31 Ekim 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

kırgın çiçekler baya yükselmiş totalde zirveyi alırsa şaşırmayın ama içerde bu yılın en iyi dizilerinden biri tartışmaya gerek yok çetin tekindor maşallah döktürüyor

18 GOZUM SENDE (TKR) ATV 23:30:34 24:30:23 2.59 10.37

17 GOZUM SENDE (TKR) ATV 23:30:34 24:30:23 2.58 9.70

18 GOZUM SENDE (TKR) ATV 23:30:34 24:30:23 2.49 8.57

emine hanım ve şehmuz coşturmuş programı tekrarı bile 3 almış nerdeyse :D emineyi mutlaka birileri değerlendirecektir :D

Son düzenleme:
kırgın çiçekler baya yükselmiş totalde zirveyi alırsa şaşırmayın ama içerde bu yılın en iyi dizilerinden biri tartışmaya gerek yok çetin tekindor maşallah döktürüyor

18 GOZUM SENDE (TKR) ATV 23:30:34 24:30:23 2.59 10.37

17 GOZUM SENDE (TKR) ATV 23:30:34 24:30:23 2.58 9.70

18 GOZUM SENDE (TKR) ATV 23:30:34 24:30:23 2.49 8.57

emine hanım ve şehmuz coşturmuş programı tekrarı bile 3 almış nerdeyse :D emineyi mutlaka birileri değerlendirecektir :D
Atv işini biliyor , mutlaka tekrar çağıracak programa salı günü veya pazartesi yeni bölümleri olsa ilk ona girme ihtimalleri var.

Deniz, cuma günü ntc çıkan aşk ve mavi dizinin şansı nedir senin görüşünü merak ettim.
Dizinin tek şansı total ki Totalde zirve ortaklığıyla başlayıp kısa sürede zirve yarışına göz dikebilecek bir yapım bence. AB grubunda ilk 7 çerçevesinde dolaşır ama zirve alır mı bilemem :)

Evlilik programlarında Esra Erol farkı gittikçe açıyor
Dizinin tek şansı total ki Totalde zirve ortaklığıyla başlayıp kısa sürede zirve yarışına göz dikebilecek bir yapım bence. AB grubunda ilk 7 çerçevesinde dolaşır ama zirve alır mı bilemem :)
Ben ilk bölüm için bakarım , Senaristler fena sayılmaz , ama Emrah için olumsuz yönde çok yorumlar var , eğer emrah kendini sevdirme şansı bulursa total grubunda iyi sonuç gelir , her şey Emrah'ha bağlı gibi duruyor.

İçerde yükselişini sürdürmüş tebrikler dizime, ab ve abc1 11 reyting harika, daha da yükselecek potansiyel var. :D

Kırgın Çiçekler de yükseliş yaşamış totalde, ona da tebrikler diyelim bari.

Babam ve Ailesi düşmüş maalesef, Kanal D yine umduğunu bulamadı Pazartesi'den.

Hangimiz Sevmedik de yükselmiş, sevindim. :)

İçerde yükselişini sürdürmüş tebrikler dizime, ab ve abc1 11 reyting harika, daha da yükselecek potansiyel var. :D

Kırgın Çiçekler de yükseliş yaşamış totalde, ona da tebrikler diyelim bari.

Babam ve Ailesi düşmüş maalesef, Kanal D yine umduğunu bulamadı Pazartesi'den.

Hangimiz Sevmedik de yükselmiş, sevindim. :)
Yanlış mı görüyorum :A

Yanlış mı görüyorum :A
Yükselmiş işte giydirilecek bir tarafı yok ki ab ve abc1'de zaten her zaman farkımızı atıyoruz ona değinmeye gerek duymadım bu yüzden :A

Sen gıcık bir kişilik olmasan ben sürekli tebrik ederim Kırgınlar'ı :A

Yükselmiş işte giydirilecek bir tarafı yok ki ab ve abc1'de zaten her zaman farkımızı atıyoruz ona değinmeye gerek duymadım bu yüzden :A

Sen gıcık bir kişilik olmasan ben sürekli tebrik ederim Kırgınlar'ı :A
Hadi len ben ne zaman gıcıklık ettim :A

Eskiden sende objektifdin Aserat geldi ona benzemeye başladın :A
Ben hala objektifim bebeğim sadece Pazartesi günleri gıcıklığına yapıyorum yoksa kör değilim yani 11 reyting aldığını görebiliyoruz :A

Konu nun düzenlemesini talep ediyorum.KÇ için gerilerde kaldı denilmiş listeye hiç bakmayan ilk 10a bile giremedi sanar. Total dışında tertemiz +5 reytingini alıp ilk 4e girmiş.Anlamsız şekilde yerin dibine sokmaya gerek yok.

İcerde yine sov yapmis ama disarda izleyenlerin reytingi de sayilsa cok daha yüksek olur mesela ben simdi merak edenler icin İcerde'nin disarda aldigi reytingleri de katarak toplam reytingini paylasiyorum :A
Total 20
AB 28
ABC1 30

İcerde yine sov yapmis ama disarda izleyenlerin reytingi de sayilsa cok daha yüksek olur mesela ben simdi merak edenler icin İcerde'nin disarda aldigi reytingleri de katarak toplam reytingini paylasiyorum :A
Total 20
AB 28
ABC1 30

Dışarıda izleyenler daha çok diyorsun yani :A

Aynen bunu daha öncede söyledim zaten cogunluk disarda izliyor bence sen de öyle yapmalisin :A

Yaza doğru dışarıda izleyebilirim belki ama bu soğukta hayatta izlemem dışarıda falan içerisi güzel doğalgazlı falan böyle sıcacık :A

hahah @destere nin babası çökmüş ayoll yarında annesi çökücek inş :A :A :A
babalara gelmişiz reytingde :)

pazartesi sen ne izledin izlediğin bişey yok sanırım :) ben üç diziye bakıyorum toplasan üç diziyi reytingde içerdeyi geçiyoruz her türlü :)

bugün annelerle senin eşkıyayı dağıtacağız kolla kendini :)