Senin Tefo hakkında söylediklerine katılamıyorum yoldaşım. Dizideki en iyi karakterlerdendir düşük vermem çok zor yani.geçen hafta barış falaydan faydalandın bu hafta ramiz dayıdan faydalanmaya çalışmışsın ama yutmayız bu numaraları dimi la @MEnes @Doğu
kesşnlikle fikrimi söylemem tesadüfen bir sahne seçip gel ben şimdi senin sahne seçmene yardımcı olursam ben yarışırım daha iyi seçtiğin sahne benim için sürpriz olmalı kendin karar vermelisin
Bu haftaki Sahnemiz.
Yine eğlenceli bir sahne ile geliyoruz.
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem-@Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici@Harunnn60 @tolgab @Tolstoyevski@Mr.At @yader @Aserat @ozmoturk@Forumdash @Felon @soo @FaJi @Ahmad@dreamy @EFE UYSAL @cookies @cevaa@RüzgarGülü ve diğerleri
@denizz19 @Çiğdem- @eskici
ilk bölümüne bakıp terkemiştimNiye sen Sevdaluk izlemiştin
aslinda onuda düsünuyorumda bilmiyorum. o daha cok sarkili ve forum ne dusunur bilmem ama aklimda.Gülen Gözlerde ki Seviyorum Veriyor musun sahnesini bekliyorum.
vallahi kötü billahi kötü dur izleyeyim dahada kötüleyeceğim bu ilk bakış yorumuyduBu haftaki Sahnemiz.
Yine eğlenceli bir sahne ile geliyoruz.
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem-@Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici@Harunnn60 @tolgab @Tolstoyevski@Mr.At @yader @Aserat @ozmoturk@Forumdash @Felon @soo @FaJi @Ahmad@dreamy @EFE UYSAL @cookies @cevaa@RüzgarGülü ve diğerleri
@denizz19 @Çiğdem- @eskici
Tamam bu da ilk bölümden zatenilk bölümüne bakıp terkemiştim
vallahi kötü billahi kötü dur izleyeyim dahada kötüleyeceğim bu ilk bakış yorumuydu
umursamiyorum.vallahi kötü billahi kötü dur izleyeyim dahada kötüleyeceğim bu ilk bakış yorumuydu
düşün işte bakıp terkettiğim bölüm demekki o kadar nefret etmişim bölümdenTamam bu da ilk bölümden zaten
Ama bu bölümün en baş sahnesi demek ki sonuna kadar sabretmişsindüşün işte bakıp terkettiğim bölüm demekki o kadar nefret etmişim bölümden
ay beni kaybetme ben olsam beni kaybetmezdim en sağlam destekçin benim @MEnes in sağı solu belli olmaz @MasacRE- desen türbüşon gibi bir rakip bulur şener amcayı liste dışı bırakır onunda pek güvenilir yanı yok benimde en ufak eleştirimde anında dışlıyorsun kendimi öyle garip hissediyorum 2 puanla 5 puan arasında gidip geliyorum şu anumursamiyorum.
bu sahneyle elenmem zaten.
acaba güzel yerine denk gelirmiyim diye bayağı bir ter dökmüştüm ilk bölümü izlerken yani denk gelemedim malesefAma bu bölümün en baş sahnesi demek ki sonuna kadar sabretmişsin
Sevdaluk ilk bölüm yorumlarını bir inceleyeyim bakalım doğru mu diyosunay beni kaybetme ben olsam beni kaybetmezdim en sağlam destekçin benim @MEnes in sağı solu belli olmaz @MasacRE- desen türbüşon gibi bir rakip bulur şener amcayı liste dışı bırakır onunda pek güvenilir yanı yok benimde en ufak eleştirimde anında dışlıyorsun kendimi öyle garip hissediyorum 2 puanla 5 puan arasında gidip geliyorum şu an
acaba güzel yerine denk gelirmiyim diye bayağı bir ter dökmüştüm ilk bölümü izlerken yani denk gelemedim malesef
senin sahnen torpilli zaten kızdan kazanıyorsun sonuncu olmayacağı kesin ama ilk 7 arasındada olmazBenim sahneyede bak.
Çiftlere 10 kere etiket yaptım hemen oy ver.
yorum yapmamıştım sanırımSevdaluk ilk bölüm yorumlarını bir inceleyeyim bakalım doğru mu diyosun
Olumsuz konusan sensin.ay beni kaybetme ben olsam beni kaybetmezdim en sağlam destekçin benim @MEnes in sağı solu belli olmaz @MasacRE- desen türbüşon gibi bir rakip bulur şener amcayı liste dışı bırakır onunda pek güvenilir yanı yok benimde en ufak eleştirimde anında dışlıyorsun kendimi öyle garip hissediyorum 2 puanla 5 puan arasında gidip geliyorum şu an
acaba güzel yerine denk gelirmiyim diye bayağı bir ter dökmüştüm ilk bölümü izlerken yani denk gelemedim malesef
bazen üstekini ayırmak için üste kendimi çevirip mahoşu kucaklardım bazen alttakini darbelerden korumak için alta kendimi çevirip meryoşu kucaklardım zaten kavğa sona erene kadar benim işimde bitmiş olurdusen aralarına girsene onların gerçi izledikten sonra gece rüyanda girmişsindir aralarına
senin sahnen torpilli zaten kızdan kazanıyorsun sonuncu olmayacağı kesin ama ilk 7 arasındada olmaz
yorum yapmamıştım sanırım
Olumsuz konusan sensin.
oy için kendimi halden hale koyamam.
ben zaten sadece yönetirim sahneyi beğenirseniz puanlarla cevap verirsiniz.
Tek güvendiğim kişi @MasacRE- sizin gruptan ama sendende umutluyum.
sahnenin hakkını verirsiniz.
Hazır buradayken Bihter'e Oy ver ayrıca geçen ki ayıbı telafi et..
geçenki ayıp neydiki ? oy vermeyimi unuttum naptım anlamadımki ?Hazır buradayken Bihter'e Oy ver ayrıca geçen ki ayıbı telafi et..
@OzaN size ne yaptida yari finale kadar cikti ?biz jüriye yaranmasını bilen yarışmacı isteriz derindondurucu gibi yarışmacı bizden değildir nefret ettiğim yarışmacı tipidir
bak @Bully i görüyormusun dün kazayla iyi verdiğimi anlayınca nerdeyse beni göklere çıkaracaktı öyle olman lazım