Sarp ve Mert'in Nefes Kesen Kavga Sahnesi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
58,908
Puanı
1,060
Ekranların sevilen dizisi İçerde'nin son bölümüne, Sarp ve Mert'in kavga sahnesi damga vurdu.

İki kardeşin nefes kesen düellosuna, anneleri Füsun son verdi.

Bölümü izlemedim henüz izledikten sonra bu sahneye de ayrica yorumumu yaparim :A

O cadaloz Mert döver diye bekliyordu, yine yanıldı tahmininde. :F

Dayağı Sarp atınca şoka girmiştir, oh olsun ona. :A

Ee Hayat Bazen Tatlıdır'ı ne zaman satıyon şimdi :A
Bırakma sebebim HBT zaten bağımlılık yaptı diğer dizilere konsantre olamıyorum.

Dermişim. :A

6. bölümü fb nin maçından ötürü bakamamıştım hala izleyemedim o yüzden bu haftada bilerek izlemedim ama tamamlıcam bu hafta. :D

bu arada dizinin senaristi kimse aras bulut iynemlinin 3 dizisini çok iyi izlemiş her hafta bir tekrar sahnesi yazıyor baba sorunu maraldan, yakma sahnesi öbgz bu hafta da kardeşiyle kavga eder anası gelir kavga biter gerçi Hürrem Sultanımız daha afilli bir giriş yapmıştı o sahnede:D sonra @Çiğdem- de aras daha iyi oynuyor diye kunçun kunçun ediyor adam sahneleri oynadı zaten tekrar ediyor:F @destere @Bully @MEnes @MasacRE- @cookies @vadikızı @denizz19 @Aserat @eskici

bu arada dizinin senaristi kimse aras bulut iynemlinin 3 dizisini çok iyi izlemiş her hafta bir tekrar sahnesi yazıyor baba sorunu maraldan, yakma sahnesi öbgz bu hafta da kardeşiyle kavga eder anası gelir kavga biter gerçi Hürrem Sultanımız daha afilli bir giriş yapmıştı o sahnede:D sonra @Çiğdem- de aras daha iyi oynuyor diye kunçun kunçun ediyor adam sahneleri oynadı zaten tekrar ediyor:F @destere @Bully @MEnes @MasacRE- @cookies @vadikızı @denizz19 @Aserat @eskici
Iyy totoş güzelim konumu kirletti menopozlu Hürrem teyzeyle. ss

Afilli gelişin sonu acıklı bitmş ama 😱

Ben bile izlerken kaydet tuşuna basmişim :A Şuan tvde kayıtlı o sahneler :F