ben ortada yokken cadolozlar çıkmış ortaya birazdan klipler konusuna uğrayacamBaşlamış yine kıskançlığa@xemrexxx
Aman geç kalma koş kızben ortada yokken cadolozlar çıkmış ortaya birazdan klipler konusuna uğrayacam
![]()
![]()
![]()
geçen gün söylemiştimya ödül konusunda
Dur bakayım da güleyim birazgeçen gün söylemiştimya ödül konusunda![]()
![]()
![]()
Hoşt senin şirkettir dibi görenÖBGZK ile başladı, Kurt Seyit ile devam etti, 4 Murat ile dibi gördü. Bundan sonraki işi yarım kalan taş devri dizisi Atlılar dizisi olursa şaşırmam![]()
Harika bir isim olmuş, geçen gün ''İçerideki'' dizisiyle anlaşmadan varıldığını okumuştum. Zaten dün açtığım konuya da eklememiştim, yine yanılmadım.Kaynaklarıma laf edenleri bekliyorum buraya, Posta Gazetesi yazarken ben kaynaklarıma güvenerek adını çıkardım.
Harika isim olmuş da öyle bir diziye nasıl olur bilemedim, bekliyoruz bakalım.Timur Savcı yine harika kadro kuruyor.
![]()
Farah'ı geçen sene Beren'le karşılıklı görmek istiyordum dizide bu sezona nasip oldu
Kadro çok iyi de Yılmaz Şahin'in yazması gözümü korkutuyor. Beren olmadığı için sadece yeni sezonun ilk bölümüne bakacağım.
Süper bir isim olmuş, bu sezonada bakacağım zaten geçen sezonada bakıyorum ama senarist kesinlikle yanlış.
İyi isim olmuş ama dizinin toparlanması senaryoyla alakalı oyuncu ile değil.
Fikrimin arkasındayım, şimdiye kadar açıklanan 3 kadın oyuncu da ilk sezon kadrosunu solda sıfır bırakır.@xemrexxx @ozgur2113
Allah'ım sonundaFarah muhteşem bir karakter çıkaracak eminim. Sabırsızlıkla bekliyorum. Projeden reyting anlamında umutlu değilim ama çok kaliteli olacağına eminim
![]()
ayy hiç ders almamış bunlar ayoll hala hatalı oyuncular almaya devam ediyorlar bu beceriksizi çokmu aramışlar kıvancın dizi kariyerini yakan kadın ne tip var ne oyunculuk
kösem böyle devam ederse bu sezon biter @xemrexxx![]()
![]()
![]()
yine donem dizisi
bbu transfere de olur verdik böylece @denizz19 ju da daimi izleyicimiz yaptık neticede sosyete gülünü yanlız bırakacak değil@eskici @Harunnn60 @Forumdash @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 51247
şamverdi konağında topkapı sarayına ne büyük yükseliş bu böyleİzleyeceğimi sanmıyorum
![]()
Alacağı en iyi reyting AB grubunda 6 Total 3şamverdi konağında topkapı sarayına ne büyük yükseliş bu böyle
nurgül yeşilçay-canan ergüder-ece uslu-farah zeynep abdullahbu dörtlünün yanına kösemin 4 kızı da gelecek bu seviyeden devam ederse izlemeyen kendi kaybeder
![]()
Bu kadının Endemol dizisinde olacağını duymuştum.bbu transfere de olur verdik böylece @denizz19 ju da daimi izleyicimiz yaptık neticede sosyete gülünü yanlız bırakacak değil@eskici @Harunnn60 @Forumdash @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 51247
reyting bize etki etse bu sen bitmiştikAlacağı en iyi reyting AB grubunda 6 Total 3![]()
önemli olan bizim duymamızBu kadının Endemol dizisinde olacağını duymuştum.![]()
rihanna dizimize geldi deneme çekimine katıldı biz istemedikSiz hep yanlış duyuyonuz, sizin duyuma göre Rihanna da dizide olacaktı.@Çiğdem-
Rüyanizda mi oldu burihanna dizimize geldi deneme çekimine katıldı biz istemedik@Harunnn60 @yatutarsa @Forumdash @eskici @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 51248
denem çekiminden foto attım işte ne rüyasıRüyanizda mi oldu bu![]()
Ay hiç olmamış, hiç yakışmamış.rihanna dizimize geldi deneme çekimine katıldı biz istemedik@Harunnn60 @yatutarsa @Forumdash @eskici @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 51248