Yoo @DarkLeqenD iyi veriyordu bana bir geçen hafta kötü verdi yanlış gözlemlemişsinayy zaten @destere nin koltuğunu tarkana genelde düşük veren birisine ayırabilirdim ona göre seçtim yeni başkanı![]()
Yoo @DarkLeqenD iyi veriyordu bana bir geçen hafta kötü verdi yanlış gözlemlemişsinayy zaten @destere nin koltuğunu tarkana genelde düşük veren birisine ayırabilirdim ona göre seçtim yeni başkanı![]()
ayy zaten @destere nin koltuğunu tarkana genelde düşük veren birisine ayırabilirdim ona göre seçtim yeni başkanı![]()
Başkan benim elimde kalacak sanırım tutmayın beni. ss En kötü sana saldırır öyle diskalifiye olurum boşuna gitmeyelim bariÇiğdem hanımdan onay aldığıma göre bye bye Bullycim
Diskalifiye olmak nasıl bir duygu ?
![]()
Başkan benim elimde kalacak sanırım tutmayın beni. ss En kötü sana saldırır öyle diskalifiye olurum boşuna gitmeyelim bari![]()
diskalife etme yetkin yok cnm ama destere yerine 1 vermeye devam et tarkana desterenin yokluğunu aratma cnmÇiğdem hanımdan onay aldığıma göre bye bye Bullycim
Diskalifiye olmak nasıl bir duygu ?
![]()
Kız seni boğarım hoplatma sinirlerimi. ss Ben sana @Doğu'yu başkan yap demedim mi @DarkLeqenD'ı çok mu aradın. ssdiskalife etme yetkin yok cnm ama destere yerine 1 vermeye devam et tarkana desterenin yokluğunu aratma cnm![]()
Doğu bey beceremez bu işiKız seni boğarım hoplatma sinirlerimi. ss Ben sana @Doğu'yu başkan yap demedim mi @DarkLeqenD'ı çok mu aradın. ss
İnşallah elenirsin.Sertab Erener - Açık Adres
Ekli dosyayı görüntüle 50346
Bu hafta ki şarkım çok popüler olan ''Açık Adres''Zaten hepiniz biliyorsunuz bu şarkıyı.
Umarım Beğenirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 50347
@Bully @xemrexxx @destere @Çiğdem- @turkuazz @Yiğitt @cevaa @GunesinOglu
@vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @EnveR @Aserat @OzaN @BesaleT @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @tolgab @yatutarsa @eskici @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @denizz19
22 gibi hissediyorumyine ilk 5 oyun puan durumuyla iyi geceler dileklerimi göndereyim sizlere
hepinizin şarkılarını ben beğendim hangi iki kişi elenirse benim gözümde süpriz olucak buraya kadar çok sakin olaysız bir şekilde geldik butür yarışmalarda zor görünen birşey elimden geldiğince sizlerin görüşlerine uyup ona göre hareket etmeye çalıştım çeyrek finalide umarım olaysız şekilde kapatırız kim elenirse elensin benim gözümde zaten dediğim gibi süpriz olucak hepiniz çok iyisiniz bukadar çene yeter iyi geceler
1 24
2 22
3 18
4 16
5 10
@xemrexxx @denizz19 @Bully @Harunnn60 @turkuazz
2.ile aramda az fark var açarım inşallahyine ilk 5 oyun puan durumuyla iyi geceler dileklerimi göndereyim sizlere
hepinizin şarkılarını ben beğendim hangi iki kişi elenirse benim gözümde süpriz olucak buraya kadar çok sakin olaysız bir şekilde geldik butür yarışmalarda zor görünen birşey elimden geldiğince sizlerin görüşlerine uyup ona göre hareket etmeye çalıştım çeyrek finalide umarım olaysız şekilde kapatırız kim elenirse elensin benim gözümde zaten dediğim gibi süpriz olucak hepiniz çok iyisiniz bukadar çene yeter iyi geceler
1 24
2 22
3 18
4 16
5 10
@xemrexxx @denizz19 @Bully @Harunnn60 @turkuazz
Elenirsem kına yakarsınız artık.İnşallah elenirsin.![]()
Aynen inşallah elenirsinElenirsem kına yakarsınız artık.![]()
Kaan bana ihanet etmez senin Toto'na tekmeyi vurur ama@Bully ile anlaştık denize 1i basıyoruz sen de 1 ver![]()
Elenirsem kına yakarsınız artık.![]()
@Bully ile anlaştık denize 1i basıyoruz sen de 1 ver![]()
Çok sürprizli bir oylama yaptım zaten her şey olabilir
Denize kıyamazsın sen.Çok sürprizli bir oylama yaptım zaten her şey olabilir![]()
Şaşırt beni bu sefer.aaa yok valla vermem sıla hariç diğer şarkıları pek sevemedim
ya![]()
Senin Çiğdem'e kıyamadığın gibi miDenize kıyamazsın sen.![]()