açık ara en eğlenceli maç, aksini iddia eden kaos sevmiyordur.
Aksini iddia eden adam değildir hatta Çekirdeğimi aldım tüvitleri okuyorumBu sene izlediğim açık ara en eğlenceli maç, aksini iddia eden kaos sevmiyordur.
Aksini iddia eden adam değildir hatta Çekirdeğimi aldım tüvitleri okuyorum
Bu gece biraz uzun olacak via Ertem Şener
Bu gece sizin üstadlar.
Hakem faulü verdi zaten, RvP de sarı gördü.Tosic kafa attı diyenler görüntüyü iyi izlesin. Kafa öyle atılmaz. Kafadan önce faul var ayrıca, sıkıyorsa ona faul çalsa ya hakem?
Pozisyonu bir tarafsız göz ile bak. Kusura bakma da o pozisyona sarı yeterli diyorsan daha da bir şey demiyorum. Hadi Tosic kırmızı, van Persie hem ayak hem el, hem vücuduyla TOPSUZ ALANDA adamı indiriyor. Her futbolcu delirir öyle giren bir oyuncuya.Hakem faulü verdi zaten, RvP'de sarı gördü.
Valla ben o modda değilim ya Şu an deli gibi Bjk'nin kazanmasını istiyorum. Böyle bir iğrençlik olmaz rvp'ye ana avrat sövüyorum açıkçası
Oraya beni de eklemeni istiyorum
Aynen o moddayım şu an, yesinler birbirlerini
bende yogurtlu sarmisak soslu spagetti esliginde izliyorumAksini iddia eden adam değildir hatta Çekirdeğimi aldım tüvitleri okuyorum
Bence sarı değil ama 2 puan var. Aslında kündeye getirebilseymiş tuş edebilirmiş...
güres müsabakasini niye izliyorsun? futbol var TV de