Beşiktaş İşi İlk Yarıda Bitirdi: 2-1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maçı Aziz Yıldırım'ın hakemleri tehdit etmesiyle kazanan adamlar utanmadan ahkam kesiyorlar. :D

O gün Gökhan Gönül falan da oynarsa ülkede askeri darbe olur. :A Sosyal medyadaki atışmaları keyifle okuyacağım :A
İnanılmaz bir derbi olacağı belli ya o maçın. Kaostan Fenerbahçe kadar iyi beslenen takım yok zaten o yüzden galibiyete kesin gözüyle bakıyorum. :A

İnanılmaz bir derbi olacağı belli ya o maçın. Kaostan Fenerbahçe kadar iyi beslenen takım yok zaten o yüzden galibiyete kesin gözüyle bakıyorum. :A
Ben de öyle düşünüyorum. O maçtan sonra lige ortak olursunuz. Bizim takım da toparlanırsa 4 takımın mücadelesini izlemek keyif verir.

Ben de öyle düşünüyorum. O maçtan sonra lige ortak olursunuz. Bizim takım da toparlanırsa 4 takımın mücadelesini izlemek keyif verir.
Zaten bu hafta Akhisar'ı sonra da sizi yenersek önünüze geçiyoruz. Bakalım bence 2'de 2 yapabiliriz gibi. :D

Aboubakar'ın beceriksizligi Quaresma'nın lakayıtlığı derken fark olacak maçı zora soktuk. Milli takım arası iyi yetişti.

Zaten bu hafta Akhisar'ı sonra da sizi yenersek önünüze geçiyoruz. Bakalım bence 2'de 2 yapabiliriz gibi. :D
akhisar bizim için zor maç en önemli maç ve puan kaybetme ihtimalimiz yüksek klasik her zaman ki hastalığımız dereyi geçp çayda boğulmak umarım korktuğum olmaz

Karadenizli olarak üzüldüm trabzona ayy ama Beşiktaşlı olarakta sevindik tabikide :Z

Trabzonuda destekliyoruz diğer maçlarda ama beşiktaşın yenmesi çok normal türkiyenin en iyi takımı sonucta şampiyon Beşikt(AŞK) :love1::love1::love1:

sonrada trabzon hakem dövüyor trabzon seyircisi psikopat diyolar ulan bu adamlar ne yaparsa sonuna kadar haklıdır resmen doğranıyor trabzon yazıklar olsun
bu ligte mete kalkavan bjk nin furat aydınus fenerin kurtarıcı melekleridir yazıklar olsun böyle düzene

Şaka gibi bir gün, 3-4'e gidecek maçı Aboubakar yüzünden sıkıntıya sokup renklilere malzeme verdik. Geçen yıl Cüneyt Çakır TS-GS maçında Denayer'in el ile kestiği pozisyona penaltıyı çalmamıştı. İkinci maç Deniz Ateş Bitnel zaten malum.

TS- FB maçında Hasan Ali topu yine el ile kesip adamların penaltısı verilmemişti. Penaltıyı bırak 2011'de adamların şampiyonluğunu elinden aldılar şimdi kalkmışlar utanmadan Trabzonspor'u savunuyorlar. :D

8 puan fark vardı Konyaspor ve Karabük maçını Bülent Yıldırım ve Fırat Aydınus ile kazandılar, yoksa ligden çoktan kopmuşlardı insanda biraz utanma olur. :)

Ve bu hatalar hakkında kafalarını kuma gömerek tek yorum yapmadılar. Hadi Galatasaraylıları anlarım da size ne oluyor? :D

IMG_1144.JPG

Fotomaç'ın bugünkü manşeti :A

Süperligde 2 takım artık o kadar korunuyor ki TFF Bile itiraf etti

Bknz : Başakşehir - Beşiktaş

maç trabzonun hakkıydı diyemem ama beşiktaşta hak etmedi. tıpkı başakşehir maçında başakşehirin hak etmediği gibi.

Bülent Yıldırım ve Fırat Aydınus, FB maçlarında ne yapmış görelim. :)

Kadıköy'de oynadığımız istisnasız her maçta hakemler tarafından doğranıyoruz. Bunların başlıca sebepleri de bu 2 hakem zaten.

Mehmet Topal'ın Demba Ba'yı bir güreşçi gibi yere serdiği pozisyonda Bülent Yıldırım, penaltıyı çalmadı.

Fırat Aydınus 1 penaltımızı ve gözünün önündeki Emenike'nin formayı çıkarmasına kart göstermedi. Hakem raporunda görmediğini belirtmiş.

caxqaavwkaaqaez.jpg

Geçen yıl Özer Hurmacı'nın şutunda top Fenerbahçe ceza alanı içindeki Hasan Ali'nin eline çarptı. Bülent Yıldırım 'devam' dedi.

trabzonsporun_penalti_isyani_buyuk_tepki5B.jpg

Bu sezon da yine FB'nin en kritik maçında görev alan, puan farkı 10'a çıkacak iken Konya'nın penaltısını vermedi.

CvoHImJWcAAryPh.jpg

Fırat Aydunus, geçen sezon sadece itirazdan (haksızlığa itiraz) Kayseri'yi Fenerbahçe maçında 8 kişi bıraktı. Fenerbahçe buna rağmen maçı 1-0 zor kazandı.

56e5c15218c7735a6c6074a6

Ve geçtiğimiz hafta FB kötü giderken yine Fırat Aydınus orataya çıktı ve 1 uydurma penaltı ve rakibi haksız yere 10 kişi bıraktı.

CwB9UHuW8AAn3gW.jpg

NOT: Fırat Aydınus, yönettiği son 6 Fenerbahçe maçında, Fenerbahçe lehine 3 penaltı, rakiplerine ise 30 sarı kart ve 6 kırmızı kart gösterdi.

@DarkLeqenD @Yakamoz-Asi @EFE UYSAL @Harunnn60 @FaJi @-potterhead-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...