MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

BİR VADİKIZI SÖZÜ >>> huzurlu bir ortam ister huzur kaçırmak değil huzuru getirmek ister

:bhr::bhr:

:Fbu sözü söylemenin anlamı ne şimdi olmasını çok istediğim şeyi yazdım sanırım ben ne
kadar söylesemde sana inandıramıcam :F:F

@dosimosi benim terapistimde gelmişş hoşgelmişş :love1:

:Fbu sözü söylemenin anlamı ne şimdi olmasını çok istediğim şeyi yazdım sanırım ben ne
Yok ben senin değişmek istediğini ve bu konu için çabaladığının farkındayım zzaten eskiye göre daha iyisin. :D Ayrıca her zaman dediğim gibi burası sanal yer burdan karakter hakkında çıkarım yapmak çok saçma. Sen gerçekteki yaşamını dikkate al. Orada ki hayatın önemli. senin en büyük yanlışın burayı haddinden fazla ciddiye alman oldu. böyle olunca kırıldın üzüldün, incildin..
Bak çok uzun bir mesaj yazdım kıymetini bil. :D

@dosimosi benim terapistimde gelmişş hoşgelmişş :love1:
Sana darginim ben.
dün okadar kötüyüm dedim bi hal hatirimi sordunmu bugün.
artik yok sana terapi falan :ppp:
kimler için değerli olup olmadiğimizida anlamiş olduk.
bundan sonra yazana merhaba derim yazmayaninda cani sağolsun deyip sitemimide etmem yoluma devam ederim

pek şiirsel oldu bu yazi :)

Yok ben senin değişmek istediğini ve bu konu için çabaladığının farkındayım zzaten eskiye göre daha iyisin. :D Ayrıca her zaman dediğim gibi burası sanal yer burdan karakter hakkında çıkarım yapmak çok saçma. Sen gerçekteki yaşamını dikkate al. Orada ki hayatın önemli. senin en büyük yanlışın burayı haddinden fazla ciddiye alman oldu. böyle olunca kırıldın üzüldün, incildin..
Bak çok uzun bir mesaj yazdım kıymetini bil. :D

bunun farkındasında neden özelden yazınca cevap gelmiyor senden :Fneyse sustu
elbet ölmeden cevap verdiğini görürüm nasılsa:F:F
Aynen öyle bunu büyük ders alarak öğrendim ve her zaman gerçekte yaşamı dikkate aldım
almaya devam edecem burası benim kafamın dağıldığı eğlediğim yer:F:Fdün gece
olduğu gibi dün çok güldümm @Bully kaanım beni çok güldürdü çokkk:F:F

Sana darginim ben.
dün okadar kötüyüm dedim bi hal hatirimi sordunmu bugün.
artik yok sana terapi falan :ppp:
kimler için değerli olup olmadiğimizida anlamiş olduk.
bundan sonra yazana merhaba derim yazmayaninda cani sağolsun deyip sitemimide etmem yoluma devam ederim

pek şiirsel oldu bu yazi :)

Valla aklımdaydın yazacaktım aklımda kalmıştın çünkü bugün 2 gibi foruma girdim sonra çıkmak zorunda kaldım yazamadım kusuruma bakma ne olur🙁 ben senin gönlünü alırım:F

Sana ihtiyacımız var çünkü. :A
farkindayim zaten kimin ne amacla yazdiğini :A

Aynen öyle bunu büyük ders alarak öğrendim ve her zaman gerçekte yaşamı dikkate aldım

Valla aklımdaydın yazacaktım aklımda kalmıştın çünkü bugün 2 gibi foruma girdim sonra çıkmak zorunda kaldım yazamadım kusuruma bakma ne olur🙁 ben senin gönlünü alırım:F
kusurmu biraktin. istediğine hal hatır sormak icin firsatin oldu ama neyse aman boşver salla.
küsmedim sadece alinganlik oda gayet doğal

@dosimosi gerçekten bana çok faydası oldu zeynebimin onu çok seviyorum iyiki
tanıdım onu ya :D:D

kusurmu biraktin. istediğine hal hatır sormak icin firsatin oldu ama neyse aman boşver salla.

Gerçekten dediğim gibi oldu fırsatım olsa anında yazarım ben sana ne demek aşk olsun
:D:Dsen benim biricik terapistim ayol yanımda olmasan olmazz:F

Bak hala diyorsun özelden cevap vermedin filan. :D Bazı seyler sende değişmeyecek işte senide böyle kabul etmek lazım. :D

Bak hala diyorsun özelden cevap vermedin filan. :D Bazı seyler sende değişmeyecek işte senide böyle kabul etmek lazım. :D

madem değiştiğimi görüyosun demi çabaladığımıda bunu düşünen insan cevap verir diye düşündüm neyse senin canın sağolun canın ne zaman isterse o zaman yazarsın ne diyim boğazınamı yapışayım:F:F:Fdiyorum ya ne yapsam olmayacak senin benim hakkımdaki düşüncen değişmeyecek:F:F

@dosimosi gerçekten bana çok faydası oldu zeynebimin onu çok seviyorum iyiki
tanıdım onu ya :D:D

Gerçekten dediğim gibi oldu fırsatım olsa anında yazarım ben sana ne demek aşk olsun
:D:Dsen benim biricik terapistim ayol yanımda olmasan olmazz:F

kız şarkıma yorum yapsanıza gece gece dedikodu yapıyorsunuz dilinizi keserim sizin aman parmaklarınızk eserim yazamazsınız:A