Belli canım değerlendirme sonuçlarındanDeniz nick yazdıkça sende tir tir titriyorsun inkar etmeAdam marul falan ama seveni çok
![]()
KÇ ye -girerse- verecek olan banko 3 kişi var 25-24 olur eskici bey verince de bu iş biterBelli canım değerlendirme sonuçlarından![]()
İşte girerse diyorsun işiniz ihtimallere bağlı.KÇ ye -girerse- verecek olan banko 3 kişi var 25-24 olur eskici bey verince de bu iş biter![]()
La yürü git şurdan avatarını gördükçe gülesim geliyorFark kapanıyor eyyy 46 lobisi nerdesiniz![]()
6 eylül 20:22 de görüşürüz canımİşte girerse diyorsun işiniz ihtimallere bağlı.![]()
Yaparsan yap :ss neyse ben spora gidiyorum senin şirretliğin ve kıskançlığınla uğraşamam en azından poyrazı ezdik deriz.Zor o iş sen hamle yaparsan ben de yaparım.![]()
Sen nasıl genç nesilsin ulan yaş ortalaması 63 olan bir diziyi sıvıyorsunLa yürü git şurdan avatarını gördükçe gülesim geliyor
6 eylül 20:22 de görüşürüz canım![]()
iyiyiz 😀
En Favori Dizi 2016 | Yarı Final | Bully vs denizz19
![]()
![]()
OFfoOF büyük laf soktudenizz19a gitti oyum en azından izlediği diziyi destekliyor.
En favori üye nerede kaldıııı![]()
Sen kendin zaten rahatsızsın benden kaynaklı bişey değildir oSen nasıl genç nesilsin ulan yaş ortalaması 63 olan bir diziyi sıvıyorsunSenden rahatsızım
![]()
Fark yine 3 olmus kim oy kullandi yaaaavv![]()
Allah iyilik versin aga![]()
Ben en son kullanacam