Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Nasıl Sonuçlanır ?

Derbide Gülen Kim Olur ?

• Fenerbahçe kazanır.

Oy: 9 45.0%
  • Galatasaray kazanır.

Oy: 5 25.0%
  • Berabere biter.

Oy: 6 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Totem reis için sıradan bir gün. :)

CxVXJs6WgAAbBtJ.jpg

Cw2bJVcWIAArTLc.jpg
CxVU09KXUAAzMat.jpg

@Bully @legolas9900 @Danger UA! @MasacRE- @Doğu @MEnes @Polat Şaşmaz

ne büyüsü ne saçmalıyorsunuz o stadta şampiyonluk maçında şampiyon olduk biz neyin büyüsü lan :D fenerliler kendinizi avutmayın kadıköyde 50 tane şampiyonluk veya kupa maçına çıksak biz 50 sinde de şampiyon oluruz stadı yaktığınız günleri ne çabuk unuttunuz :D 20 sene daha kazanamayalım ama orda yine şampiyon olalım çünkü 100 sene stadı yaktığınız gün hatırlanacak :D

Bedava ise git, yeni oyuncumuz Edin Visca'yı yakından görmüş olursun. :)Mustafa Pektemek'e de biz zahmet Beşiktaş'ın kapısından bir daha içeriye girmemesini tembih et. :D
Gittim birkac kere Avrupa maclarinda statdaydim :D Lig maclarindan 3, 4 tane :D Kerim Frei gidecek hazir olalim :A Visca tam bizlik :A

Gittim birkac kere Avrupa maclarinda statdaydim :D Lig maclarindan 3, 4 tane :D Kerim Frei gidecek hazir olalim :A Visca tam bizlik :A
Krem Frei'nin başında durursun git maçlara...Nasılsa trübünde taraftar yok sesini duyar bence. Çok çalışıp kendisini geliştirdikten sonra Beşiktaş'a geri dönsün. Kendisine haksızlık yapılıyor, asıl gitmesi gereken Malcay ama er ya da geç adalet yerini bulacaktır. Yine de bunları kafaya takmasın, ilet bi zahmet. :)

Krem Frei'nin başında durursun git maçlara...Nasılsa trübünde taraftar yok sesini duyar bence. Çok çalışıp kendisini geliştirdikten sonra Beşiktaş'a geri dönsün. Kendisine haksızlık yapılıyor, asıl gitmesi gereken Malcay ama er ya da geç adalet yerini bulacaktır. Yine de bunları kafaya takmasın, ilet bi zahmet. :)
Gelsin sorguya çekecem Kerimi.Stat mükemmel tek eksk biraz taraftar. Malcayın asıl yeri PTT'dir. :)

ayy vlla iki takımıda ne zaman görsem kimseyi yenemiyorlar ayoll :F

bunlar gol bile atamazlar 0-0 diyorum ben görürsünüz :A

aman babam izlemez inş şunları baygınlık geçiririm vlla :(