DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,398
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
DissSeverlerDerneği kuracam![]()
MantıklıSen kendin zaten rahatsızsın benden kaynaklı bişey değildir o![]()
Bence Deniz beye daha uygun olur o nickNickini DissSever yap önce![]()
zeki yenilikçi genç benim demiMantıklıAncak mesele burda benim rahatsızlığım değil senin gibi hareketli, zeki, yenilikçi bir Türk gencinin yabancı dizi kalitesindeki bir diziyi bırakıp yarısı Devlet Hastanesinde geçen salya-sümük-dram üçgeninden öteye geçemeyen bir klişe abidesini savunman
Her denk gelişimde diziden yeni bir tıbbî terim öğreniyorum
Paramparça+KÇ'yi aynı anda izleyen adama diploma veriyorlar zaten 6 sene okumaya gerek yok
![]()
Bu konuya mesaj yazan her Fav10 üyesi "olmamış"ı tadacaktır.@Since2011 de başlamış diss atmaya diss sayım arttı bu konu yüzünden![]()
Bu konuya mesaj yazan her Fav10 üyesi "olmamış"ı tadacaktır.![]()
Aynen, TNS denekleri bizim forumdan oluşsaydı dizi TOTAL'de ilk 100'e girme yarışı vermek yerine ilk 3 yarışında olurdu herhalde.Ne çok 46 seven üyemiz varmış meğer @mrt-06![]()
kırgın çiçekler finalde olmayı en çok hakeden dizidir bu yıl NET
@pompy Kırgın Çiçeklere desteğini bekliyoruz biliyorsun Arka Sokaklar ile ortak özelliği var total oluşu.![]()
kırgın çiçeklerin elendiği yerde 10 bölümlük dizi finale çıkamaz rezillik kepazelik başka açıklaması olamazHelal olsun işte bu
Aynen tüm senaryoları okumaya başlayacağım kullanırsa![]()
Bunu duyan 46cılar takası dissledikırgın çiçeklerin elendiği yerde 10 bölümlük dizi finale çıkamaz rezillik kepazelik başka açıklaması olamaz![]()
dislesinler onların dislike ından korkumuz yok gerçekleri söylemeye devam edeceğimBunu duyan 46cılar takası dissledi![]()
@MasacRE- yiyorsa karşıma çık dissleşelim![]()
Fark 4 e çıktı diye sevinme , 2 gün sonra elenince ağlamaAl hadi at dissini rahatlaDissde siz kazansanız da olur yarışmayı biz kazanacağız sonuçta
![]()