DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,400
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
ne demek oluyor bu 😡hahah bilmem belki hiç açıklanmazsın![]()
![]()
![]()
ne demek oluyor bu 😡hahah bilmem belki hiç açıklanmazsın![]()
![]()
![]()
ayy patlama demek oluyor açıklanırsın yakındane demek oluyor bu 😡![]()
Yeter gari herşey de en sona beni atıyorsunayy patlama demek oluyor açıklanırsın yakında![]()
![]()
![]()
Ne güzel albümler.2 Yarışmacımızı daha açıklıyorum yabancı albümlerle renk katıcaklar , @Tolstoyevski Albümünde 9 şarkı olduğundan 1 tne ekleme yapmasına izin verildi Fikrimin İnce Gülü Albüm sözsüz klasik müziktir🙂
6.Yarışmacımız @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
![]()
Calvin Harris'in Motion albümü 15 şarkıdan oluşmaktadır. Calvin Harris'in bu albümde John Newman,Ellie Goulding ve Hurts gibi önemli isimlerle düetleri bulunmaktadır. 31 Ekim 2014 tarihinde albümünü yayımlamıştır.
7.Yarışmacımız @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
Farjad’ın, yalnızca piyano ve keman kullanarak oluşturduğu Anroozha serisinin 4.albümüdür. Farjad'a Abdi Yamini eşlik etmiştir.
![]()
Yarışmacılar
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
5- @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü
6- @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
7- @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
@destere @yatutarsa @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @MasacRE- @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @gözlemci
Yabancılar olunca bir adım geri kalıyorum, Kıvırcık Ali de benim için iyiydir. Bakalım ne olacak, daha bir bu kadar daha aday var.Şu ana kadar en iddilalı kendimi ve @Yiğitt i buldum![]()
6. yarışmacı çok iddialı gözüküyor , umarım 1. olur2 Yarışmacımızı daha açıklıyorum yabancı albümlerle renk katıcaklar , @Tolstoyevski Albümünde 9 şarkı olduğundan 1 tne ekleme yapmasına izin verildi Fikrimin İnce Gülü Albüm sözsüz klasik müziktir🙂
6.Yarışmacımız @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
![]()
Calvin Harris'in Motion albümü 15 şarkıdan oluşmaktadır. Calvin Harris'in bu albümde John Newman,Ellie Goulding ve Hurts gibi önemli isimlerle düetleri bulunmaktadır. 31 Ekim 2014 tarihinde albümünü yayımlamıştır.
7.Yarışmacımız @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
Farjad’ın, yalnızca piyano ve keman kullanarak oluşturduğu Anroozha serisinin 4.albümüdür. Farjad'a Abdi Yamini eşlik etmiştir.
![]()
Yarışmacılar
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
5- @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü
6- @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
7- @Tolstoyevski Farid Farjad - Anroozha 4 Albümü
@destere @yatutarsa @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @MasacRE- @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @gözlemci
6. yarışmacı çok iddialı gözüküyor , umarım 1. olur![]()
Ne güzel albümler.![]()
Yabancılar olunca bir adım geri kalıyorum, Kıvırcık Ali de benim için iyiydir. Bakalım ne olacak, daha bir bu kadar daha aday var.![]()
şunlara baksana cnm hepsi senden korkularına ödleri patlamışŞu ana kadar en iddilalı kendimi ve @Yiğitt i buldum![]()
Seni rakip görmüyorum kendime siler geçerim.Şu ana kadar en iddilalı kendimi ve @Yiğitt i buldum![]()
Ödüm niye patlasın ben Kıvırcık Ali'ye güveniyorum sağlam türküler var listemde.şunlara baksana cnm hepsi senden korkularına ödleri patlamış.A
![]()
çok renkli değişik ve güzel bir sezon olucakSeni rakip görmüyorum kendime siler geçerim.
Ödüm niye patlasın ben Kıvırcık Ali'ye güveniyorum sağlam türküler var listemde.![]()
ben de onu dicektimşunlara baksana cnm hepsi senden korkularına ödleri patlamış.A
![]()
Finale kadar tabiki renkli olacak ama finalde kazanan belli.çok renkli değişik ve güzel bir sezon olucak![]()
Hahaha tabi canım, ilk haftadan elenecek birisini senden başka kimse almazdı.ben de onu dicektim3 de kıskançlıktan çatlıyor
özelden mesaj atıyorlar '' calvini bana ver'' diye
![]()
![]()
umarım bu laflarını sana yediririmHahaha tabi canım, ilk haftadan elenecek birisini senden başka kimse almazdı.![]()
İnşallah canım ya, görücez seni deumarım bu laflarını sana yediririm![]()
benim gördüğüm günleri sen göremiceksin diyip büyük konuşmak istemiyorumİnşallah canım ya, görücez seni de![]()
Boşuna konuşup da kendini yorma zatenbenim gördüğüm günleri sen göremiceksin diyip büyük konuşmak istemiyorum![]()
![]()
KesBoşuna konuşup da kendini yorma zaten![]()
Senin dalın orası zaten, buralarda kafa yormaKesDaha kimyadan bir sürü formül yazıcam
![]()