sviyor sevmiyorun yokluğunda batan dizi toparlandı resmen ahh bu atv kanalına ne demeli eliyle seyircisini show tvye gönderdi ayoll
Sen diziyi boşver, TKY'deki çirkin çocuk nasıl evrim geçirdi ona odaklanalım?sviyor sevmiyorun yokluğunda batan dizi toparlandı resmen ahh bu atv kanalına ne demeli eliyle seyircisini show tvye gönderdi ayoll
Oha TKY'de çirkin değildi şimdi ki halinden hiçbir fark yok adam hep yakışıklıSen diziyi boşver, TKY'deki çirkin çocuk nasıl evrim geçirdi ona odaklanalım?
sviyor sevmiyorun yokluğunda batan dizi toparlandı resmen ahh bu atv kanalına ne demeli eliyle seyircisini show tvye gönderdi ayoll
bunlar hep fenalaştı galiba ambulans çağır @eskiciAnemm çok yakışıklı buuuu maşallah ona
Burada nerde yakışıklı la?Oha TKY'de çirkin değildi şimdi ki halinden hiçbir fark yok adam hep yakışıklı
Seni düşünemiyoruz bile.bunlar hep fenalaştı galiba ambulans çağır @eskici
hahah merti diyorsun sarısın uzun açlıydı orda gıcık oluyordum sosyetede favorim şuanSen diziyi boşver, TKY'deki çirkin çocuk nasıl evrim geçirdi ona odaklanalım?
Nasıl çirkinlermiş, görmez olayım bu sahneyi.hahah merti diyorsun sarısın uzun açlıydı orda gıcık oluyordum sosyetede favorim şuan
burak denize gelirsek furkan ardunçla birlikte çıkmıştı piyasaya ikiside şuan iyi konumdalar bence kolej günlüğünde çıkmışlardı piyasaya bayılıyordum o diziye bak nasıl birbirlerini yiyorlar ilk 2 dakikasını izlemen yeterli
@xemrexxx
iyi dayak yemişhahah merti diyorsun sarısın uzun açlıydı orda gıcık oluyordum sosyetede favorim şuan
burak denize gelirsek furkan ardunçla birlikte çıkmıştı piyasaya ikiside şuan iyi konumdalar bence kolej günlüğünde çıkmışlardı piyasaya bayılıyordum o diziye bak nasıl birbirlerini yiyorlar ilk 2 dakikasını izlemen yeterli
@xemrexxx
Valla geçen sene de beğeniyordum ben Hatta Sultan'da oynarken sete gittiğimde yakından da görmüştüm ah ah o zamanlar nerden bilecektim bu kadar patlayacağını
Bu dizi çok güzeldi cidden Tek sıkıntısı TNT'de yayınlanmasıydı.hahah merti diyorsun sarısın uzun açlıydı orda gıcık oluyordum sosyetede favorim şuan
kolej günlüğü ve çakıl taşlarına çok yazık oldu gerçektenValla geçen sene de beğeniyordum ben Hatta Sultan'da oynarken sete gittiğimde yakından da görmüştüm ah ah o zamanlar nerden bilecektim bu kadar patlayacağını
Bu dizi çok güzeldi cidden Tek sıkıntısı TNT'de yayınlanmasıydı.
En iyi gençlik dizileri Tims'ten çıkıyor Çakıl Taşları, Kolej Günlüğü ve Kavak Yelleri falan
Evet görmüştüm onları Cidden ikisi de çok kaliteliydi Çakıl Taşları sezon finali adı altında kaldırılmıştı çok üzülmüştüm Ekrem ve Sevil ne güzeldi ya Gerçi hepsini severdimkolej günlüğü ve çakıl taşlarına çok yazık oldu gerçekten
4.bölümde yayından kaldırılmıştı kolej günlüğü ama 3-4 tane yayınlanmamış bölümlerden fragmanları var onlara bakmadıysan bak derim en azından dizinin gidişatıyla ilgili fikir sahibi oluyorsun