Hayat Bazen Tatlıdır - Tanıtım Fragmanı | Star TV

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,286
Puanı
1,059
ozgur2113 yeni bir haber konusu açtı

Hayat Bazen Tatlıdır - Tanıtım Fragmanı | Star TV

3cfc64b3525bce1a8c14b800c6e814d8.jpg

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizilerinden olan Hayat Bazen Tatlıdır'ın ilk fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Birce Akalay, Kanbolat Görkem Aslan ve Ufuk Özkan'ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan'ın oturduğu Süreç Film imzalı dizinin senaryosunu Gani Müjde kaleme alıyor.

Hayat Bazen Tatlıdır, Ekim'de Star TV'de.

Orijinal formatta oku

Oha lise dizisi lağğn :Z boşuna ilgimi çekmemiş dizi :A büyük merakla bekliyorum

Sevda Erginci çok güzelsin🙄 Neyse, yeni başlayacak olanlardan en umutsuz olduğum tek dizi bu şimdilik. Fragman beklediğimden iyi ama tutacağını zannetmiyorum hiç..

Fragman fena değil gibi özellikle Birce Akalay güzel görünüyor. Bir de Kanbolat Görkem Arslan'ı Poyraz Karayel'den bu kadar kısa süre sonra görmek ilginç oldu.

Nedense bu diziyi @mrt-06'nın çok seveceğini düşünüyorum :F

Kıl kuyruk müdür, idealist öğretmen. Bu hikaye bir yerden tanıdık geliyor hele Gani Müjde'ye hiç değinmiyorum :D

Kıl kuyruk müdür, idealist öğretmen. Bu hikaye bir yerden tanıdık geliyor hele Gani Müjde'ye hiç değinmiyorum :D
O da benim dikkatimi çekti. Aynısı değildir tabii ama Gani Müjde bu sefer Birce Akalay'dan bir Perran Kutman-Afet Güçverir yaratmaya çalışmıyordur umarım. :X

O da benim dikkatimi çekti. Aynısı değildir tabii ama Gani Müjde bu sefer Birce Akalay'dan bir Perran Kutman-Afet Güçverir yaratmaya çalışmıyordur umarım. :X
Hayat Bilgisi-Hayat Bazen Tatlıdır

Bu benzerliğe ne diyorsun peki, ikisinde de Hayat var :D Ayrıca Hayat öğretmenin aynı okulda okuyan bir de kız kardeşi varmış etti mi kombo :F

Hayat Bilgisi-Hayat Bazen Tatlıdır

Bu benzerliğe ne diyorsun peki, ikisinde de Hayat var :D Ayrıca Hayat öğretmenin aynı okulda okuyan bir de kız kardeşi varmış etti mi kombo :F
@mrt-06 kızmasın diye fazla şey söylemek istemiyorum ama Gani Müjde kendini tekrar etmeye başlayalı yıllar oldu zaten. Hem illa lise komedisi izlemek istesem hafta içi her gün Hayat Bilgisi'nin tekrarları var ona bakarım. :A

@mrt-06 kızmasın diye fazla şey söylemek istemiyorum ama Gani Müjde kendini tekrar etmeye başlayalı yıllar oldu zaten. Hem illa lise komedisi izlemek istesem hafta içi her gün Hayat Bilgisi'nin tekrarları var ona bakarım. :A
Gani Müjde'nin son projeleri (Yahşi Cazibe hariç) hep gençlik dizisi. Tamam senaryo yazma yapın komedi, Hayat Bilgisi de bayağı tutan bir dizi oldu ama bir şey tuttu diye 10 benzer şey yapılmaz :A

Gani Müjde'nin son projeleri (Yahşi Cazibe hariç) hep gençlik dizisi. Tamam senaryo yazma yapın komedi, Hayat Bilgisi de bayağı tutan bir dizi oldu ama bir şey tuttu diye 10 benzer şey yapılmaz :A
Ankara'nın Dikmeni gençlik dizisi değildi. Yani kötü bir senarist olmayabilir ama çağa ayak uyduramıyor bence. :D

Fragman fena değil ama dizi bana tutacakmış gibi gelmedi pek. Sil Baştan'ın kaderini yaşamaz umarım dizi.

Tabii Kanbolat Görkem Arslan için tutmasını isterim dizinin.

Bu arada Anıl Tetik de oynuyormuş dizide. :D

birce keşke güçlü bir drama dizisiyle dönse kra sevda-poyraz vb. gibi .ss

yalnuz bu seferki hoca her anlamda afet :bhr:

Öncelikle lise dizisi olması şaşırttı. :A

Kanbolat Görkem Arslan'ın buradaki rolüne ve imajına, Poyraz Karayel'de ki efsane Sefer karakterinden sonra alışmak zor olacak. Onun dışında Birce Akalay yine hoş gözüküyor.

Fakat nedense bana tutmayacakmış izlenimi verdi. Tabii Kanbolat Görkem Arslan için tutmasını isterim. :)

Fragman iyi görünüyor. Birce Akalay çok tatlıdır.:bhr: Çok şeker olmuş rolde. Mutlaka bakıcam tabi Ufuk Özkan rolünü çok abartıp seyrimizi bozmazsa.:X

Kocum benim ve pis yedili geldi aklima.
basarilar diziye.

Vaayy Süreç Film'in gençlik dizisi bu muymuş, hiç ses çıkmamıştı. :D

Fragman güzel olmuş. Umarım iyi reytingler alır, dizi bana bir sezonlukiş olacak gibi geldi. Yani iyi başlayıp sonra düşüş yaşayabilir.

Gani Müjde nin son yıllarda yaratıcılıginin tükendiğinin bir göstergesi daha. Daha önce de Ruhsar'ın başarısız bir versiyonunu çekmişti.Hayat Bilgisi'nin yeni versiyonu gibi olacak anlaşılan. Tutma ihtimali olduğunu sanmıyorum.

Fragman fena değil gibi özellikle Birce Akalay güzel görünüyor. Bir de Kanbolat Görkem Arslan'ı Poyraz Karayel'den bu kadar kısa süre görmek ilginç oldu.

Fragman fena değil ama dizi bana tutacakmış gibi gelmedi pek. Sil Baştan'ın kaderini yaşamaz umarım dizi.

Tabii Kanbolat Görkem Arslan için tutmasını isterim dizinin.

Bu arada Anıl Tetik de oynuyormuş dizide. :D

Fragman iyi görünüyor. Birce Akalay çok tatlıdır.:bhr: Çok şeker olmuş rolde. Mutlaka bakıcam tabi Ufuk Özkan rolünü çok abartıp seyrimizi bozmazsa.:X

Vaayy Süreç Film'in gençlik dizisi bu muymuş, hiç ses çıkmamıştı. :D

Fragman güzel olmuş. Umarım iyi reytingler alır, dizi bana bir sezonlukiş olacak gibi geldi. Yani iyi başlayıp sonra düşüş yaşayabilir.
hem ganili hem de hamdi alkanlı diziyi seçtiği içni @Çiğdem- le @vadikızı nın yiğeninin cezasını kestik 1.1 milyondu takipçisi 1 milyonun altına düşmüş daha da beter olacak inşallah :A @cookies @Harunnn60 @eskici
fdfdgdf.png