- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
MusicSurvivor 5.Sezonuyla geri dönüyor!
Kurallar :
1)Bir şarkıcı seçeceksiniz ve tüm sezon o şarkıcıyla ilerleyeceksiniz ve stratejik olmanız gerek.(Biliyorsunuz diye özet geçtim.)
2)Yarışmada 16 kişi yarışabilecek.
3)Daha önce yarışmış kişileri seçemezsiniz.
4)Elbette birkaç kural değişikliği olacak ama onları sona saklıyoruz.
All Star Sonuçları :
Nasıl başvururum?
Özel mesaj yoluyla kimi seçmek istediğinizi bana iletirseniz başvurmuş olursunuz.Eğer bir yarışmacıyı birden fazla kişi isterse kura çekimi olacaktır.
1)Bir şarkıcı seçeceksiniz ve tüm sezon o şarkıcıyla ilerleyeceksiniz ve stratejik olmanız gerek.(Biliyorsunuz diye özet geçtim.)
2)Yarışmada 16 kişi yarışabilecek.
3)Daha önce yarışmış kişileri seçemezsiniz.
4)Elbette birkaç kural değişikliği olacak ama onları sona saklıyoruz.
All Star Sonuçları :
Nasıl başvururum?
Özel mesaj yoluyla kimi seçmek istediğinizi bana iletirseniz başvurmuş olursunuz.Eğer bir yarışmacıyı birden fazla kişi isterse kura çekimi olacaktır.
Not : Gün içinde birkaç yarışmacı ve yeni kurallar açıklanabilir.
Not : Yetiştirirsem geceye tanıtım fragmanı da çıkacak.
Not : Yetiştirirsem geceye tanıtım fragmanı da çıkacak.
Başvurularınızı bekliyoruz ...
@sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @ozgur2113 @Bully @mrt-06 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @-potterhead- @Yiğitt @Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @soo @Ahmad @Tzira @eskici @Reytinger @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @Amourux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @gözlemci @turkuazz @OzaN @EnveR @yigit_00 @MayısKralı @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @Billy Kane @S.G.A.T. @MEnes