ortda dizimi kalmıs beee ne dizisi kahveye çevirmişsiniz beynim döndü bir baktım biraz yorumlara her telden var nereye düştüm dedimİnsan biraz oynadigi diziye yorum yapar niye hemen kaciyorsun![]()
![]()
ortda dizimi kalmıs beee ne dizisi kahveye çevirmişsiniz beynim döndü bir baktım biraz yorumlara her telden var nereye düştüm dedimİnsan biraz oynadigi diziye yorum yapar niye hemen kaciyorsun![]()
![]()
Sen tam olarak kac yasindaydin ablayorum alayım o zaman ne düşündün hakkımda![]()
Sen tam olarak kac yasindaydin abla![]()
dönsün tabisi deIyy suratsuz liseli sensin.
Bu arada seninki ekranlara geri dönüyormuş.http://www.ucankus.com/detay/250104/usta-oyuncu-nebahat-cehre-kimlere-neden-isyan-etti-maalesef-hep-tekrarlatiyorlar…
Deniz hesabıma para yatırdı Çiko, ortalığı karıştırıyorum.![]()
Nasıl yani sen şimdi bize ayı mı diyorsun?panayıra dönmüş![]()
![]()
![]()
Nasıl yani sen şimdi bize ayı mı diyorsun?![]()
estafurullah cnm seni kenara ayıralımNasıl yani sen şimdi bize ayı mı diyorsun?![]()
Dizimiz her tele hitap ediyir cünküortda dizimi kalmıs beee ne dizisi kahveye çevirmişsiniz beynim döndü bir baktım biraz yorumlara her telden var nereye düştüm dedim![]()
Yok büyük göstermiyorsun yasina göre gayet iyisin32 yaşındayım sanırım dahamı büyük gösteriyorum![]()
estafurullah cnm seni kenara ayıralım
yani her telden çalınmıs vadikızının fotosuna kadar diziyle alakasız ne varsa konuda biraz baktım beynim döndü @eskici kahveye gitmeye üşenmiş burayı kullanmış![]()
Dizimiz her tele hitap ediyir cünkü![]()
Yok büyük göstermiyorsun yasina göre gayet iyisin![]()
yok kız konu Luna park gibi renkli renkli onu diyorumatacana kenara ayır bize ayı de allah allah ya
çok tşk ederim canım kısa zaman senin resmide görürüz inşallah![]()
Ben sadece diziyi yorumluyorum baska bir sey yaptigim yok uydurmaestafurullah cnm seni kenara ayıralım
yani her telden çalınmıs vadikızının fotosuna kadar diziyle alakasız ne varsa konuda biraz baktım beynim döndü @eskici kahveye gitmeye üşenmiş burayı kullanmış![]()
İnsallah ablaatacana kenara ayır bize ayı de allah allah ya
çok tşk ederim canım kısa zaman senin resmide görürüz inşallah![]()
yok kız konu Luna park gibi renkli renkli onu diyorum![]()
diziden baska ne varsa konusmussun be nerdeyse şey konularına giricekmişsiniz çocukluk anılarına yanlıs anlamayalımBen sadece diziyi yorumluyorum baska bir sey yaptigim yok uydurma![]()
Hep @denizz19 un isleri benle alakasi yokdiziden baska ne varsa konusmussun be nerdeyse şey konularına giricekmişsiniz çocukluk anılarına yanlıs anlamayalım![]()
neyse dizimin ilgi görmesi benimde yararıma birşey sonuctaHep @denizz19 un isleri benle alakasi yok![]()
Bu ilgiye sende biraz destek olsan fena olmaz benceneyse dizimin ilgi görmesi benimde yararıma birşey sonucta
hadi ben yatıyorum iyi geceler![]()
1 yorum yaptım dizi hakkında zaten seninde 500 yorumundan 1 yorum vardır diziyle alakalı eşitiz yaniBu ilgiye sende biraz destek olsan fena olmaz bence
Sana da iyi geceler![]()
Abartma ya yorumlarimin en az yarisi dizi hakkindadir gerisi biraz konu disina cikmis olabilir1 yorum yaptım dizi hakkında zaten seninde 500 yorumundan 1 yorum vardır diziyle alakalı eşitiz yani![]()
![]()
![]()