MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Sonuçları

@Harunnn60 oyları
Nilüfer 16
Candan Erçetin 15
Ariana Grande 14
Ajda Pekkan 13
Yüksek Sadakat 12
Cem Karaca 11
Ziynet Sali 10
Gökhan Türkmen 9
İrem Derici 8
Neşet Ertaş 7
Ferdi Tayfur 6
Sibel Can 5
Haluk Levent 4
Fettah Can 3
Deniz Seki 2
Ahmet Aslan 1
Not: Normalde Deniz Seki'ye 7 puan verecektim ama bir anda Neşat Ertaş'ı
görünce puanım ona gitti işte bende anlamadım bir şey. :( Herkese teşekkürler.:T
aslinda @Harunnn60 un olayi benimki gibi olmus. bende söz verdiklerim olunca olan denize olmustu. onu anlayabiliyorum. ikimizde nedense denizi kurban etmisiz. buda @vadikızı nin bize fazla merhametli davranmasindan kaynaklaniyor :)

@Çiğdem- sayesinde neredeyse herkes şarkının adına esmer geceler diyerek oy vermiş. :) Yüksek puan veren herkese toplu teşekkürü de buraya bırakıyorum.

Ben bilinçli biri olarak ne diss atıyorum ne harika. Elçiye zeval olmaz neticede. Bence diğer arkadaşlarda dikkat etsin.:D
hhhaha çok teşekkürler sende survivorda sonucları açıkladın zamanında sende yarı sunucu sayılırsın oyüzden duyarlılık gösteriyorsundur :bhr:

Benim nerem troll lan

Bana Ferdi Tayfuru sevmen pek inandırıcı gelmiyor yani tüm şarkılarını sevdiğini düşünmüyorum öyle eğlencesine dalga geçercesine katılmış gibisin ama elenme korkunu görünce fikrim değişti :F
yorumsuz + cidden üzdün.

@MayısKralı Hemşehrim hiç olmuş mu o puan? Hele benim sana verdiğim o muhteşem puandan sonra hiç yakışmadı sana bu :bağır:

@Maskeli Fedai oyları
Ferdi Tayfur 17
Ahmet Aslan 16
Nilüfer 15
Gökhan Türkmen 14
Fettah Can 13
Sibel Can 12
Deniz Seki 11
Candan Erçetin 10
Yüksek Sadakat 9
Ziynet Sali 8
İrem Derici 7
Neşet Ertaş 6
Cem Karaca 5
Ariana Grande 4
Haluk Levent 3
Ajda Pekkan 2
Shakira 1

hhhaha çok teşekkürler sende survivorda sonucları açıkladın zamanında sende yarı sunucu sayılırsın oyüzden duyarlılık gösteriyorsundur :bhr:

Belki onunda etkisi var ama genel olarak başkası düşük verdi diye sana diss atmak saçma geliyor zaten. Sunucu olmasamda zamanında diss atmazdım.:D

@Harunnn60 oyları
Nilüfer 16
Candan Erçetin 15
Ariana Grande 14
Ajda Pekkan 13
Yüksek Sadakat 12
Cem Karaca 11
Ziynet Sali 10
Gökhan Türkmen 9
İrem Derici 8
Neşet Ertaş 7
Ferdi Tayfur 6
Sibel Can 5
Haluk Levent 4
Fettah Can 3
Deniz Seki 2
Ahmet Aslan 1
Not: Normalde Deniz Seki'ye 7 puan verecektim ama bir anda Neşat Ertaş'ı
görünce puanım ona gitti işte bende anlamadım bir şey. :( Herkese teşekkürler.:T
Müzikten anlamıyor bu arkadaş @Harunnn60

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi