MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Oylama Başladı

@eskici @cookies @Forumdash @dreamy oylarını verdi mi:A @turkuazz sen atlmazsın zaten.:Z
@eskici nin tam puanının adresi belli zaten :A

@dreamy de Senin Olsun şarkısını seviyordu diye hatırlıyorum bir yorumunda yanılıyor da olabilirim :D

@turkuazz da Senin Olsun şarkısına hakkı olan puanı verecektir :A
Bu işin sonu nereye varacak bakalım haftalar geçtikçe aranızdaki şehvet aman rekabet arttı, artmaya devam ediyor. :A @Çiğdem- bu ikiliden iyi reyting gelir bize, artık benim MS'de kaos yaratmama gerek yok. Son kez bu hafta @destere'nin kasetini yayınlıycam o kadar. :A

Bu işin sonu nereye varacak bakalım haftalar geçtikçe aranızdaki şehvet aman rekabet arttı, artmaya devam ediyor. :A @Çiğdem- bu ikiliden iyi reyting gelir bize, artık benim MS'de kaos yaratmama gerek yok. Son kez bu hafta @destere'nin kasetini yayınlıycam o kadar. :A
aaa başkanımıza dokunma ayoll :( :( :(

Benim lafımı kendi lafıymış gibi söylüyor insanlara pis hak yiyen :A

Resmi ben attım sözlere sen döktün.:A

Hayirlisi be güllerim :A

Ben gülmüyorum.:)😉

Her zaman ki Deniz üzerimden prim yapıyor tıpkı x şahsiyeti @Bully , sen ve @MasacRE- gibi.:A

:F:Fhee omu doğru ya aman pek zayıftın doğru ya:F

Aman yok o değilim. Boyum o kişiden kısadır ben o sırık gibi duruyor.:F