hasancrtk16
Üye
Deniz, cuma günü ntc çıkan aşk ve mavi dizinin şansı nedir senin görüşünü merak ettim.Kırgın Çiçeklerde kaliteli ki hala da kaliteli işler izliyorum ben. Kaliteye nereden baktığına bağlı
Deniz, cuma günü ntc çıkan aşk ve mavi dizinin şansı nedir senin görüşünü merak ettim.Kırgın Çiçeklerde kaliteli ki hala da kaliteli işler izliyorum ben. Kaliteye nereden baktığına bağlı
oy kullan oyDeniz, cuma günü ntc çıkan aşk ve mavi dizinin şansı nedir senin görüşünü merak ettim.
oy kullan oy
Dün bir şeye bakamadım , teog sınavına az kaldığı için öğrencilerle uğraşıyorum. Onun için bu hafta oy yok malesef.oy kullan oy
Atv işini biliyor , mutlaka tekrar çağıracak programa salı günü veya pazartesi yeni bölümleri olsa ilk ona girme ihtimalleri var.kırgın çiçekler baya yükselmiş totalde zirveyi alırsa şaşırmayın ama içerde bu yılın en iyi dizilerinden biri tartışmaya gerek yok çetin tekindor maşallah döktürüyor
18 GOZUM SENDE (TKR) ATV 23:30:34 24:30:23 2.59 10.37
17 GOZUM SENDE (TKR) ATV 23:30:34 24:30:23 2.58 9.70
18 GOZUM SENDE (TKR) ATV 23:30:34 24:30:23 2.49 8.57
emine hanım ve şehmuz coşturmuş programı tekrarı bile 3 almış nerdeyse emineyi mutlaka birileri değerlendirecektir
Dizinin tek şansı total ki Totalde zirve ortaklığıyla başlayıp kısa sürede zirve yarışına göz dikebilecek bir yapım bence. AB grubunda ilk 7 çerçevesinde dolaşır ama zirve alır mı bilememDeniz, cuma günü ntc çıkan aşk ve mavi dizinin şansı nedir senin görüşünü merak ettim.
Ben ilk bölüm için bakarım , Senaristler fena sayılmaz , ama Emrah için olumsuz yönde çok yorumlar var , eğer emrah kendini sevdirme şansı bulursa total grubunda iyi sonuç gelir , her şey Emrah'ha bağlı gibi duruyor.Dizinin tek şansı total ki Totalde zirve ortaklığıyla başlayıp kısa sürede zirve yarışına göz dikebilecek bir yapım bence. AB grubunda ilk 7 çerçevesinde dolaşır ama zirve alır mı bilemem
Yanlış mı görüyorumİçerde yükselişini sürdürmüş tebrikler dizime, ab ve abc1 11 reyting harika, daha da yükselecek potansiyel var.
Kırgın Çiçekler de yükseliş yaşamış totalde, ona da tebrikler diyelim bari.
Babam ve Ailesi düşmüş maalesef, Kanal D yine umduğunu bulamadı Pazartesi'den.
Hangimiz Sevmedik de yükselmiş, sevindim.
Bu forumda bi sen bide Aserat çekememezliğin dibine vuruyosunuz Bully objektifdir HBT yi de tebrik etmişti dostum.Yanlış mı görüyorum
Bully mi tarafsız ayy çok güldüm şimdi açtırma bana eski mesajlarınıBu forumda bi sen bide Aserat çekememezliğin dibine vuruyosunuz Bully objektifdir HBT yi de tebrik etmişti dostum.
Yükselmiş işte giydirilecek bir tarafı yok ki ab ve abc1'de zaten her zaman farkımızı atıyoruz ona değinmeye gerek duymadım bu yüzdenYanlış mı görüyorum
Eskiden sende objektifdin Aserat geldi ona benzemeye başladınBully mi tarafsız ayy çok güldüm şimdi açtırma bana eski mesajlarını
Hadi len ben ne zaman gıcıklık ettimYükselmiş işte giydirilecek bir tarafı yok ki ab ve abc1'de zaten her zaman farkımızı atıyoruz ona değinmeye gerek duymadım bu yüzden
Sen gıcık bir kişilik olmasan ben sürekli tebrik ederim Kırgınlar'ı
Ben hala objektifim bebeğim sadece Pazartesi günleri gıcıklığına yapıyorum yoksa kör değilim yani 11 reyting aldığını görebiliyoruzEskiden sende objektifdin Aserat geldi ona benzemeye başladın
İcerde yine sov yapmis ama disarda izleyenlerin reytingi de sayilsa cok daha yüksek olur mesela ben simdi merak edenler icin İcerde'nin disarda aldigi reytingleri de katarak toplam reytingini paylasiyorum
Total 20
AB 28
ABC1 30
Aynen bunu daha öncede söyledim zaten cogunluk disarda izliyor bence sen de öyle yapmalisinDışarıda izleyenler daha çok diyorsun yani
Aynen bunu daha öncede söyledim zaten cogunluk disarda izliyor bence sen de öyle yapmalisin
babalara gelmişiz reytingdehahah @destere nin babası çökmüş ayoll yarında annesi çökücek inş