Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

aaa diss atmış 😱 şova ihanet etti 😱

geçen hafta barış falaydan faydalandın bu hafta ramiz dayıdan faydalanmaya çalışmışsın :) ama yutmayız bu numaraları dimi la @MEnes @Doğu :)

kesşnlikle fikrimi söylemem tesadüfen bir sahne seçip gel ben şimdi senin sahne seçmene yardımcı olursam ben yarışırım daha iyi:) seçtiğin sahne benim için sürpriz olmalı kendin karar vermelisin :)
Senin Tefo hakkında söylediklerine katılamıyorum yoldaşım. :) Dizideki en iyi karakterlerdendir düşük vermem çok zor yani. :)

Gülen Gözlerde ki Seviyorum Veriyor musun sahnesini bekliyorum.:D

Gülen Gözlerde ki Seviyorum Veriyor musun sahnesini bekliyorum.:D
aslinda onuda düsünuyorumda bilmiyorum. o daha cok sarkili ve forum ne dusunur bilmem ama aklimda.
sahneler fazlasiyla çok.
bu dizideki aslani nasil alt ettiğini anlatiyorduya onlada gelirim

vallahi kötü billahi kötü :) dur izleyeyim dahada kötüleyeceğim bu ilk bakış yorumuydu :)

umursamiyorum.
bu sahneyle elenmem zaten.
ay beni kaybetme ben olsam beni kaybetmezdim en sağlam destekçin benim @MEnes in sağı solu belli olmaz :) @MasacRE- desen türbüşon gibi bir rakip bulur şener amcayı liste dışı bırakır onunda pek güvenilir yanı yok :) benimde en ufak eleştirimde anında dışlıyorsun kendimi öyle garip hissediyorum 2 puanla 5 puan arasında gidip geliyorum şu an :)

Ama bu bölümün en baş sahnesi demek ki sonuna kadar sabretmişsin :A
acaba güzel yerine denk gelirmiyim diye bayağı bir ter dökmüştüm ilk bölümü izlerken :) yani denk gelemedim malesef :)

ay beni kaybetme ben olsam beni kaybetmezdim en sağlam destekçin benim @MEnes in sağı solu belli olmaz :) @MasacRE- desen türbüşon gibi bir rakip bulur şener amcayı liste dışı bırakır onunda pek güvenilir yanı yok :) benimde en ufak eleştirimde anında dışlıyorsun kendimi öyle garip hissediyorum 2 puanla 5 puan arasında gidip geliyorum şu an :)

acaba güzel yerine denk gelirmiyim diye bayağı bir ter dökmüştüm ilk bölümü izlerken :) yani denk gelemedim malesef :)
Sevdaluk ilk bölüm yorumlarını bir inceleyeyim bakalım doğru mu diyosun :F

Olumsuz konusan sensin.
oy için kendimi halden hale koyamam.
ben zaten sadece yönetirim sahneyi beğenirseniz puanlarla cevap verirsiniz.
Tek güvendiğim kişi @MasacRE- sizin gruptan ama sendende umutluyum.
sahnenin hakkını verirsiniz.

sen aralarına girsene onların gerçi izledikten sonra gece rüyanda girmişsindir aralarına :A
bazen üstekini ayırmak için üste kendimi çevirip mahoşu kucaklardım bazen alttakini darbelerden korumak için alta kendimi çevirip meryoşu kucaklardım zaten kavğa sona erene kadar benim işimde bitmiş olurdu :)

Olumsuz konusan sensin.
oy için kendimi halden hale koyamam.
ben zaten sadece yönetirim sahneyi beğenirseniz puanlarla cevap verirsiniz.
Tek güvendiğim kişi @MasacRE- sizin gruptan ama sendende umutluyum.
sahnenin hakkını verirsiniz.

biz jüriye yaranmasını bilen yarışmacı isteriz derindondurucu gibi yarışmacı bizden değildir nefret ettiğim yarışmacı tipidir :)
bak @Bully i görüyormusun dün kazayla iyi verdiğimi anlayınca nerdeyse beni göklere çıkaracaktı :) öyle olman lazım :)

Hazır buradayken Bihter'e Oy ver ayrıca geçen ki ayıbı telafi et..
Hazır buradayken Bihter'e Oy ver ayrıca geçen ki ayıbı telafi et..
geçenki ayıp neydiki ? oy vermeyimi unuttum naptım anlamadımki ? :)

biz jüriye yaranmasını bilen yarışmacı isteriz derindondurucu gibi yarışmacı bizden değildir nefret ettiğim yarışmacı tipidir :)
bak @Bully i görüyormusun dün kazayla iyi verdiğimi anlayınca nerdeyse beni göklere çıkaracaktı :) öyle olman lazım :)
@OzaN size ne yaptida yari finale kadar cikti ?
bende onun gibi guvendiğim sahneyle gelirim oylari süpürürüm.
buzdolabi değilim ama firinda olamam :A