O cadaloz Mert döver diye bekliyordu, yine yanıldı tahmininde.@Çiğdem- o ka nefessiz kalmış ki nefesi geri gelememiş hık diye gitmiş sesi soluğu çıkmıyor çikinellanın
Ee Hayat Bazen Tatlıdır'ı ne zaman satıyon şimdiBıraktım diziyi.
Bırakma sebebim HBT zaten bağımlılık yaptı diğer dizilere konsantre olamıyorum.O cadaloz Mert döver diye bekliyordu, yine yanıldı tahmininde.
Dayağı Sarp atınca şoka girmiştir, oh olsun ona.
Ee Hayat Bazen Tatlıdır'ı ne zaman satıyon şimdi
Iyy totoş güzelim konumu kirletti menopozlu Hürrem teyzeyle. ssbu arada dizinin senaristi kimse aras bulut iynemlinin 3 dizisini çok iyi izlemiş her hafta bir tekrar sahnesi yazıyor baba sorunu maraldan, yakma sahnesi öbgz bu hafta da kardeşiyle kavga eder anası gelir kavga biter gerçi Hürrem Sultanımız daha afilli bir giriş yapmıştı o sahnede sonra @Çiğdem- de aras daha iyi oynuyor diye kunçun kunçun ediyor adam sahneleri oynadı zaten tekrar ediyor @destere @Bully @MEnes @MasacRE- @cookies @vadikızı @denizz19 @Aserat @eskici
menapozlu hali bile yaptıklarıyla seni ağlatmıştıIyy totoş güzelim konumu kirletti menopozlu Hürrem teyzeyle. ss
Afilli gelişin sonu acıklı bitmş ama 😱bu arada dizinin senaristi kimse aras bulut iynemlinin 3 dizisini çok iyi izlemiş her hafta bir tekrar sahnesi yazıyor baba sorunu maraldan, yakma sahnesi öbgz bu hafta da kardeşiyle kavga eder anası gelir kavga biter gerçi Hürrem Sultanımız daha afilli bir giriş yapmıştı o sahnede sonra @Çiğdem- de aras daha iyi oynuyor diye kunçun kunçun ediyor adam sahneleri oynadı zaten tekrar ediyor @destere @Bully @MEnes @MasacRE- @cookies @vadikızı @denizz19 @Aserat @eskici
sen oyunu kullan bıra marul kafayla uğraşmayıKırgınlarda olsa kafalarına sıkıp hastanede iyileşmişlerdi @denizz19
sen oyuncularına oy kullan nasıl cfo sun .ssBen bile izlerken kaydet tuşuna basmişim Şuan tvde kayıtlı o sahneler
Cfo olmadiğim için kullanmadımsen oyuncularına oy kullan nasıl cfo sun .ss
Hayır terfi ettim CEO oldum. Sen kafanı vurdun bi yerlere?kovuldun mu 😱
inanmam @batuhankaralar koltuğu kaptırmaz tayyip amca gibi gölge ceo seçmiştir her neyse sen yine de oy kullan ürününe sahip çıkHayır terfi ettim CEO oldum. Sen kafanı vurdun bi yerlere?
Bi kere paralelci ohalk beni seçti, halk beni istiyorinanmam @batuhankaralar koltuğu kaptırmaz tayyip amca gibi gölge ceo seçmiştir her neyse sen yine de oy kullan ürününe sahip çık