Paylaşılan şarkıları akşam dinlerim ama hep alaturka şarkı paylaşılmış sanırım. Çok favori diyebileceğim biri çıkmadı daha.
ozaman sansinin az oldugunu anlamissindir 😛 alaturka sevenler ingilizceye puan vermez 😛
yok sadece izlediklerim yazabiliyor. tamam geliyorum bekle18 şarkı ile strateji yapmadan şampiyon olabilirim @dosimosi özelden konuşma başlatamıyorum engelledin mi yoksa beni
Ben izlenilmeyecek adam mıyımyok sadece izlediklerim yazabiliyor. tamam geliyorum bekle
sadece kizlari izlerimBen izlenilmeyecek adam mıyım
diyorsunya hepsi alaturka. demek paylasanlar seviyor stratejin ben yokken ise yarardi 😛
bir kere olmussan birinci birakta sira baskasina gelsin
Yarışmaya efsane bir giriş yapıyoruz.Baba yine döktürüyor...
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT @Çiğdem-
1-2-3-4-5-6-7-8-9 falan verme de ne verirsen verPaylaşanlar yarışan isimler zaten önemli olan şarkı değil strateji.
Yok bu sefer daha iddialıyım. Bir şoka sokayım halkı. Ben bu sezon zayıf görüyorum isimleri. Alaturka isimler zaten ff'nin gizli oy veren kısmınca sevilmez. Onlar güçlü olmayabilir. iyi isimler ama şansları çok yüksek değil.
Bakacağız artık. 16 hafta var sonuçta.
Başarılar dilerim ama ben Orhan babanın askeriyim. Yanlış baba yine.
1-2-3-4-5-6-7-8-9 falan verme de ne verirsen ver
şarkıyı değerlendirmeniz benim için yeterli olucaktır yüce sayın saygıdeğer başkanım.Sana göre puanlarım şekillenir yardımcım.
şarkıyı değerlendirmeniz benim için yeterli olucaktır yüce sayın saygıdeğer başkanım.
Başkanım bu arada ilk hafta kimin ayağını kaydırmayı planlıyorsunuz.Tamam sen tam puanı hazırla biz değerlendirme yaparız.
@Çiğdem- hani ben Allah Star şampiyonu oldum yaa bir ayrıcalık olacak Di mi puan sistemimde.
benim ozaman alakam yoktu bu yarışmayla ayoll cengo versin sana ayrıcalığıTamam sen tam puanı hazırla biz değerlendirme yaparız.
@Çiğdem- hani ben Allah Star şampiyonu oldum yaa bir ayrıcalık olacak Di mi puan sistemimde.
Başkanım bu arada ilk hafta kimin ayağını kaydırmayı planlıyorsunuz.
benim ozaman alakam yoktu bu yarışmayla ayoll cengo versin sana ayrıcalığı
Bu şarkı seçeceğim şarkıyı değiştirdi çok iddialı girdinYarışmamız hayırlı olsun herkese başarılar diliyorum Bir gülü sevdim ile geliyorum bende 😉
@Çiğdem- @MayısKralı @Bully @DarkLeqenD @MasacRE- @xemrexxx @Felon @OzaN @batuhankaralar @FaJi @denizz19 @eskici @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @sokak sanati @Mr.At @gözlemci @Billy Kane @cevaa @dosimosi @Tolstoyevski @Ahmad @Doğu @MEnes @Forumdash @S.G.A.T. @tolgab @cookies @Maskeli Fedai @Tzira @BesaleT @Aserat @emree-29 @Sherlock